JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elve

zuzia dlaczego specyficzny :) bo ja mam tylko doświadczenie z arabellą

konwalia

Cytat: elvelve w 13 Sie 2009, 07:19:10
zuzia dlaczego specyficzny :) bo ja mam tylko doświadczenie z arabellą

duża miska i bardzo rozciągliwy obwód,
jeśli taki rozmiar masz w arabelli, to z pl lepsze będzie 70E/F lub 65G i przedłużka

elve

dzięki konwalia i zuzia, polewam oczywiście
zamówię sobie jeden tani na początek wg wskazówek, a potem coś jeszcze domówię
zaczynam panikować, ze bez stanika zostanę :P

konwalia

ja bym zadzwoniła do bellisimy i zapytała na ile w obwodZie i biuście polecaja to 65H, może akurat wypada maly

zuzia

elvelve
przecież masz w kraku chyba 2 stacjonarne sklepy, wybierz sie może?

elve

zuzia no mam, ale koleżanka była kilka dni temu i mieli tylko dużą rozmiarówkę karmików
poza tym mają same drogie staniki, a ja się obawiam że mi biust po porodzie figla spłata

ale pewnie masz rację

konwalia

elve dolicz miejsce na wkładkę
po karmieniu stanik bedzie luźnawy, a przed pewnie wypelniony :)

zuzia

ale moze po prostu idź, rozejrzyj się, zobacz jak to wszystko wygląda rozmiarowo. nie musisz kupować.
ja mam karmnik freya i melissy i zdecydowanie wolę melisse w tym przypadku.

elve

dzięki raz jeszcze
poddam waszej ocenie co się w sklepie dowiedziałam

wrobelek0403

Cytat: konwalia w 13 Sie 2009, 07:52:47
ja bym zadzwoniła do bellisimy i zapytała na ile w obwodZie i biuście polecaja to 65H, może akurat wypada maly

konwalia, wiesz 65H to ja nosze, wiec na elve chyba bedzie za duzy  :blush:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

elve

ja jestem zdecydowanie małobiuściasta, nawet przy potencjalnym nawale pokarmu

konwalia

Cytat: wrobelek0403 w 14 Sie 2009, 02:12:45
konwalia, wiesz 65H to ja nosze, wiec na elve chyba bedzie za duzy  :blush:
ja noszę bryt 65G/65GG ale nie mam pojecia jak wyoadaja te polski karmniki, wiec bym zadzwoniła, cena jest kuszaca

Dodany tekst: 14 Sie 2009, 10:54:06

Cytat: elvelve w 14 Sie 2009, 08:26:22
ja jestem zdecydowanie małobiuściasta, nawet przy potencjalnym nawale pokarmu
zazdroszczę ;)

elve

wrobelek0403

elvelve tu masz wyszukiwarke sklepów, widze ze jest kilka w krakowie, ale nie chce się cholera zalinkowac juz z adresami
:)

http://www.anita.com/pl-pl/Szukanie_sklepu
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zuzia

ja mialam jeden kalayani - rozmiarowke wzielam tak jak freya.

magoo

zuzia a nie rozciagnela sie?? Bo moje kalayani niestety w obwodzie zrobilo sie masakrycznie wielkie :(

zuzia

Cytat: magoo w 14 Wrz 2009, 00:39:04
zuzia a nie rozciagnela sie?? Bo moje kalayani niestety w obwodzie zrobilo sie masakrycznie wielkie :(
ja juz zapomnialam, ze je mam. w ciazy bylo szybko za ciasne a teraz to miska mala wiec nie pomoge.

magoo

magdalinska

uderz w stoł.... ;)
cholera musze jechac na zakupy jakies, bo niemam co na siebie załozyc, wszystko na mnie za małe :( ale kupiłam ostatnio Freye Millie PINK, rózowiutki jak prosiaczek :D  nawet trafiłam z rozmiarem :D stwierdzilam, ze lubie freye, bo jest wielce prawdopodobne, ze rozmiar bedzie ok :)

szelma

magoo, jedyne co pamiętam o Kalyani to właśnie to, że są rozciągliwe. Dlatego nigdy nic nie kupiłam. Wystarczy mi cholerna Arabelka ;).

mignon

zuzia, zmusiły mnie laniem...  :crazy: chyba udam się na indywidualne lekcje w celu dobrania ;)

wrobelek0403

Cytat: mignon w 14 Wrz 2009, 11:05:15
zuzia, zmusiły mnie laniem...  :crazy: chyba udam się na indywidualne lekcje w celu dobrania ;)

mignon, ja tez polecam YOSHI :D

mignon

a mogę tam na jakąś fachową pomoc liczyć czy będę zdana sama na siebie?  :hmm:

wrobelek0403

Cytat: mignon w 14 Wrz 2009, 11:28:16
a mogę tam na jakąś fachową pomoc liczyć czy będę zdana sama na siebie?  :hmm:

jak najbardziej mozesz, babki sa super pomocne, pokaża jak mierzyc, jak sprawdzac rozmiar. :thumbup: