JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elve

ehhh ciekawe co z tego będzie, przed ciążą miałam 69/79, a teraz 76/92
mam rzeczywiste wymiary podać?
ojjj czuję ze będzie odsyłanie....

jo_miekka

zuzia

Cytat: jo_miekka w 10 Sie 2009, 12:48:47
o rany, spanie w staniku...

to niestety konieczność. dla zachowania kształtu no i... hmm... bo ciekniesz troche :D

jo_miekka

zuzia no właśnie sobie zdałam sprawę, ze jak się karmi, to trzeba. Straszne.
Ja zdejmuję stanik, jak tylko przekraczam drzwi mieszkania. Chyba że mam sportowy.

konwalia

Cytat: jo_miekka w 10 Sie 2009, 12:52:57
zuzia no właśnie sobie zdałam sprawę, ze jak się karmi, to trzeba. Straszne.
Ja zdejmuję stanik, jak tylko przekraczam drzwi mieszkania. Chyba że mam sportowy.
ale dobregostanika nie ma ochoty się ściągać :p

wrobelek0403

Cytat: konwalia w 10 Sie 2009, 22:06:17
ale dobregostanika nie ma ochoty się ściągać :p

no własnie nie wiem, ja niby nosze dobrze dobrane, chodzi mi sie w nich super, ale jednak po domu wole pelen luz ;) no i jednak zawsze cos mi sie tam odbija na ciele po całym dniu ...
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

Cytat: wrobelek0403 w 10 Sie 2009, 22:55:29
no własnie nie wiem, ja niby nosze dobrze dobrane, chodzi mi sie w nich super, ale jednak po domu wole pelen luz ;) no i jednak zawsze cos mi sie tam odbija na ciele po całym dniu ...

ja tam stanik sciagam do wanny i... ;)
a tak poza tym noszę cały czas i nienawidzę jak mi biust "dynda"

inkageo

Przyszło moje Vodkatini, jest suuuuper  :thumbup: Rozmiar 65d/XS idealny. Stanik nie jest mocno zabudowany. Wygląda naprawdę ładnie, tylko jestem w nim płaska. Ale niesmak z powodu płaskości jest mniejszy niż zachwyt resztą więc zostawiam. Zastanawiam się, czy nie zamontować takich wkładek, bo stanik jest w zasadzie zupełnie miękki, dlatego trochę spłaszcza..
http://www.allegro.pl/item700744844_calzedonia_trojkatne_wkladki_do_stroi_tg_1_2.html
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo a nie bedziesz się w tym pocic?? w koncu na słoncu bedziesz siedziec w kostiumie  :hmm:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Wróbelku to są takie cieniutkie usztywniacze do trójkątnego bikini, nie wiem czy to ma milimetr grubości (jeżeli to jest to o czym myślę). W kostiumach z H&M to jest cieniutkie, błyskawicznie schnie i przepuszcza powietrze, w tych z calzedonii pewnie też. Ale pomacam i obejrzę w sklepie ;)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inka, no to luz :) ja zawsze jestem sceptyczna do jakiekokowiek plastiku przy ciele ;)

inkageo

To nie plastik :D Ta panna na zdjęciu trzyma coś dziwnego, ale to na pewno nie te trójkąty :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 12 Sie 2009, 12:31:08
To nie plastik :D Ta panna na zdjęciu trzyma coś dziwnego, ale to na pewno nie te trójkąty :D

no wlasnie weszlam jeszzcze raz i doczytałam ze sa piankowe, a ta laska trzyma jakas ochydna gume w reku, w dodatku z pseudo-sutkami :bleee:

magoo

Cytat: wrobelek0403 w 12 Sie 2009, 13:52:45
no wlasnie weszlam jeszzcze raz i doczytałam ze sa piankowe, a ta laska trzyma jakas ochydna gume w reku, w dodatku z pseudo-sutkami :bleee:

z czym?? o raju  :rotfl:

wrobelek0403

magoo kochana, no wejdzże w ten link, co inka zapodała - tam taka laska trzyma silikonowego cycka z sutkiem  :bad:

elve

Ja wracam do mojego pytania

Przed ciążą powinnam była nosić 60D (brytyjskie).
Do niedawna nosiłam Freye Arabelle 65E, miska dobra, ale obwód był ciut ciasny, no a teraz to już wogóle się  nie dopinam
No a teraz z kalulatorów wychodzi 70DD

Czekać jeszcze z tym stanikiem?
Brzuch mam wysoko i nie wiem czy ten obwód pod biustem to nie brzuch ;)

Tak jak zuzia radzi powinnam celować w 65DD, E

konwalia

raczej weź 65E i przedłużkę, 65DD będzie małe w misce

magoo

wrobelek0403 bylam widzialam, nazwa mi sie bardzo spodobala ;)

elve

konwalia a z polskiej rozmiarówki? 65F?

konwalia

Cytat: elvelve w 12 Sie 2009, 22:21:12

w polskiej rozmiarówce nie mam doświadczenia, ostatnio kupowałam avocado ponad 4lata temu
ale sis ma jakąś melisę i jest bardzo ścisła

elve

konwalia czyli co? bo ja właśnie z melissy chciałam coś wybrać
jeszcze nie ejstem gotowa rodzić

konwalia

ja bym zamówiła 65F i 65G i jeden odesłała

wrobelek0403

Cytat: elvelve w 12 Sie 2009, 22:21:12

elve, ja z polskich kupuje o miseczke wieksze :) czyli wychodzi 65F :)

konwalia

zuzia

elvelve
arabellą nie sugeruj się w żadnych wyliczeniach. to b. specyficzny stanik.