JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

buuuu zadzwonili, że skończył się mój rozmiar i nie mam stroju teraz :(

salsa

Cytat: ewdomaga w 01 Lip 2009, 19:43:45
o żeś w mordę, to super. fajny pomysł miałyście.  :thumbup:

dzieki, bo to moj pomysł był ;) wiec polewam lol
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

zuzia

Cytat: konwalia w 02 Lip 2009, 05:57:06
buuuu zadzwonili, że skończył się mój rozmiar i nie mam stroju teraz :(
to szukaj na ebay, brytyjskich stronach etc. na pewno gdzies jeszcze jest.

Anupka

A ja szukam kosiumu plazowego i nic nie moge znalezc... moze zle szukam? Gdzie kupowalyscie?
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

aja

do tej pory to chyba najwięcej kostiumów mam z Intimisimi! ale tam mają jakoś dziwnie bo połowę mają do D ale mniej z większą miseczką!
z wystaw sklepowych to nawet w Triumphie mi sie podobały!
jest jeszcze Victoria Secret's! i nic więcej nie kojarzę...

zuzia

jest avocado, peachfield (stacjonarny i wysylkowy), masa sklepow internetowych w wielkiej brytanii (chocby bravissimo czy brastop) - tam jest masa kostiumow.

a victoria secret - ladne toto na zdjeciach najczesciej, no i rozmiarowka...

szelma

Intimissimi tez ladne, ale rozmiarowka wloska - czyli do dupy a nie na cycki lol.

justynaaaa2

a ja mam nowy, ładny i dobry rozmiarówkowo kostium, ale co z tego skoro narazie na żadne wakacje się nie wybieram ;D

inkageo

A ja się wzięłam i obraziłam na Brytyjczyków, bo stroje kąpielowe robią od ogromnego rozmiaru 65D, a co z małobiuściastymi? Niech się wypchają, bo ja się nie wypcham  :P
Strój z Carry za 27 zł leży całkiem nieźle ;)

Dodany tekst: 09 Lip 2009, 14:38:04

A jakiś czas temu na próbę zamówiłam w bellissimie to 65D z panache, licząc że może będzie małe, a było duże i strasznie tandetne.. Na zdjęciu katalogowym nie było tych wstrętnych aplikacji.. A obwód był luźniejszy niż w moich starych stanikach 75A.. Przestrzegam, to Panache Paradiso.
Imagine there is no hate

aja

ale INtymisimi ku mojemu zaskoczeniu ma coraz więcej miseczek większych niż D w tym roku! tylko wiadomo nie we wszystkich modelach! te najładniejsze to tylko do D

konwalia

a ja kupiłam panache 32ff (zamiast 30g) na allegro nowe za 75zł z przesyłką w ostrym rózu w końcu

golinda

Cytat: Anupka w 07 Lip 2009, 13:44:54
A ja szukam kosiumu plazowego i nic nie moge znalezc... moze zle szukam? Gdzie kupowalyscie?

ja mam kilka z Calzedonii - tam zawsze są ładne

Anupka

zuzia, dzięki za przypomnienie o bravissimo, zakup dokonany :)  :beer:
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

konwalia

Cytat: golinda w 10 Lip 2009, 18:52:16
ja mam kilka z Calzedonii - tam zawsze są ładne

nigdy mi tam nawet żaden nie pasował

golinda

konwalia

moje cycki są nie w wymiarze modelki z calzedonii  :P

gatka2804

jestem w trakcie dobierania odpowiedniego rozmiaru stanika i nie jest latwo. Jak juz postanowilam sie zreformowac, pelna nadziei kupuje i na razie sama nie wiem. Chyba w obwod trafilam ale z miseczka mam klopot. No bo doradzcie. Jak sie pochylam zeby ladnie sie ulozyly cycki me, to jest super. Ale jak sie wyprostuje to sie gubia i rozlaza. A nie wydaje mi sie zeby miseczka byla za duza. Wg tabeli mam rozmiar i klops. Czy to jednak zle dobrana miseczka? No ale przy mniejszej to mi odstawalo w miedzybiusciu. Jak zwiekszylam to jakby znowu za duza. A moze to jakis glupi fason...

aja

o golinda mi przypomniała;... pomyliłam intymisimi z calzedonią!!!

wrobelek0403

gatka2804 mysle, ze to kwestia fasonu.  ja np. nie moge nosic zbyt wycietych plunge bo albo mi biust wycieka na srodku, albo na boki misek. Dla mnie tylko balkonik i to tez nie kazdy, musi byc zbierajacy do srodka i unoszacy ;)

A co kupiłas???
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

gatka2804

na razie zakupilam polski stanik firmy Danpol, u jakiejs babeczki na targu. mysle ze rzeczywiscie jest to kwestia kroju, bo nie jest zbyt atrakcyjny. Fajnie jednak obejmuje mi wszystko dookola. Mam 80E, bo przy D wydawalo mi sie za ciasno, a przy tym to znowu jak pisalam jakby za duza miseczka.
Wyprobuje cos innego. Tyle ze w czasie prob i bledow podczas zakupow nie chcialam inwestowac w zbyt drogi model...

ishka82

gatka2804, o ile ja Cię dobrze kojarzę, to na 100% nie masz obwodu 80 !!! Weź Ty się porządnie zmierz ;)

Kasia

gatka2804 no w tym watku wyskakiwać z 80 w obwodzie .... WSTYD!

to ty kobito chyba ze 200kg ważysz że taki obwod masz lol lol lol

Ja dzisiaj bez problemu załozyłam moje 60G czyli ciąża żeber mi nie rozepchała jakos znacznie :)
czyli ruszam na zakupy :)

Jakby któras widziała w dobrej cenie Freyę Lolę lub Evę w rozmiarze 60G to bardzo prosze o info (Eva w złej cenie tez mnie interesuje ;)  )

callja

Dzis w sporym mieście i w sklepie na głównej promenadzie ;) na pytanie o obwód 65 baba oczywiście zrobila oczy jak spodki :point_lol: Po czym natychmiast w szczebiot że "da mi wąskie obwody, dla szczupłej" i dalej zarzucac mnie dziesięcioma 70-tkami "w korzystnej cenie" (od 100 PLN wzwyż). Gdy kategorycznie odrzuciłam jej propozycje i nie wyraziłam chęci przymierzenia żadnego cuda (jeden był brązowy z obszyciem w lamparcie cętki, noż cud-miód, w sam raz dla Ivany Trump czy innej Dody :jejeje: ) usłyszałam tekst "Z takim nastawieniem to pani NIC nie kupi, noż grama dobrej woli". Pomyślałam sobie w duchu "Rzeczywiście NIC nie kupię - u ciebie, babo..."

Kurde, moje poczciwe Alleski niedługo rozlecą mi się w strzępy, a we wrocławskiej "Matinie" na razie brak nadziei na dostawy; najwyżej będę latac bez stanika, mamy lato w końcu :dance:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

gatka2804

ishka82, Kasia

Ja juz tu Was sie kiedys pytalam jaki nosze rozmiar przy moich wymiarach i tez mi kazalyscie sie mierzyc ponownie. I niestety nie chce byc inaczej. Mam w obwodzie 92, wiec 80 pasuje calkiem dobrze, bo 85 to jednak za luzny byl. No chcialabym bardzo zeby bylo mniej, ale nie chce byc inaczej. Moze ja 200 kg nie waze, ale ja duza jestem, ot co. Taki urok. I obwod nie chce byc mniejszy. I pare innych miejsc tez nie chce byc mniejszych, szczuplejszych ... :zly:

callja

ja poki nie znajde wlasciwego rozmiaru to po sklepach ze stanikami > 100 zł to nawet nie chodze. Nie bede znosic jakis foch babek, gdy ja sobie pomierze a nie wybiore nic do zakupu.

wrobelek0403

gatka2804 a moze idz jednak do sklepu z ang stanikami - nie musisz nic kupowac, pomierz po prostu rozne modele, zastanów się w kt ci dobrze, potem zawsze mozesz poszukac na allegro czy na wyprzedazach w sklepach ineternetpowych  :thumbup:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/