JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

inkageo

Cytat: aja w 13 Maj 2009, 17:00:45
ja zamówiłam dzisiaj z dopasowanej - zobaczymy co z tego wyjdzie? 
Mam nadzieję, że przeczytałaś o moich wielkich problemach z dopasowaną i w razie czego będziesz wiedziała co robić.. Obyś nie musiała nic zwracać..
Imagine there is no hate

wrobelek0403

mobka a moze skorzystaj ze sklepów stacjonarnych - w wawce jest pare, wiec masz szanse sporo pomierzyc i znalezc dobry rozmiar :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aja

Cytat: inkageo w 14 Maj 2009, 09:48:37
Mam nadzieję, że przeczytałaś o moich wielkich problemach z dopasowaną i w razie czego będziesz wiedziała co robić.. Obyś nie musiała nic zwracać..
tak czytałam ale tylko tam "niby" mają to co mnie interesuje - zobaczymy, poczekamy!

przesyłka dotarła wszystko ok. ufff

sweedee

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

inkageo

Słynna Effuniak sprzedaje już swoje staniki przez stronę internetową:
http://ewamichalak.blogspot.com/
Właśnie udało mi się zamówić czarne usztywnione plunge. Rozmiary są inne, bo staniki są podobno bardzo ciasne, czyli jak mam 69 pod biustem to zamówiłam 70.
Staniki rozchodzą się na pniu, więc trzeba zaglądać i mieć szczęście ;)
Imagine there is no hate

justynaaaa2

może i ja na coś zapoluję niebawem ;)
inka dzięki za info  :beer: ale chyba faktycznie wymaga to nie lada cierpliwości i szczęścia  :crazy:

Kasia

inkageo

Każdy stanik kosztuje 100 zł + 8,50 koszty wysyłki. Z boku po lewej jest napisane.
Imagine there is no hate

zuzia

ewa musiala to zrobic bo skoro juz jest w tym programie "jak dobrze wygladac nago" to trzeba korzystac!

justynaaaa2

zuzia a Ty w końcu zamówiłaś już coś od niej? bo pamiętam, że kiedyś pisałaś, że chciałaś coś zamówić  :hmm:

zuzia

Cytat: justynaaaa2 w 02 Cze 2009, 16:47:12
zuzia a Ty w końcu zamówiłaś już coś od niej? bo pamiętam, że kiedyś pisałaś, że chciałaś coś zamówić  :hmm:

chcialam, ale ona wtedy jeszcze przyjmowala zamowienia "na maila" i generalnie marnie szlo jej z terminami i w ogole i w koncu zrezygnowalam.

callja

Mierzyłam wczoraj prześliczną półusztywianą Gaję 65D i kicha, w każda z miseczek mogłam sobie włozyć po sporym jabłku... A z Alles 65 C zaczynam sie powoli wylewać. Moje biuściaste uświadomienie ma na razie taki efekt, że aktualnie posiadam trzy staniki na krzyż i wścik w oczach :zly:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

konwalia

zamawiała któras w bellisimie?? bo maja fajną wyprzedaż strojów

zuzia

Cytat: konwalia w 27 Cze 2009, 11:13:03
zamawiała któras w bellisimie?? bo maja fajną wyprzedaż strojów

ja zamawialam. wszystko bylo ok.

konwalia

Kasia

no jeszcze troche i wyruszam na stanikowe zakupy :)

przedwczoraj juz mnie korciło aby wejść do Szóstego Zmysłu ale sie opanowałam, bo przeciez jeszcze nie mam optymalnych rozmiarów ;)

konwalia

zamówiłam  :jejeje:

http://www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1967&kategoria=ag
staników mam cztery i starczy, ale zeszłoroczny kostium mały

ishka82

A ja znów będąc w Wawie i korzystając z okazji zanabyłam dwa nacycniki :D Oby mi już cyce wyhamowały :pray:

Dodany tekst: 29 Cze 2009, 19:33:04

Cytat: konwalia w 27 Cze 2009, 14:11:26
zamówiłam  :jejeje:

http://www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1967&kategoria=ag
staników mam cztery i starczy, ale zeszłoroczny kostium mały
ładny :thumbup:

zuzia

Cytat: ishka82 w 29 Cze 2009, 19:32:24
A ja znów będąc w Wawie i korzystając z okazji zanabyłam dwa nacycniki :D Oby mi już cyce wyhamowały :pray:

obawiam sie, ze to plonne nadzieje. ew. moze pozniej wystarczy przedluzka bo zebra bedziesz miala rozepchniete.

ishka82

Cytat: zuzia w 29 Cze 2009, 19:43:41
obawiam sie, ze to plonne nadzieje. ew. moze pozniej wystarczy przedluzka bo zebra bedziesz miala rozepchniete.
Bardziej o miskę mi chodzi ;) Bo na szerokość to mam 70 i jak się rozciągną + przedłużka, to powinno być git ;)

zuzia

ishka82
na ustabilizowanie miski to chyba troche za wczesnie jeszcze.

ishka82

Cytat: zuzia w 29 Cze 2009, 20:36:29
ishka82
na ustabilizowanie miski to chyba troche za wczesnie jeszcze.
Nie dobijaj mnie kochana...pożyjemy zobaczymy ;) Najgorsze, że ja u siebie i w okolicy nie mam porządnego sklepu z cyckonoszami :(

ewdomaga

Hej dziewczyny! Cóż to macie za koszulki (inkageo, justyna, wróbelek....... nie pamiętam wszystkich)  bo nie jestem w temacie? czyżby jakieś specjalne wiedźmokoszulki?

Dodany tekst: 30 Cze 2009, 20:27:42

ishka82 też, tylko w wersji top. fajne. ale cóż to na nich pisze? 

salsa

ewdomaga  ze zlotu lol

a napisane sa nasze nicki

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)