slubna elizypj - etapy przygotowan + kilka fotek ze slubu, reszta w relacjach

Zaczęty przez elizapj, 29 Kwi 2008, 11:06:42

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elizapj

dzieki siog...ciesze sie ze nie tylko ja wariauje....

malybob...zawsze chwalilam najb welony w salonie promesa (jana pawla)
i choc nei mialam go upatrzonego wiedzialalam, ze tam widzialam najpiekniejsze w calej wawie:)
maja taki kuferek kartonowy slicznych oryginlanych wzorow..prawie kazdy jest inny:)

dzieki serdeczne, ciesze sie ze sie podoba:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

gdziezby

o kurcze eliza to w zasadzie już! :-) Czekam z zapartym tchem  :D
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

Chermelle

Cytat: gdziezby w 25 Lip 2008, 21:50:53
o kurcze eliza to w zasadzie już! :-) Czekam z zapartym tchem  :D

ja tez czekam  :) bo to tylko 8 dni

malybob

Cytat: elizapj w 25 Lip 2008, 21:32:38
dzieki siog...ciesze sie ze nie tylko ja wariauje....

malybob...zawsze chwalilam najb welony w salonie promesa (jana pawla)
i choc nei mialam go upatrzonego wiedzialalam, ze tam widzialam najpiekniejsze w calej wawie:)
maja taki kuferek kartonowy slicznych oryginlanych wzorow..prawie kazdy jest inny:)

dzieki serdeczne, ciesze sie ze sie podoba:)

dzięki za info.. Hhm, do tego salonu nie zaglądałam ze względu na panującą o nim opinię.. Może przezwyciężę strach jeśli tam są takie cuda.

I powodzenia w przetrwaniu tego tygodnia!

Kasia

malybob do Promesy to lepiej sie umówić telefonicznie bo jak sie nie umówisz to panie mogą Cię olać

elizapj

pani byla taka jedna..z kt dluuuugo sie lamalao lody...hahah
ona faktycznie potrafila odstraszyc /zniechecic....ale jak sie bylo wytrwalym to sie przeistaczala w bardzo pomocna i zyczliwa obsluge;)

jak bylam w lipcu owej pani juz nie bylo...nie wiem czy urlop czy juz nie pracuje..i mimo wstepnego krotkiego chlodu, atmosfera bardzo szybko zamienila sie na owocna i przyjazna:) chlod nie byla ani tak chlodny ani tak dlugi jak poprzednio;)

bylam bez umowienia sie..tyle ze w ciagu dnia...wiec ruch mialy maly. przeslzma do konkretow i mimo godzinnego zastanawiania sie nad welonem nie krecil nikt nosem nie byl nieprzyjazny ani nic z tych rzeczy. nie podjelam jeszcze wtedy ostatecznej decyzji (surprise srprise) i na kolejna wizyte gdy mialam przywiesc suknie by mi to ulatwilo wybor, wolalam sie juz umowic...ale byla to moja decyzja i inicjatywa, gl z powodu tego ze maja 1 przebieralnie i nie chcialam ze swoja suknia czekac gniotac ja etc..

wiec obalam zla opinie:)!!!

wrobelek0403

elizapj, mam dokładnie to samo. Najgorszy był poprzeni tydzien, co chwila jakies spiecia. Teraz juz lepiej, ale nastepny tydzien szykuje się ciezki, bo jedziemy juz doLublina i oboje bedziemy musieli się juszcze rozprawic z moją mamą, ktora ma 500 pomysłow i problemów na minute  :hammer: :hammer:

takze stawiam piwko na wyluzowania  :drunk: pomysl, jeszcze 6 dni i bedziemy po  ;D ;D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

elizapj

dzieki wrobelek, tez ci polalam;)
jedziemy na tym samy wozku...i skoro nasze wozki dojada do celu w tym samym czasie, trzymam mocno kciuki!!!

u mnei dzis juz lepiej....wczoraj w nocy myslalam ze sie zalamie..szczegolnie ze przyszuykowalam sobei liste zadan na osttani tydzine...i wszystkie terminy sie kumulowaly w te same dni...

dzis widzialam sie z organista oraz ogladalismy sale (mam nadzieje ze juz ostatnie przed weselem) przygotowana na dzisiejsze wesele
wszystko wygladalo spoko...kochany pan ignacy (gl kelner) nas rozluznil zartami, z mezem trenowal wloski;)
zaraz bede sie szykowac na swoj panienski..i juz mi lzej...
mimo ze stera zadan jeszcze przed nami..

w sumie te spiecia sa stresujace ale jakos i zblizaja rodzine..wiec nie jest tak zle:)

vobi

wrobelek, elizapj - wspolczuje, bo pamietam te ostatni dni przed slubem jako straszny sajgon, ale ... za 7 dni bedzie na pewno jeden z najfajniejszych dni w Waszym zyciu, a potem... a potem juz tylko lepiej :)

polecam (tia.. fajnie sie mowi  lol) wziasc przyklad z twinnie i przyjac postawe "kwiatu lotosu" tudziez "oazy spokoju" ;D Na wiele rzeczy i tak nie macie wplywu, wiec ... bedzie jak ma byc. A na pewno pieknie bedzie, i juz!

beesok

Eliza - nie przejmuj sie - spiecia to normalka przy takim stresie:) najwazniejsze zebys nie dala sie zwariowac i sluchala wewnetrznej intuicji i bedzie dobrze!

:flowers:

a na klotnie najlepiej jest isc na  :drunk: i sie zdystansowac do sprawy :)

beesok

Ha ha ha a wiem ze JA bede WRAKIEM nerwow tydzien przed wiec mam nadzieje, ze zapamietam swoje dobre rady - a jakby co to zawsze moge na WAS liczyc Kochane :)

elizapj

dzieki vobi!
juz jest na prawde lepiej:)

a ja nie wiem jakim cudem wstalam po wczorajszym panienskim...ale slonce tak daje (mimo zaluzji), ze nie bylo mowy lezeniu czy spaniu...

Kasia

beesok

i zdjecia z panienskiego tez - ladna jestes to sobie poogladamy :)))))))

PS jaka w koncu bedziesz miala fryzure na slub bo w koncu nie doczytalam???  ???

wrobelek0403

elizapj, dobrej zabawy zycze na panienskim :)

ja wlasnie wrocilam od tesciow, gdzie odbyła się tragedia w trzech aktach pt "jak to nie bedzie błogosławienstwa, to nie do pomyslenia". Na razie zawieszenie broni, ciekawe co bedzie w sobote....

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

elizapj

beesok - fryz bedzie ten Twoj:))) tzn to co mi slalas ostatnio...

pierwszej fryzjerce sie nie powiodlo..klapa kompletna...to ta co nie kazala mi nic placic...tak zle jej poszlo....
druga, 150% drozsza od salonu czajki ;0!!! zrobila cudo, i bez nazekania...
wyszlo ciut inaczej chyba niz na zdjeciu...bo mam dluzsze niz laska na fotce...ale przez to wyglada bardziej jak kucyk:)
mysle ze bedzie git

wrobelek....wspolczuje, ze tak wyszlo:(((
ale trzym sie mocno i trwaj przy swoim...
albo..
wybierz kt bitwy warto staczac...ja na niekotre po prostu nie chce przeznaczac energii...

Kasia

my mieliśmy nie robić błogosławieństwa

a ostatecznie były dwa

hahahah

tak nas wszyscy chcieli błogosławić .......... jakby nie wierzyli że bez tego damy radę

wrobelek0403

elizapj za duzo ustępstw juz poczyniłam w kierunku tradycji  :hammer: :hammer: mnie tez się cos nalezy ;)

elizapj

blikle mnie dzis chcialo z rownowago wytracic...chyba nie wiedza komu na odcisk ccheili nacisnac..i jak daleko ta wiesc sie rozniesie w swiecie PM;)

mialam miec z dostawa wliczona...a dzis mnie za to chcieli skasowac...oraz o 10 wiecej za kg!!!
wynegocjowalam jedynie cena za kg...dostawy juz nie ...ale trudno nie chce sie klocic z kazdym...troche musze miec spokoju wiec wole juz zaplacic - mimo ze mnie wnerwia!!!  >:D >:D >:D  najpierw mialo byc wliczone, potem ewentulanie maksymalnie 40 zl...a wyszlo 150!!!

oby wyszedl ladny..bo jak nie...to w blogu wyleje caly swoj zal bez ogrodek

aha...dj rodzi...i obecnie nie wiem kto bedzie w jego miejsce...ale sie tym nie stresuje...na razie haha

goscie nadal sie dopisuja, odpisuja...wiec usadzac nie mozna...przynajmniej nie na stale

z dobrych wiescie, ksiadz z mojej parafii potwierdzil mi dzis, ze welon ma sie podniesc na przysiege, wiec caly czas dobrze myslalam...tzn to callja wyjasnila...i mi sie jej wyjasnienie najb podobalo:) bo najb pasowalo do czasu w jakim chce miec welon na twarzy:)

maroonbug

Eliza nie stresuj sie :) Bedzie przecudnie a ja juz nie moge sie doczekac Twojej relacji, detali, zdjec, wszystkiego!
Trzymam kciuki bardzo mocno :)

Anupka

No szok z tym Blikle - mnie też mówili, że dostawa gratis!! Pomysł na Bliklego generalnie mam od kamelii, bo mam wesele w tym samym miejscu co ona i tak jak ona nie chciałam tortu z cukierni, od której ciasta bierze CPK (bo nie robią piętrowych). I wiesz co? Przypomnialo mi sie, że kamelia cos pisala, ze dostawa jest gratis, jak jest do 15:00... Nie wiem o ktorej maja Ci dostarczyc tort.... ale.... Moze dlatego?

A tak w ogole to przeczytalam o Twoim ogolnym wnerwie i bridzilli. Nie martw sie, o mnie tez co niektore osoby sie tak wypowiadaja (i to te po ktorych bym sie nie spodziewala). A sama tez mam poczucie, ze jesli sie dre, to tylko w slusznej sprawie (np. jak ktos probuj organizowac moje wesele wg. swoich upodoban).

Bedzie dobrze, laska!

ps. Ten panienski juz byl? Masz jakies foty?
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

wis

Eliza, z niecierpliwością czekam na foty, relację i wogóle na Twój ślub i wesele :)

elizapj

Cytat: Anupka w 28 Lip 2008, 17:10:01
A sama tez mam poczucie, ze jesli sie dre, to tylko w slusznej sprawie (np. jak ktos probuj organizowac moje wesele wg. swoich upodoban).

dobre haha

co do czasu , to mam wpisane przed 14h w umowie:(

Tobie moze wypasc gratis, bo wytwornie maja w konstancinie, a to chyba tam wlansie gdzie kameli i twoje wesele...
mi mowili, ze w granicach wawy wliczone...a ze jablonna niedaleko za...a ze zamowienie duze, to ze bedzie wliczone...i dzis du....
no ale jak pisalam...nie chce mi sie z tym walczyc. 150 na ulicy nie lezy...ale tez nie jest warte rozwalanania sobie strun glosowych. darcie sie wymaga czasu...a to u mnie dobro luksusowe w tym tygodniu;)

z panienskiego
bede miec foty jak jedyna z dziewczyn, kt miala aparat wroci do domu i je zrzuci...zapomniala kabla..a wraca dopiero po naszym weselu...wiec chwilowo nie ma:)
moge powiedziec ze bylam w operze (dla spoza wawy, to klub) gdzie oprocz mnie byly jeszcze 4 inne laski w welonie;) normalni bywalcy nie mogli sie nadziwic co nas tak duzo;) ja tez...  ;D

Anupka

Cytat: elizapj w 29 Lip 2008, 01:56:35
gdzie oprocz mnie byly jeszcze 4 inne laski w welonie;) normalni bywalcy nie mogli sie nadziwic co nas tak duzo;) ja tez...

hehe, no zaraz sie okaze, ze jakos tak hurtowo sie wszystkie za maz wydajemy. Ktoras ze strefy moze byla? ;)
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...