slubna elizypj - etapy przygotowan + kilka fotek ze slubu, reszta w relacjach

Zaczęty przez elizapj, 29 Kwi 2008, 11:06:42

malybob

JAK PIĘKNIE!!!! wszystkiego naj naj!

mika

Eliza jak cudnie!!! dużo szczęścia

sputnik_sweetheart

gratuluję! i czekam na relację i więcej zdjęć :) :) :)

vobi

elizapj, gratulacje!  :flowers:

niewiemjaka

Eliza pięknie!  a tort wyglada niesamowicie apetycznie ;)

didi_loczek

Eliza, miodzio! A jak opalenizna! Już nie mogę doczekać się reszty zdjęć i relacji.
Moje serdeczne gratulacje  :flowers:  :flowers:  :flowers:

justynaaaa2

O rany pięknie :) ale mi narobiłaś smaka na więcej zdjęć, już nie mogę się doczekać  :P
Też miałam pomysł, aby pojawić się pod kościołem i zobaczyć na żywo, ale udało nam się wcześniej niż planowaliśmy pojechać na działkę, więc bym nie zdążyła.
Ty lepiej szybko znajdź te więcej czasu, bo my tu już z ciekawości umieramy  ;D

rilla

eliza gratulacje!!! ale ten czas minął... dopiero była relacja z twojego ślubu cywilnego.. pięknie wyglądaliście! dużo szczęścia życze:)

zosanka

Eliza gratuluje! I kolejny slub roku za nami! Jak to leci! Czekam na wiecej zdjec i szczegolowa relacje :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

szelma

Gratulacje! Ślicznie wyglądałaś - absolutnie zjawiskowo :).

gdziezby

oh eliza piekne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

aja

najlepsze życzenia - długiej i radosnej wspólnej drogi  :D teraz czekamy na ....  :baby:
wszystkiego najlepszego
ja już się oswoiłam ale dość długo bylo mi przykro 'ŻE TO JUŻ PO WSZYSTKIM" po przygotowaniach, po zabawie... ach

jusia

eliza ale pieknie  :flowers: Wielkie Gratulacje! no i czekamy na zdjecia i dłuższą relacje  :)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

poli

o jacie :) pięknie! zeby teraz było pełniej i jeszcze lepiej! i oczywiscie czekamy na więcej:)

zosia2007

eliza wszystkiego dobrego :)

jak ty pięknie wygladałas :)

elizapj

zosia2007, poli, jusia79, aja, gdziezby, szelma, zosanka, rilla84, justynaaaa2, Justynna, cumberland, didi_loczek, niewiemjaka, vobi, sputnik_sweetheart, mika9983, malybob, konwaliaAnupka, wredotka

dzieki

mam nadzieje ze nikogo nie pominelam;)

dochodze do siebie...moje nogi nadal czuja sobotnia noc..pierwszy raz w zyciu tak mam, ze 2 dni po nadal mam zmeczone  ;D a nawet nie wydawalo mi sie ze tyle tanczylam

nie wiem skad relacje zaczynac...
na razie jem tort...dopiero ...bo podczas wesela ugryzlam raz...ale akurat trafilo sie nam pietro truskawkowe a ja chcialam czekolade..na szczescie to co zostalo w domu to sama czekolada:)

ide skupic mysli..i cos Wam zaraz skrobne w relacjach:)

ale najpierw Wam wszystkim chcialam podziekowac za wielkie wsparacie przez caly rok. za wszystkie rady. za rozrywke, za cieple slowa otuchy i konstruktywne uwagi podczas zagubienia decyzyjnego w co najmniej 300 tematach.

ps. tort kwadratowy kroi sie zupelnie tak samo trudno/latwo jak okragly:) z reszta mlodzi kroja tylko 4 (my tyle) reszte dalismy kelnerom:)

jo_miekka

mona_liza

GRATULACJE! Piękinie wygladałaś!

tachogti

elizapj PIIIIIEEEKNIIIEEE :D cudnie zjawiskowo  :flowers: i jak pieknie usmiechnieta!!!
Gratulacje :D zachwycajaca jestes! CZekam niecierpiliwie na relacje i wiecej zdjec!
Noi duuuzo milosci dl Was jeszcze :D i radosci z siebie kazdego dnia!  przytul
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

katgoli

eliza ales ty pikena....zycze wszystkiego dobrego i strasznie ciesze sie ze wszystko tak sie udalo jak sobie wymarzylas

magdarynka

Slicznie Eliza  brawo Gratuluje wam i wszystkiego najlepszego!

mayagaramond

Eliza - przepieknie!!!!!!!! Tort bardzo smakowicie sie prezentuje!

Wszystkiego naj, naj,  najlepszego i jeszcze lepszego :)

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

beesok

Eliza!!!!!!!! Az sie rozplakalam jak zobaczylam zdjecia :) Ale pieknie wygladalas! Sliczna fryzura (he he he he ciesze sie ze mialam tu "swoj" wklad), suknia, bukiet makijaz wszystko........ale najbardziej ta radosc i spontanicznosc - widac, ze jestes bardzo szczesliwi i zakochani!

Nie moge sie doczekac kolejnych zdjec!!!!