sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

golinda

Cytat: rubin04 w 20 Cze 2016, 14:31:21kiecka to nic, fryzura super!

umyłam w hotelu na szybko włosy, wyschły same więc się zrobiły loki, wbiegłam do fryzjera, on pyta, czy mam jakąś wizję, ja: nie, ale mam 20 minut :D

niewiemjaka

Cytat: golinda w 20 Cze 2016, 21:06:37on pyta, czy mam jakąś wizję, ja: nie, ale mam 20 minut
:D fajowy look! :)

salsa

Golinda, bardzo fajna stylizacja, szczególnie fryz super, coś innego niż wszyscy, przypomina lata 80 ale tak pozytywnie :)

Marax - oddaj, pogrubia Cię.

Inka, fajna ta szara długa
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Justynna

Cytat: golinda w 20 Cze 2016, 11:50:56
ja mam z gali (a właściwie sprzed gali) tylko takie zdjęcie. ale kiecka się sprawdziła, wyglądała fajnie, wieczorowo, zebrała komplementy, fajnie się w niej tańczyło, ładnie falowała w tańcu i nie krępowała ruchów
super!

callja

inka, ta długa sukieka bbb ładna!! Pozostałe - bez szału, a ta lniana będzie się niestety masakrycznie gnieść...

marax - sukienka sama w sobie ładna, ale fason nie dla Ciebie. Nie eksponuje walorów Twojej sylwetki.

golinda - wyglądasz jak milion dolców!!

Wczoraj na egzaminach zadawałam szyku w sukience Mango Suit i kupę komplementów zebrałam :D Trzeba trzymac fason, choć zmęczenie potężnie dawało się we znaki ;) A teraz dumam o pewnej kiecce z TS, styl trochę golindowo-galowy, coś jak to goga mawia "Maryna ze młyna". Ołówków mam sporo... I jeszcze pytanie - czarna czy butelkowozielona?? No i jakie wtedy do zielonej dodatki?? Czarne?? Srebrne??
http://static.topsecret.pl/public/foto/full/SSU1145ZI_1.jpg

Jutro bbbbb lansowany dyplom, w sali koncertowej, muszę się zestroić - ino nie wieczorowo, na razie wymyśliłam sobie granatową ołówkową sukienkę do kolan, z minirękawkiem, na szyję kolia z korali mojej mamy, w uszy wkrętki z takim samym odcieniem korala, mam też dopasowany kolorystycznie szal. Za to zielonego pojęcia nie mam, co na nogi?? Nudne nude szpilki?? Granatowych ani koralowych butów nie mam, srebrnych też :/ Ewentualnie bordowe piptołki.
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

wrobelek0403

callja, mnie sie nie widzi, a juz na pewno nie ta zielen. :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

callja

Czyli, jeśli już, to jednak klasyka, czyli czerń??
Kurka, a mam takie ładny komplet biżu z malachitami i nie mam do czego nosić lol lol lol

wrobelek0403

Przeciez mozesz je nosic praktycznie do kazdego koloru :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

callja

Cytat: wrobelek0403 w 21 Cze 2016, 19:44:57
Przeciez mozesz je nosic praktycznie do kazdego koloru :)
No niezbyt - te malachity są tak wyraziste, że np. z szarością nie współgrają jakoś :/ ewentualnie z czernią

salsa

callja, ta sukienka to zdecydowanie nie jest styl golindowy, nie nie nie i jeszcze raz nie, princeska taka, kojarzy mi się z panią bibliotekarką, daj sobie spoko :)

salsa

Cytat: callja w 21 Cze 2016, 19:50:25
No niezbyt - te malachity są tak wyraziste, że np. z szarością nie współgrają jakoś :/ ewentualnie z czernią
Cytat: callja w 21 Cze 2016, 19:32:56
Czyli, jeśli już, to jednak klasyka, czyli czerń??
Kurka, a mam takie ładny komplet biżu z malachitami i nie mam do czego nosić lol lol lol
Calija, ale taki zielony kamień to pasuje i do czerni i do bieli ,  do turkusu i do navy, w ogóle do odcieni ciemnego mocnego niebieskiego, i do fioletu
nie musi być monochromatycznie ;)

golinda

Cytat: salsa w 22 Cze 2016, 08:55:57callja, ta sukienka to zdecydowanie nie jest styl golindowy

dzięki, salsa :beer: ;)

salsa

golinda, na zdrowie ;) choć może w Twojej pracy niektóre koleżanki by się ucieszyły, jakbyś przyszła w takiej kiecy ;)

inkageo

Szybka porada.. Nada się któraś na wesele? ;)

Skłaniam się ku czerwonej, srebrna ma łuskę, ale lepiej bo krótsza.

Szkoda, że nie ma zdjęć na modelce.
Imagine there is no hate

inkageo

Ale ona za kolano będzie.. Nie szkodzi?
Nie będzie zbyt ciotkowato? 315 zł z rabatem kosztuje, to jest bawełna 100%  :mysli:
Imagine there is no hate

inkageo

Te buty do niej ujdą? I czarna torebka?
Imagine there is no hate

ishka82

inkageo, obie się nadają, choć wg mnie czerwona ładniejsza :)

ishka82

wrobelek0403

inkageo

Jest nowa koncepcja, bo zanim zamówiłam czerwoną sukienkę to przyszła faktura za naprawę drukarki.. 1000 zł  :placze:

Mam taką, nigdy jeszcze jej nie założyłam, była za duża, ale trochę przytyłam :D
Ujdzie?
No i chyba nie muszę kupować do niej nowych dodatków, bo coś tam dopasuje.
Imagine there is no hate

inkageo

Ona ma tiulową halkę, bawełna taka jak na pościel, z lekkim połyskiem.
Imagine there is no hate