sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

inkageo

Imagine there is no hate

golinda

buty mi sie podobaja. sukienka mniej. chyba mam cos dla ciebie. potem pokaze :)

suegro

inkageo, ja nie wierzę, że w Twojej szafie nie ma nic ładniejszego. Nawet jak już to na sobie miałaś to...so what? ;)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Su mam dwie fajne sukienki, ale czarne. A na ślubie byłam ostatnio w roku 2011 i już wtedy założyłam sukienkę z 2009 :D Więc moja najnowsza sukienka na tą okazję ma 7 lat :D O dziwo nadal mi się podoba, ale jest za ciasna i grozi pęknięciem ;)
Imagine there is no hate

inkageo

Zwrot akcji :D
Srebrna sukienka tatuum, której dwie godziny temu nie było już, pokazała mi się w reklamach google, kliknęłam żeby jeszcze się podręczyć, że jej nie kupiłam, a tu znowu dostępna i zamówiłam :) Najwyżej odeślę :)
Staniała chyba dodatkowo:

http://www.tatuum.com/pl/sukienki/28586-waneka-1.html#/rozmiar-34/kolor-srebrny_109

Pewnie będzie za dużym gniotącym się worem, ale zobaczymy :)
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo, powiem Ci, że jak wcześniej myślałam o niej tylko jako o worze, teraz z westchnieniem ulgi ją zobaczyłam :D ta kwiatowa jest khem, z jakiejś innej epoki, jakoś Cie w ogóle w niej nie widzę ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Imagine there is no hate

golinda

a jak ci pokazywałam tą na imprezę firmową, to mówiłaś, że codzienna i nie nadaje się, a wg mnie jest bardziej wieczorowa niż ta srebrna ;)

http://www.tatuum.com/pl/sukienki/28811-taranka.html

inkageo

Bo ona przez ten kołnierz jakaś taka zbyt grzeczna dla Ciebie. I kojarzy się ze szkołą.
Imagine there is no hate

inkageo

Ślub to taka nie do końca wieczorowa impreza, bo zacznie się pewnie koło 15, w świetle słonecznym i na ulicy. A wieczorem już i tak nikt nie będzie czaił bazy :D
Imagine there is no hate

inkageo

I o ile pod kościołem suknie do ziemi z cekinami wyglądają źle, to później te jasne w łączkę kwiatową (jak ta moja) idiotycznie się prezentują na parkiecie po północy :D
Imagine there is no hate

goga

ooooooo - ta co Golinda pokazuje super

te kwiatki sobie daruj - plissssssss
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

ziuta

Cytat: inkageo w 28 Cze 2016, 17:33:11
Zwrot akcji :D
Srebrna sukienka tatuum, której dwie godziny temu nie było już, pokazała mi się w reklamach google, kliknęłam żeby jeszcze się podręczyć, że jej nie kupiłam, a tu znowu dostępna i zamówiłam :) Najwyżej odeślę :)
Staniała chyba dodatkowo:

http://www.tatuum.com/pl/sukienki/28586-waneka-1.html#/rozmiar-34/kolor-srebrny_109

Pewnie będzie za dużym gniotącym się worem, ale zobaczymy :)
aaaaaaa jak się cieszę :D super! :)

golinda

a poza tym, co do tatuum, to przecież wiesz, że 34 jest na Ciebie za duża. niektóre ich rzeczy są na mnie 34 za duże, więc wiesz...
tą granatową musiałam zwężać

ale i tak srebrna lepsza niż te kwiaty. kwiaty nie nie nie! :)

fasolka1980

chciałam właśnie zapytać, czy Inka mierzyła tą sukienkę, bo rozmiarówka w Tatuum to....no na duże osoby jest.

golinda

Cytat: fasolka1980 w 29 Cze 2016, 09:12:47rozmiarówka w Tatuum to....no na duże osoby jest.

duże... no wypraszam sobie :D

fasolka1980

Cytat: golinda w 29 Cze 2016, 09:21:08

Cytat: golinda w 29 Cze 2016, 09:21:08

no wysokie i raczej nie drobinki :D

przyznasz, ze ich 34 to jest gdzie indziej 36/38

golinda

no takie 36, na pewno nie 38

ziuta

inkageo, jak nie będziesz jednak chciała tej srebrnej, to ja ją biorę w ciemno, o ile tylko mi tyłek zakryje ;)

rubin04

Cytat: fasolka1980 w 29 Cze 2016, 09:29:17przyznasz, ze ich 34 to jest gdzie indziej 36/38
o o sklep na poprawianie mojego samopoczucia :)

inkageo

Dupa.. Sukienka z tatuum jest wielka, zdjęcia tego nawet nie oddają, ale rozmiar bliżej 40 niż 34, do tego kiepsko uszyta, bo nie ma rozporka, jest wąska na dole i nie można zrobić normalnego kroku, o tańcu to nawet nie wspomnę. No i gniecie się ;) Na żywo raczej szara, nie srebrna.
Zamówiłam jeszcze spodnie i też rozczarowanie. W udach rozmiar 40, a na samym dole są tak wąskie, że nie mogłam stopy i pięty przecisnąć, a mam przecież małe 37 ;) Osoba ze stopą 38 już tych spodni na pewno nie założy  :crazy:
Imagine there is no hate

golinda

przecież ta sukienka tak właśnie wygląda na zdjęciach w e-sklepie :)

salsa

Inka, fatalnie,.....\

dziewczyny, kupiłam w mango on line sweter i sukienke, chce oddac - mogę stacjonarnie ?

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Nie, gdyby była węższa, to ja bym sobie dała cieniutki pasek (taki miałam plan), ale ona nie jest luźna, tylko jest wielkim namiotem.
Imagine there is no hate

zosia2007

Cytat: salsa w 01 Lip 2016, 13:38:20
Inka, fatalnie,.....\

dziewczyny, kupiłam w mango on line sweter i sukienke, chce oddac - mogę stacjonarnie ?
mozesz