sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

salsa

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Znajdź różnicę :D
Miała wyglądać jak na tej modelce ;) Musieli ostro w fotoszopie poszaleć ;)
Imagine there is no hate

zosia2007

inkageo, sorry, ale wyglądasz jakbyś założyła wór na ziemniaki

inkageo

Zgadzam się :D
Już wypełniam formularz zwrotu żeby się nie denerwować dłużej ;)
Imagine there is no hate

zosia2007

Cytat: inkageo w 01 Lip 2016, 14:05:01

Już wypełniam formularz zwrotu żeby się nie denerwować dłużej ;)
i dobrze.

inkageo

Ziuta ona jest źle uszyta, w niej się nie da chodzić (jakby ktoś uda sznurkiem związał). Nie ma sensu żebym ją do Ciebie wysyłała..
Imagine there is no hate

mayagaramond

Obejrzałam jeszcze raz zdjęcia w necie i zgadzam się z golinda. Na modelce jest jedynie krótsza i wyprasowana. I też wisi, to taki fason.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

inkageo, ja bym ten dół miała dużo wyżej, pewnie gdzieś w połowie uda, więc zupełnie inaczej by się to układało u mnie przy chodzeniu, na pewno lepiej, ale jak mówisz, że taki namiot, to sama nie wiem, chyba nie będę Ci głowy zawracać wysyłaniem i odpuszczę

inkageo

Ziuta gniecie się bardzo i ten materiał nie jest ładny na żywo. Na dodatek w ramionach ciasno, ruchomość rąk ograniczona, otwór pachowy mały. Nawet wrogowi bym jej nie wysłała ;)
To zaczynam znowu poszukiwania  :crazy:
Imagine there is no hate

callja

inka, wybitnie niefajna ta sukienka się okazała... nie warta czasu i atłasu!!

Moja studentka właśnie mi oznajmiła, że za rok (w lipcu właśnie) wychodzi za mąż i mam sobie bukować termin lol lol
Ale chyba skorzystam z tego, co mam w szafie, myślę o takiej a'la lata 50-te, z wirującym dołem - fason coś w ten deseń:
http://s33.dawandastatic.com/Product2/49965/49965318/product_l/1377356569-793.jpg

A jakby co, to zakupiłam (wreszcie lol lol) wirującą tiulówkę, więc będę kombinowała lol lol
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

Leeee, szkoda, odeslij koniecznie.

Callja, piekna!
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Widziałam ostatnio w promodzie piękna zielona, długa spódnice. Nie ma jej w necie. Na wesele jak znalazł, może będę jutro w Dubai mall to zrobię zdjecie
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

callja

Cytat: wrobelek0403 w 01 Lip 2016, 16:41:55Callja, piekna!
Kolor inny, ale fason się zgadza :D
Fajnie, że akceptowalna :)

inka, kurczę, mam w szafie łososioworóżową ołówkową kieckę na jedno ramię, na 100% jej już nigdy nie włożę, bo kupiłam, gdy byłam przeraźliwie chuda. Na Ciebie byłaby w sam raz, ino ona naprawdę króciutka jest.

golinda

inkageo

Callja dzięki :) Ja już w króciutkich źle się czuję. Szukam czegoś do kolan najlepiej :)
Imagine there is no hate

golinda

a może ja coś mam? cała garderoba szmat :)

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 01 Lip 2016, 20:55:56
Ach gdybyś tak znalazłam tam tą:

http://szyjemysukienki.pl/vivien-burgund

ta sukienka jest przesliczna! już dawno wpadła mi w oko, tylko okazji brakuje :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Obecnie bardzo mi się ten kolor podoba. Chciałabym takie zamszowe buty na jesień.
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

ja mam taką do sprzedania lol ale większą niż na inkę :D

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: golinda w 01 Lip 2016, 21:00:47
ten kolor? o nie!

kolor ujdzie, ja bardziej o fasonie pisze :)

callja

zwierzątko, fajna!!
Ino chyba nie do końca weselna :D