sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

niewiemjaka

Inka fajna :) a mozesz ja przymierzyć z czyms innym zamiast tej kokardy?

inkageo

Na trzecim zdjęciu jest bez kokardy, ale wtedy mi się trochę zsuwa  :mysli:
Musiałabym się najeść i napić mleka z laktozą :D
Imagine there is no hate

niewiemjaka

inkageo

Sukienka jest kremowa, te kwiaty to ani czerwień, ani róż, będzie bardzo ciężko coś dopasować.
Imagine there is no hate

mobka

Mnie się ta w kwiaty nie podoba. Nadal wygląda na za dużą.

callja

inka, a coś srebrnego w talię?? pasek, wstążka?? ale bez kokardy, jakoś średnio to wygląda :/
Może srebrne buty??

A sukienka IMHO ładna :)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

inkageo

Srebro nie pasuje, raczej złoto jak już, bo ta sukienka jest ecru, nie biała. Zdjęcie kiepsko kolory oddaje. Jest żółtawa w każdym razie.
Imagine there is no hate

callja

Ok - tak mi się ze srebrem pokojarzyło, bo ta mała torebeczka na jednym ze zdjęć sprawia wrażenie srebrnej.
W każdym razie te nude buty niezbyt mi się widzą do tej sukienki...
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

inkageo

Te drugie buty są kremowo-złote, torebka bure złoto.
Imagine there is no hate

mayagaramond

Sukienka jest ladna, zalozylabym do niej pasek z innego materialy (skora, welna), nic swiecacego.

Nie jestem przekonana jesli chodzi o buty. Na pewno nie te zabudowane. Te z kokardka tez jakos sie gryza. A masz czerwone albo rozowe sandaly?

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

malutenka

Sukienka jest bardzo ładna, dla mnie nawet ta kokardka ujdzie ale buty robią z niej garsonkę w kwiaty pani w średnim wieku.

mayagaramond

Cytat: malutenka w 28 Cze 2016, 08:54:42ale buty robią z niej garsonkę w kwiaty pani w średnim wieku.

dobre podsumowanie.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Ok, dzięki, pomyślę nad butami. Mam tylko czarne sandały na wysokim obcasie i one na pewno nie pasują..
A te garsonkowe z kokardą to moje ślubne :D Trochę przedpotopowe już ;)
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo, jakij drukarki naprawa kosztuje 1000 pln?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Ricoh Aficio, laser, kolor, duplex, A3..
Imagine there is no hate

inkageo

To nie jest drukarka biurkowa, tylko taki kombajn, który bardzo ułatwia mi pracę.
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo, no tak podejrzewałam, ale ok, a3 nowa to od 4000 ;) już wyguglałam ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Zwierzu w zasadzie to od 8500 zł (netto) taka, która później w eksploatacji nie wykańcza kosztami. Te tańsze odbijają sobie później ;)
Imagine there is no hate

inkageo

Ale wracamy do problemu, w mango na wyprzedaży są takie buty, straszna tandeta? Są skórzane. Nie wiem czy jeszcze kiedyś bym je założyła.. Pewnie nie ;)
Imagine there is no hate

ziuta

inkageo, jak już masz coś kupować, to kup inną sukienkę :wstyd: ta naprawdę nie powala, spoko, obleci, jak trzeba to chętnie, ale... no niee, dla Ciebie zdecydowanie widzę coś innego, coś z bieżącej epoki ;)

wrobelek0403

buty nie ;)

inka zdaje sie po serwisie drukarki chciałaby coś z szafy. Imo kiecka ładna, nawet bardzo :) ja ją mierzyłam na jakimś zlocie, tylko na mnie za mała w cyckach niestety. Chyba dałabym granatowy skórzany pasek, granatowe buty albo szare i już.
ale ja konserwa odzieżowa jestem :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 28 Cze 2016, 15:03:42nka zdaje sie po serwisie drukarki chciałaby coś z szafy
ja rozumiem, ale jeśli już inka rozważa zakup butów z wyprzedaży, to proponuję zamiast na buty wydać kasę na kieckę, a obuw wziąć z szafy, imo lepszy bedzie efekt ;)

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

ale byty są brzydsze niz sukienka :D