sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

inkageo

Nadal chodzi za mną srebro ;)

Nada się na sierpniowe wesele? Nie mam chyba ochoty na typowo weselną kreację, szukam kompromisu, czegoś co mogę założyć też później na inne okazje.

http://www.tatuum.com/pl/sukienki/28586-waneka-1.html#/rozmiar-34/kolor-jasnosrebrny_109
Imagine there is no hate

niewiemjaka

inkageo, może się i nada :) ale trzeba chyba zobaczyć na żywo, przymierzyć

wrobelek0403

inka, wyglada fajnie, ale po godzinie bedziesz wygladac jak psu z gardła :/ znam te tkanine, miałam kiedys kiecke i masakra.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

inka, spokojnie się nada, całkiem fajna ale .... po co ty masz się ukrywać w takiej sukience?

inkageo

Ech...no właśnie, to się może mocno gnieść.
Imagine there is no hate

inkageo

O tej jeszcze myślałam, ale droga i mam złe doświadczenia z marką ;)

https://www.showroom.pl/p/61527,kasia-zapala-sukienka-chisato
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo, żadna, pierwsz fajna, ale możesz w niej tylko na baczność stać, a druga jest tak masakrycznie zwyczajna - tak, wiem, ma te trójkąty z tyłu, ale 1. jak zasłonisz włosami to masz pracową kieckę, 2. jak będzie zimno i coś na siebie nałożysz, to tez masz pracową kieckę,  + ten kołnierz może się powyginać, 3. kołnierz jest mało seksowny, za mało wycięty jak dla mnie, żeby uchodził za imprezowy, tak wygląda na przypięty na siłe, aby było inaczej
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

nieee, no Kasie Z. to sobie odpusc :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

ja mam z gali (a właściwie sprzed gali) tylko takie zdjęcie. ale kiecka się sprawdziła, wyglądała fajnie, wieczorowo, zebrała komplementy, fajnie się w niej tańczyło, ładnie falowała w tańcu i nie krępowała ruchów

rubin04

kiecka to nic, fryzura super!

inkageo

Imagine there is no hate

marax

Wiecie weszłam do TK max po garnek kupiłam sukienkę pomimo tego że wesela nie mam żadnego. Tak się zastanawiam czy to był dobry zakup ?
Bardzo podoba mi się kolor

marax

Nie no smialo piszcie że jest do dupy bo ja to w sumie jej nie potrzebuje sama nie wiem po co ją kupiłam. Kolor jest piekny i tyle.

wrobelek0403

Marax, zrob zdjecie na sobie. Na pierwszym zdjeciu super kolor, na drugim jakis dziwny ten zielony. Ale nie wiem jaki ma fason :)

wrobelek0403

sama nie wiem, jakoś bez szału. Odpaliłam kompa, dość weselna.

inkageo

Hmm... Nie wiem... A ile kosztowała?
Imagine there is no hate

malutenka

Cytat: golinda w 20 Cze 2016, 11:50:56
ja mam z gali (a właściwie sprzed gali) tylko takie zdjęcie. ale kiecka się sprawdziła, wyglądała fajnie, wieczorowo, zebrała komplementy, fajnie się w niej tańczyło, ładnie falowała w tańcu i nie krępowała ruchów
Wygląda 200 x lepiej niż na poprzednim zdjęciu.

justynaaaa2

marax, kolor może i ładny ale ja bym ją oddała jeśli ci niepotrzebna ;)
od ostatniego zdjęcia w kostiumie kąpielowym teraz wygladasz jakbys nagle przytyla z 10 kg i straciła talię ;)

wrobelek0403

o własnie, nie wiedziałam co z nią nie tak. Moze to ujecie, ale wygladasz troche kwadratowo.

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

no widzisz, to przynajmniej praktyczne :D