wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

Kasia

podoba mi się!
chociaż ceny nie widzę więc pewnie mi się nie podoba ;)
a już widzę 4400 ;)

no ale to niepraktyczny wózek ;) nie rozkłada się na płasko, nie widzę gondolki wiec guzik, nie biore pod uwagę ;)

rubin04

Kasia, no ale ładowarkę do tel ma :D

A tak serio - bardziej jako ciekawostka, bo sama od razu zobaczyłam wiele jego wad.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Cytat: rubin04 w 02 Sty 2014, 13:30:38Kasia, no ale ładowarkę do tel ma Cheesy
a to zauważyłam, zauważyłam :D duzy plus :D

justynaaaa2

Kasia a przy okazji pamiętasz może kiedy wyciągnęłaś ze spacerówki tą wkładkę wypłycającą?

Kasia

nie, kompletnie nie pamietam, miałam ci sprawdzić na zdjęciach, jak nie zapomnę i znajdę chwilę na odpalenie lapka to posprawdzam. może coś będzie.
ale podejrzewam że na pół roku to raczej tak, bo Michał w zimowych ciuchach by chyba z tą wkładką nie dał rady :knuje: ale nie wiem :hmm:

mika

Justa ja pamietam ze wyciagnelam ta wkladke jak Kalina byla gdzies w wieku Twojego A, moze troche starsza, jakos zaczynala wtedy w miare sztywno sie trzymac w pozycji siedzacej, tzn nie siadala ale w takiej pozycji byla w maire sztywna a nie poskrecana jak krewetka ;) ale Kalina byla drobna, pewnie wieksze dzieci wczesniej sie juz w ta wkladke nie mieszca

justynaaaa2

Kasia aaaa czyli już cię o to pytałam :D tak mi się zdawało właśnie
w instrukcji doczytałam, że ona jest do 15miesiąca a ja właśnie mam wrażenie, że A. już ledwo tam siedzi, tzn. że wyjeżdża, tylko pasy go trzymają zwłaszcza jak jest w kombinezonie

aniak1211

To jest "nowy" stokke:)
Czesto je widuje na miescie:)

mobka

Taki mogłabym mieć. Ciekawe jak bardzo bym narzekała. Na razie czekam na mojego bjcm.

Kasia

Te nowe stokki, chyba dwa, to juz jakiś czas temu weszły. Mi jakoś do gustu nie przypadły.

mika

Cytat: Kasia w 13 Sty 2014, 09:00:14Mi jakoś do gustu nie przypadły.
Mi też ;) przy xplory ubogo wyglądają ;)

justynaaaa2

One rok temu weszły, są całkiem spoko, ale takie zwykłe ;D

ishka82

o! wreszcie powstał stokke, z którym nie wstydziłabym się wyjść na ulicę ;) lol

rubin04

jo_miekka

Ja mam dość wózka.
I do tego ta nasza Mura taka wielka.
Czekam do wiosny i przesiadamy się w jakąś parasolkę. Tylko w jaką?
No i JJ i tak mało wózkowa, okresowo w ogóle nie wózkowa, więc nie wiem, czy w ogóle warto...

justynaaaa2

jo_miekka ja chyba będę kupować espiro magic http://www.sklep-tosia.pl/espiro-magic_p859
na wakacje w czerwcu nie będę taszczyć duże wózka, muszę kupić mały właśnie na takie wypady

mobka

Jo, bedzie jeszcze wozkowa. Mowie ci to ;) I bedziesz narzekac. Ja wzielam Baby Jogger city mini teraz. Nie bierz parasolki ;) Espiro ogladalam, ale jego podbic (pustego) bylo cieeeezko. A bjcm kosztowal w promocji 899, espiro byl za niecale 600 bodajze (w Swiecie Dziecka, wiec drogim sklepie). Ja ostatecznie za BJCM dala 929zl z palakiem.

cumberland

mnie z espiro wszędzie przelicytowali, bo też się czaiłam
zresztą z pół roku temu ceny używek na aukcjach kończyły się prawie jak nówek, więc w ogóle się zniechęciłam
w rezultacie kupiłam pipi mamas&papas
wózek mooocno średni, no ale za stówkę to jakby nie mam wielkich wymagań i pretensji ;)

Dodany tekst: 13 Sty 2014, 12:51:28

ale my też cały czas używamy jeszcze mutsy

justynaaaa2

jo_miekka

A to ja chyba nie wiem, co jest parasolką a co nie.
W każdym razie chodzi mi o następny wózek.
Mi sam wózek nie przeszkadza, żeby tylko nie był wielki jak Mura, i żeby mi dziecko chciało w num spokojnie siedzieć.

Kasia

jo, parasolki hmmm są .... no nie lubię.
Mielismy chyba ze trzy i do normalnego wózka to sie w ogóle nie umywa ;)
w koncu zostalismy przy pipi, Michał tez był mało wózkowy wiec korzystalismy sporadycznie, moja mama częściej i wystarczył.
Jakbym miała uzywac codziennie to brałabym coś nieparasolkowego, ten espiro magik fajnie wyglada :)

a parasolka to wozek, który składa sie do takiej pozycji

jo_miekka

No fajnie by było jakby się skłądał mocno.
Po Murze zresztą wszystko będzie pod tym względem lepsze, bo teraz i tak pół bagażnika to wózek. A mamy kombi!

Kasia

to moze pozycz od kogos parasolkę ;)
parasolka jest mniejsza, lżejsza itd ale jakoś prowadzenia hmmm no raczej sie nie umywa do tego pierwszego wózka ;) nawet w najlepszym maclarenie ;)
ja stokka jednym palcem moglam prowadzić a parasolkę, nawet maclarena XLR musialam "pchać" i czulam jak mi rece pracowaly ;) chociaz rzeczywiście maclaren prowadził sie dość dobrze w porównaniu z innymi modelami parasolek ;)

pewnie dlatego też my bardzo dlugo korzystalismy ze stokka a parasolka została jak juz w zasadzie mało z wózka korzystalismy