wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

Tiliam, ja nie wyobrazam sobie jazdy bez mozliwosci przelozenia w strone rodzica.

salsa

Cytat: tiliam w 09 Wrz 2013, 09:55:21A wy korzystacie z tej wersji jazdy dziecka przodem?
Wydaje mi sie ze to nie jest aż taki minus - tzn brak tej funkcji
ja korzystam non stop
nawet w ciagu jednego spaceru zdarza mi się zmieniac dziecku strony.
na początku jak się przesiadłam na spacerówkę do gownie przodem do mnie jeździł, teraz coraz czesciej bo ustwaim przodem do swiata, ale z funkcji przodem do mnie korzystam równie czesto :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

cumberland

Cytat: tiliam w 09 Wrz 2013, 09:55:21A wy korzystacie z tej wersji jazdy dziecka przodem?

Fran cały czas jeździ przodem do mnie, dla mnie to była ważna sprawa przy wyborze wózka
a w mutsy nie patrz na koszyk fabryczny bo to nawet nie jest koszyk tylko jakiś błotnik dolny ;)
kosz musisz kupić i ten dodatkowy jest super, ogromny i bardzo pojemny

konwalia

Ja nie korzystałam, zawsze jeździła przodem do świata, ale tu najlepiej sprawdziła się wielka buda elita, nienawidzilam za to latającej parasolki w transporterze

Angie

cumberland też miałam ten dodatkowy kosz :)

tiliam

To chyba zależy od dziecka, bo znam takie co nie chcą w ogóle jeździć przodem do mamy tylko wola oglądać świat ;)
Moja siostra miała ten wozek i mówiła ze na początku rzeczywiście trzeba sie przyzwyczaić ale potem to jej to wcale nie przeszkadzało
Wiec sie nie zrażam tym akurat

malybob

Ja uwazalam, ze opcja przodem do rodzica nie jest potrzebna, kupilam Quinny Speedi. I pozniej na szybko wymienialam na wozek z opcja przekladania...

rilla

ja bez opcji przekładania nie wyobrażam sobie wożenia dziecka.

tiliam

ziuta

Cytat: cumberland w 09 Wrz 2013, 10:11:23bo to nawet nie jest koszyk tylko jakiś błotnik dolny
lol lol iluvu
nie kupiłabym wózka, który nie daje możliwości wożenia kilkumiesięcznego malucha przodem do mnie

yoy

ja miałam xa. Nie odczuwałam potzreby wożenia dziecka przodem do mnie. Ale może jakbym miała taką funkcję w wózku to bym sobie nie wyobrazała inaczej :hmm: Bo jednak bardzo duzo osób chwali ten "myk" Może coś w tym jest :D

zwierzatko_mojej_mamy

przydatne jest jak chce sie jechac w strone slonca :D i dziecku w ryj swieci ;) to wtedy tylko mach dziecia odwrotnie i jedziesz ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

aniak1211

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 10 Wrz 2013, 16:20:29
przydatne jest jak chce sie jechac w strone slonca :D i dziecku w ryj swieci ;) to wtedy tylko mach dziecia odwrotnie i jedziesz ;)
Dokladnie,
lepsze przelozenie niz motajaca sie parasolka:D

errata

Ja w teutonii chyba nigdy A. nie ustawiłam inaczej jak przodem do mnie :D Mogłam sobie w czasie spaceru z nią "pogadać" coś pokazywać, podawać jakieś owoce, wode itp.

abkasia

Ja mialam speedi i bb
W spedi niby nie mialam specjalnej potrzeby zmieniac strone. Teraz zMieniam namietnie i uwazam ze to sie batdzo przydaje :)

abkasia

Jest nowy bb :D

Dodany tekst: 12 Wrz 2013, 15:58:23

http://www.bugaboo.pl/produkty_bugaboo/bugaboo_buffalo

rilla

mam pytanie techniczne:
Czy można montować fotelik maxi cosi citi w aucie razem z adapterami?

Mamy pożyczony wózek jedo fyn4ds i adaptery są koszmarne. Jak się je zamontuje w foteliku to ja nie mam siły wyrwać z nich fotelik (z tych mocowanych uchwytów fotelik - adapter).

abkasia

salsa

Cytat: rilla w 19 Wrz 2013, 10:01:58Czy można montować fotelik maxi cosi citi w aucie razem z adapterami?
ja zapiełam adaptery do fotelika raz i tak zostały, nigdy ich nie wypinam :)

mobka

A ja sprawdzilam i IMO traci na stabilnosci. Bo one jednak minimalnie wystaja (te od bb). Generalnie wpinam bez.

abkasia

Mobka ja nie mam takieg wrazenia ze traci fotel stabilnosc.. choc one ciut wystaja to fakt..
Choc moze.. ale ja i tak wpinam z adapterem

rilla

A ja nie dam rady stojąc tych adapterow jak maly będzie w środku. Beznadziejne  sa

fasolka1980

A dasz rade wpiac do samochodu fotelik z adapterami? ?Przeciez one strasznie duzo miejsa zajmuja, masz takie dlugie pasy w aucie?

salsa

ja wsadzam z adapterami, pasy w focusie sa raczej średnio długie - nie ma poroblemu (ale moje adaptery sa krótkie)