wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosia2007

ja mam wozek zloty i oprocz kosza na zakupy nie brudzi sie jakos mocno

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mobka w 08 Lip 2010, 21:59:22Ale bez kolorow jest nudno Grin A tak od razu radosniej na ulicach, weselej Cheesy
i oczojebniej ;D nie no - nie zastanawialam sie nigdy nad tym i tez mi sie podobaly rozne kolory, ale jak wyszedl na mnie ten czerwony wielki namiot na zywo z czlowiekiem to wtedy mnie to troche zatrzeslo ;P ze raczej nie chcialabym wygladac w prochowczyku bezowym i bucie na obcasach jak operator czerwonej purchawy ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

elizapj

Cytat: aja w 08 Lip 2010, 23:36:38ja wziełam czarną gondolę (bo wydawało mi się że zima to i chlapa będzie i zaraz wózek brudny) nic bardziej mylnego a tylko ponury był
caly wozek czarny?
i naprawde zly?
najb podoba mi sie piasek i krem - ale troche sie martwie, ze bede za czesto musiala je prac...ze prac mozna dobrze, ale zeby znowu, nie bylo ze to co tydzien...
to czarny serio odradzasz?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

elizapj ja calego czarnego bym tez nie brala, ale z kremowym, bezowym czy cus chetnie ;) najwyzej bedziemy takie ponure ;) co sie lamiesz ;P wyobraz sobie, ze nie pierzesz i masz czerwony, albo, ze pierzesz i masz bezowy ;) co wybierasz ? :>

www.annawilk.pl

elizapj

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Lip 2010, 23:38:29
elizapj ja calego czarnego bym tez nie brala, ale z kremowym, bezowym czy cus chetnie ;) najwyzej bedziemy takie ponure ;) co sie lamiesz ;P wyobraz sobie, ze nie pierzesz i masz czerwony, albo, ze pierzesz i masz bezowy ;) co wybierasz ? :>
my ponure??? :thumbdown:
sandGuests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

offroadGuests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

dark beige

cremeGuests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

moje top:)  :blush:
nie wiem czy one bure...ale mi sie wielokorowe duzo mniej podobaj i chce wlasnie taki neutralny

aja

samą gondolę wziełam całą czarną a spacerówkę beżową najbardziej zbliżoną do pierwszej foty - prałam może ze dwa razy(w tym raz po całości) ten materiał bardzo łatwo się czysci - nieraz brałam tylko wilgotną smatkę i wycierałam
odradzam czarne

zwierzatko_mojej_mamy

elizapj superowe!!! mi tylko ten offroad troche ponuro wyglada ;) ale reszta rewela ;D a co to za wozek?

www.annawilk.pl

konwalia

Kasia

Michał jeżdzi zielona bryka i w zasadzie tylko gondola się brudziła bo! luidzie się na niej opierali!
specerówki nikt juz nie maca i jest czysciutka :)

owady nas tez nie atakują :)

z kocykami trudniej juz bo np. owcowy kocyk, niebieski już tak srednio pasuje :)
ale już np. żółwikowy byłby idealny ;)

najczęsciej uzywałam żółtego i wszystko ze soba grało :)

elizapj

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 09 Lip 2010, 00:59:04
elizapj superowe!!! mi tylko ten offroad troche ponuro wyglada ;) ale reszta rewela ;D a co to za wozek?
zwierze zwierze, no co to za wozek??? nie sledzisz mojego watku wozkowego;) to jest emmaljunga moja milosci:) http://www.emmaljunga.com/
aja - nawet nie wiedzialam, ze mozna wybrac gondole i spacerowke w 2 roznych kolorach haha. moze tez wezme 2 rozne...hmh

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: elizapj w 09 Lip 2010, 09:59:22zwierze zwierze, no co to za wozek??? nie sledzisz mojego watku wozkowego;)
przepraszam, ale jakos tak :D dzieki ;)

www.annawilk.pl

elizapj

Cytat: konwalia w 09 Lip 2010, 07:43:02
eliza sand  :thumbup:
mowisz? no mi tez sie podoba..i jelsi daloby sie wrzucic fotki z ich strony to bym zamiescila jak slodko dzieciaki wygladaja w takich neutrach:)

konwalia

no dla mnei ten sand taki neutralny jest, a ostatni już taki ciepły beż za bardzo dla mnie
i mozna ubrać dziecko na kanarkowo i się nie pogryzie :D

Justynna

Cytat: ishka82 w 08 Lip 2010, 20:15:34
marcheewka, hmm, ten czerwony, to taki zwykły czerwony, nie żadna żarówa ;) Na zdjęciach wychodzi mocno krwisty, ale w rzeczywistości jest bardziej stonowany ;) Wg mnie ładny :) Ale jest jedno ale...w tych jumperach GT tylko dodatki są czerwone (czy w innym kolorze) i właściwie jak wózek prowadzę teraz bez tej plandeki, to on jest praktycznie czarny ;) Ma czerwone wokół budki i boczne wstawki w torbie i tyle...mi to nie przeszkadza, tym bardziej, że ten czarny się mocno nie brudzi, a te jasne...no różnie bywa (koleżanka ma całego żółtego i wiecznie jęczy i już boi się spacerówki). Zieleń w GT jest inna, bardziej stonowana niż w X, chociaż ciągle dość intensywna :) Ale tak jak mówię, można powiedzieć, że to czarny wózek z kolorowymi dodatkami ;) Ja czasem żałuję, że nie kupiłam czegoś bardziej kolorowego, że nie zwróciłam uwagi, że latem bez przykrycia czerwonego wózek jest prawie cały czarny, ale z drugiej strony ta kupela od żółtego jumpera X marudzi i na zabrudzenia i na owady atakujące wózek zewsząd...ja tych problemów nie mam, a Niusi pewnie wsio rawno w czym jeździ ;) W spacerówce czerwoeni jest ciut więcej, ale tez bez przesady.
My mamy ten zielony GT. Ten kolor najbardziej podobał się mojemu mężowi. A jak już kupiliśmy i pan w sklepie przyniósł nam cały komplet, to okazało się, że ma zamienione kolory i jest właściwie cały zielony, a nie czarny. I spodobał się nam jeszcze bardziej :) A żeby jakoś muchy i inne insekty bardzo się zlatywały do niego, to nie zauważyłam :)
Jest taki jak tu na zdjęciu nr 8:
http://allegro.pl/item1103401667_tako_jumper_gt_fotelik_parasol_mega_gratis.html

marcheewka

Cytat: mobka w 08 Lip 2010, 15:42:21

A Boldera turkusowo-zielonego chcialas :P

A pozneij jezdza jakies takie same szaroburogranatowe ;)

Mobka, absolutnie nie chcialam boldera turkusowo zielonego! Broń Boze, tylko takie zdjecie bylo wiec wstawilam linka!
Myślałam o bolderze albo takim granatowm, albo w takiej lekkiej, pastelowej zieleni.

Mnie sie podobają wozki szaro buro granatowe :-)

Dodany tekst: 09 Lip 2010, 10:50:35

Cytat: rilla w 08 Lip 2010, 20:12:43
marcheewka ten zielony gtx to byl moj typ. Bardzo żałuje, ze go nie kupiłam:( Widziałam ostatnio w sklepie... mnie się baaardzo podobał, to jest taka ładna zieleń, ani za jasna, ani za ciemna. I fajnie jest zestawiona pomarańczem.
Rilla, mój typ to jamper fx, podobny do gt ale ma taki zielony pas przechodzący przez czarną budkę, nie będzie ona taka smutna.

http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=303

Tylko na stronie piszą, ze jest to pistacja.... nie widzialam tej pistacji na żywo, ale mam nadzieję, że nie będzie to mocna zieleń.

Wcześniej podobał mi sie ten, http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=295
ale zmieniłam zdanie

mobka

Cytat: marcheewka w 09 Lip 2010, 11:38:48Mobka, absolutnie nie chcialam boldera turkusowo zielonego! Broń Boze, tylko takie zdjecie bylo wiec wstawilam linka!

A nei pisalas, ze sie w kolorze zakochalas? Kurcze, widze co chce w takim razie. No to my z nonczka tylko z opcji intensywno kolorzastej :D

justynaaaa2

mobka ja też z waszej opcji :) dla mnie wózek ma być wesoły i kolorowy, szaraków nie lubię  ;)

rilla

marchewka zle napisałam - chodziło mi o jumper fx właśnie.

Dodany tekst: 09 Lip 2010, 17:48:38

marchewka zle napisałam - chodziło mi o jumper fx właśnie.

ishka82

marcheewka, ładne te wózki :) Ja to bym może i bardziej pomęczyła sprzedawcę o kolory, ale zrobiło się cienko z czasem, a akurat na początku roku jak kupowaliśmy wózek firma tako miała ogromne problemy, zawalił im się magazyn i mnóstwo towaru poszło się paść :( I w końcu wzięliśmy, to co w sklepie w komplecie stało...nie chciałam już ryzykować zamawiania, a cenę też dostaliśmy mocno atrakcyjną :) Teraz czasem żałuję, że ten wózek smutny, ale najważniejsze, że wygodny i dla mnie i dla Domi :D

elizapj

zwierzak:) wreszcie suwaczek;) fajna sliweczka:) ja sie zatrzymalam na wielkosci sezamka. do dzis tak najb lubimy na malenstwo mowic haha:)
jakies  w-endowe wnioski czym sliweczka bedzie jezdzic?

zwierzatko_mojej_mamy

sliwka wielkosci 10 cm? to jakis glupek gastronomiczny robil te suwaki :D ii tam - zadnych wnioskow ;) odpoczywam ;)

www.annawilk.pl

Justynna

Cytat: marcheewka w 09 Lip 2010, 10:38:48
Mobka, absolutnie nie chcialam boldera turkusowo zielonego! Broń Boze, tylko takie zdjecie bylo wiec wstawilam linka!
Myślałam o bolderze albo takim granatowm, albo w takiej lekkiej, pastelowej zieleni.

Mnie sie podobają wozki szaro buro granatowe :-)

Dodany tekst: 09 Lip 2010, 09:50:35
Rilla, mój typ to jamper fx, podobny do gt ale ma taki zielony pas przechodzący przez czarną budkę, nie będzie ona taka smutna.

http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=303

Tylko na stronie piszą, ze jest to pistacja.... nie widzialam tej pistacji na żywo, ale mam nadzieję, że nie będzie to mocna zieleń.

Wcześniej podobał mi sie ten, http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=295
ale zmieniłam zdanie

nasz GT to chyba pistacja, bo były dwie zielenie ciemniejsza i jaśniejsza do wyboru i mamy ten jaśniejszy kolor wózka. Kolor jest dość żywy i pogodny :)

elizapj

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 11 Lip 2010, 15:28:09sliwka wielkosci 10 cm? to jakis glupek gastronomiczny robil te suwaki
fakt haha

marcheewka

W weekend pojeżdzilismy trochę po sklepach wózkowych. Widzieliśmy ten wozek Tako fx pistacjowo-czarny. Bardzo nam sie podobał.
Widzielismy też  nowego boldera ecoline i strasznie sie rozczarowałam! Mysłałam, że on jest z takiej tkaniny jak Xlander, takiej śliskiej, a to takie grubotkane płótno! Gondola nawet fajna, ale spacerówka to porażka. Bardzo malutki podnózek, z materiału, a jego obnizenie było bardzo trudne - trzeba naciagać materiał ręką. Obniżenie oparcia spacerówki też nie jest proste, no i nie kładzie sie na płasko.
Ogólnie powiem, że za takie pieniadze to mozna inny, lepszy kupic Mutsy lub Xlandera.
Zostaję przy Tako.

ddu

słuchajcie, czy ktoś wie, dlaczego wycofali z polskich mothercare wózki my choice?
dziewczyny z uk - u Was nadal w sprzedaży?
mam nadzieję, że nie odkryli, że np. od wózka odpadają koła ;)