wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

Cytat: maraxela w 22 Sie 2010, 14:11:59
a w sumie dlaczego ??

Dodany tekst: 22 Sie 2010, 13:12:19

gondola przeciez za bardzo nie grzeje
bo one dość cieńkie są.

bozena.dp

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 21 Sie 2010, 12:27:54no dokladnie nad tym samym myslimy wink czy nie olac i nie kupic jakiegos glebokiego za 400 zl, a potem ewentualnie spacerowe wypasna z kolami wink

jaq mam zamiar tak zrobić - głeboki odkupimy od znajomego męża, wózek no name (mam tylko zdjęcie), a potem chce kupić jakąś wypasioną spacerówkę ;)

aniak1211

Cytat: zuzia w 22 Sie 2010, 15:05:14
bo one dość cieńkie są.
Zima przewaznie i tak jakis spiworek sie uzywa :)

fasolka1980

Cytat: aniak1211 w 23 Sie 2010, 21:08:31
Zima przewaznie i tak jakis spiworek sie uzywa :)

ale jak będzie taka zima jak w tym roku to to moze byc za malo...

aniak1211

Cytat: fasolka1980 w 23 Sie 2010, 21:18:46
ale jak będzie taka zima jak w tym roku to to moze byc za malo...
Juz nie pamietam jak ostre moga byc zimy w PL ;)
Tu w UK ja jest -2 st. i 2 cm. sniegu to wielkie chalo,szkoly zamykaja i panika:D
Fakt ze tu ciagle wieje i to dosc mocno-temperatura wydaje sie wtedy nizsza ;)

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

aniak1211

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 23 Sie 2010, 21:42:50
no -20 na przyklad ;D
Nawet -30
ale nie nie pamietam jak zimno wtedy jest :D
5 lat swoje robi ;)

Kata

Czy któraś z Was nie wie może, czy jeśli fotelik samochodowy Mutsy Safe 2 go pasował do wózka Mutsy Transporter to na tych samych adapterach będzie też pasował do wózka Mutsy 4Rider?
Pozdrawiam

Kata

zosia2007

Cytat: Kata w 26 Sie 2010, 15:53:46
Czy któraś z Was nie wie może, czy jeśli fotelik samochodowy Mutsy Safe 2 go pasował do wózka Mutsy Transporter to na tych samych adapterach będzie też pasował do wózka Mutsy 4Rider?
oj nie wiem bo trasporter np ma wlasna gondole i gondola 4ridera nie pasuje. tylko nie wiem czy to zalezy od adapterow czy od czegos innego. najlepiej zadzwon do jakiegos sklepu i zapytaj

talula

Zosiu, dzieki za opis mutsy, dopiero dotarłam, bo zaczełam sie tematem zajmowac.. ;)

bardzo spodobał mi sie wózek wkejony przez marchewkę, ale juz ochłonęłam ;) transporter dla mnie trochę ma za małą gondolę i kolory mi się srednio podobaja poza sandem, ale jego na zimę nie wezmę....

ma ktoś wózek jedo fyn 4ds albo slyszał coś o nich?, ja czytałam na razie na forach...tylko kolory ma średnie...

zosia2007

fasolka1980

talula ja mam jedo 3ds, ale teraz bym brała raczej 4 ds. ogólnie jestem zadowolona, za ta cenę jest naprawde OK

kolory chyba sie poprawiły w nowej kolekcji, w mojej -2009 byly rzeczywiscie srednie - choc ja mam szaro-granatowy i mi się podoba - bardzo praktyczny :)

zosia2007:highfive:

OlaFasola

Cytat: sputnik w 27 Sie 2010, 13:42:45mam problem, ta gondola, ktorą mam nie ma folii, w związku z tym jak pada muszę iść z parasolem nad wózkiem
folię uniwerslaną można kupić w każdym markecie za parę złotych.

marax

no wlasnie ja kupilam za 8 zl tez nie mialam w zestawie .4 miesiace to za wczesnie na spacerowke

nionczka

Cytat: sputnik w 27 Sie 2010, 13:51:46ale i tak mi powiedzcie od jakiego wieku dziecko może być w spacerówce
w wiekszosci modeli teoretycznie powyzej 6 mcy. Ale i tak wiekszosc osob przesadza dziecko do spaecrówki wczesniej, w Hiszpanii nawet 3 miesieczne!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

OlaFasola

Cytat: maraxela w 27 Sie 2010, 13:52:034 miesiace to za wczesnie na spacerowke
to chyba zależy też od spacerówki, bo jak się rozkłada całkowicie na płasko, to myślę że można bez problemu.

zuzia

sputnik
teoretycznie dziecko powinno trafić do spacerówki jak już siedzi. teoretycznie.
jeżeli spacerówka rozkłada się na płasko to można wcześniej.
generalnie nawet maclareny rozkładają się na płasko (mój na prawie płasko) ale takiego malucha 4 miesięcznego nie dałabym do maclarena.

abkasia

Cytat: zuzia w 27 Sie 2010, 14:30:58
sputnik
teoretycznie dziecko powinno trafić do spacerówki jak już siedzi. teoretycznie.
jeżeli spacerówka rozkłada się na płasko to można wcześniej.
generalnie nawet maclareny rozkładają się na płasko (mój na prawie płasko) ale takiego malucha 4 miesięcznego nie dałabym do maclarena.
maclareny na prawie plasko, na plasko to to nie jest...

ale mysle ze moza juz takie 4 mies dziecko plolozyc w wozku tak rozkladajacym sie

nionczka

Oporcz oparcia ja mysle, ze wazne sa tez pasy. Dla Irene byly za duze, nawet w najmnijeszej pozycji w spacerówce od Buzza. Chociaz przesadzilam ja jak miala skonczone 5 mcy. One zaczynaly sie jej ponad glowa! Niektore wozki pewnie maja jakies wkladki redukujace i to by pomoglo. U nas kiepsko to wygladalo.

brawurka

talula

Sputnik,
o folii juz wiesz, moja kumpela, po konsultacji z lek  (chyba ortopeda), przelozyla corke do spacerówki, gdy miała 4 mies, ale płaskiej (maja takie peg perego, jedo, implast..to te, ktore sprawdzilam)

ishka82

Szukając łóżeczka turystycznego natknęłam się na wyprzedaż wózków coneco ;) Może którejś się przyda...ja ten wózek brałam pod uwagę, odstraszyła mnie nierozkładająca się spacerówka...ale on lżejszy niż jumper, wtedy nie wiedziałam, ze 3kg może robić dużą różnicę ;)
http://allegro.pl/wozek-v3-coneco-totalna-wyprzedaz-ceny-hurtowe-i1217826522.html

brawurka

ten wózek się strasznie prowadzi, może to kwestia przyzwyczajenia, ale miałam okazje kilka razy wozić w nim Ige i dla mnie koszmar

zwierzatko_mojej_mamy

a mysmy byli w sklepie i mamy dwa typy z lekkich, malych i nienajdrozszych:

chicco enjoy trio - na allegro za 1070 jest juz z fotelikiem:

oraz jakies cos nie wiem co jest firma, a co modelem :D

condor 6s - to juz 1500-1700

ktos cos o nich wie? :>

Dodany tekst: 13 Wrz 2010, 00:31:24

oba sa krotkie do windy jak znalazl ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

konwalia

zwierzu mi ten drugi się bardziej widzi (kółka), choc jak dla mnie ma za nisko gondolę