wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

mi się nie podoba, stokke zreszta też nie  :blush:

Angie

Gondola w wózku robi się niebezpieczna. Lena zakłada nogi do góry i podnosi tyłek,
mam wrażenie że mogłaby wypaść.
Tak się wierci, że ciągle zjeżdża mi na dół  :crazy: Przydałaby się pasy żeby ja przypiąć, ale nie ma.
Poza tym ona łapie sie różnych rzeczy i próbuje siadać  :padam: :padam: Boje się że w wózku też to zrobi.
Na spacerówkę jeszcze za wcześnie, więc nie pozostaje mi nic innego jak stale jej w tym wózku
pilnować  :crazy:

abkasia

Cytat: Angelos w 25 Sie 2009, 13:03:08
Gondola w wózku robi się niebezpieczna. Lena zakłada nogi do góry i podnosi tyłek,
Tak się wierci, że ciągle zjeżdża mi na dół  :crazy: Przydałaby się pasy żeby ja przypiąć, ale nie ma.
Poza tym ona łapie sie różnych rzeczy i próbuje siadać  :padam: :padam: Boje się że w wózku też to zrobi.
Na spacerówkę jeszcze za wcześnie, więc nie pozostaje mi nic innego jak stale jej w tym wózku
ja jeszcze naspacer gdy maly spi mam gondole, ale dy nie spi nie ma mowy zeby chcial w niej lezec, wtedy zakladamy spacerowke... ale ona jest spora i maly juzszcze sie w niej topi
Hugo jak lezy na plecach to podnosi glowe i ciagnie sie do siadania bez niczyjej pomocy :D

Angie

abkasia ja jeszcze spacerówki nie probowałam, bo to jednak za wcześnie.
A Lena też podnosi glowę leżąc na plecach. A jak tylko podasz jej ręce to po prostu siada :)

abkasia

Cytat: Angelos w 25 Sie 2009, 14:23:00
abkasia ja jeszcze spacerówki nie probowałam, bo to jednak za wcześnie.
A Lena też podnosi glowę leżąc na plecach. A jak tylko podasz jej ręce to po prostu siada :)
dokladnie tak samo :D

Angie

elve

widziałam dziś starszą panią ze stokke, dziwnie wyglądała.....

marax

ja dzisiaj widzialam pierwszy raz dziecko spiace w wozku na brzuchu:) smiesznie to wygladalo.A w markecie widzialam chlopaka lat 11!!!! w spacerowce.Wiecie jak on wygladal !! jeszcze takie spasiony.Myslalam ze moze niepelnoprawny jest ale gdzie tam.Wstawal sobie normalnie ze spacerowki i rozmawial z rodzicami a pozniej siadal .No masakra

aniak1211

:crazy: :crazy: :crazy:
niektorzy rodzice czucia nie maja,
dla mnie 3 letnie dziecko w wozku wyglada dziwnie :stupid: :stupid: :stupid:

Dodany tekst: 25 Sie 2009, 16:28:35

Ostatnoi czesto widuje jedna pania z wozkiem,
malutki wozeczek z malutkimi koleczkami w sumie nawet podoba mi sie...
ale taki wozek pasuje do zgrabnej "normalnych"rozmiarow mamusi a ta ma rozmiar jakies xxxxl i wyglada komicznie  :mocking:

kasiad

my już w spacerówce, od kiedy Olek skończył 3,5 miesiąca  ;)
no inaczej się nie dało ;D

Dodany tekst: 25 Sie 2009, 18:42:44

Cytat: maraxela w 25 Sie 2009, 15:39:07
ja dzisiaj widzialam pierwszy raz dziecko spiace w wozku na brzuchu:) 

Olek też już śpi na brzuszku
wprawdzie nie w wózku, bo jeździmy spacerówką, ale na naszym łóżku :)

zuzia

Cytat: Angelos w 25 Sie 2009, 13:03:08

ja w gondoli w specjalnych szelkach wisiałam zawsze obok wózka
byłam znana na całą okolicę :D :D :D

Kasia

Cytat: ishka82 w 21 Sie 2009, 23:24:30
Fajny, przynajmniej wizualnie na zdjęciach :D Kolory super :) Ciekawe, czy uda mi się go gdzieś na żywo obczaić ;) Cena boooska po prostu :aaaa: Tylko te piankowe koła z przodu...czy one się sprawdzają ???
abkaś :beer: się należy :D

w Warszawie to dość popularny wózek :) wiec chyba nie jesy zły :) no chyba ze jeszcze jakiś inny ma ta tapicerkę w koła i tego innego widuję.

Dodany tekst: 25 Sie 2009, 23:49:20

Cytat: justynaaaa2 w 24 Sie 2009, 17:15:12
a dla mnie bugaboo to najbrzydszy wózek na świecie  :blush: :blush: :blush:

dla mnie też ;) nie podoba mi sie ta miękka gondola i to że ona jest tak nisko osadzona

Dodany tekst: 26 Sie 2009, 00:51:55

Cytat: didi_loczek w 24 Sie 2009, 17:34:15
Ja dawno temu pokazalam mezowi Stokke'a i od tej pory P. nie chce slyszec o innym ;D
chyba problem wyboru wozka mamy z glowy
u nas było podobnie, tylko nas odstraszała cena
teraz dziekuje niebiosom że go mamy, sprawdza się świetnie
Jego funkcjonalność sto razy przewyższaja jego wygląd (o ile oczywiscie sie podoba)

Dodany tekst: 26 Sie 2009, 01:58:06

Cytat: maraxela w 25 Sie 2009, 16:39:07ja dzisiaj widzialam pierwszy raz dziecko spiace w wozku na brzuchu:) smiesznie to wygladalo

teraz na węgrzech widziałam masę dzieci spiacych na brzuchu w wózku, może tam tak zalecają :hmm:

a co do gondoli, nasz sie w niej strasznie nudzi, już prawie wogóle nie chce w niej spać :(
a ja mam jeszcze powazne opory przed spacerówką, tym bardziej że ostatnio widziałam takiego szkraba w stokkowej spacerowce i nie wygladał on dobrze. Rodzice zaoszczedzili na gondoli! Bez sensu kupować tak drogi wózek i robić takie dziadoskie oszczednosci wrrrrrrrrrrrr

didi_loczek

Cytat: Kasia w 26 Sie 2009, 01:47:51

Dodany tekst: 26 Sie 2009, 00:51:55
u nas było podobnie, tylko nas odstraszała cena
teraz dziekuje niebiosom że go mamy, sprawdza się świetnie
Jego funkcjonalność sto razy przewyższaja jego wygląd (o ile oczywiscie sie podoba)

Stokke nam sie podoba i nawet cena jest do przelkniecia wiec na 99% go kupimy.
Chociaz jeden problem z glowy  :crazy:

magdalinska

widziałam dzisiaj quinny buzza na zywo. ładny, podoba mi sie, zgrabny stelaz, z przodu dwa kółka... dobrze mowilyscie,  ten kubełek jest beznadziejny, dziewczyna w sklepie go rozłozyła max, dziecko spi praktycznie na płasko, a nogi ma w górze..... była tez spacerówka xlandera XA, w sumie moze byc, ale taki masywny strasznie, duze koła, wszystko duze... niestety nie mieli speedy, a szkoda, bo dalej chce go kupic ;)

abkasia

Cytat: magdalinska w 26 Sie 2009, 21:43:08
widziałam dzisiaj quinny buzza na zywo. ładny, podoba mi sie, zgrabny stelaz, z przodu dwa kółka... dobrze mowilyscie,  ten kubełek jest beznadziejny, dziewczyna w sklepie go rozłozyła max, dziecko spi praktycznie na płasko, a nogi ma w górze..... była tez spacerówka xlandera XA, w sumie moze byc, ale taki masywny strasznie, duze koła, wszystko duze... niestety nie mieli speedy, a szkoda, bo dalej chce go kupic ;)
speedi tez dosc masywny jest...

gioseppe

a czy tu mozna o fotelikach samochodowych?? bo wstepnie szukam 9-18kg :) chyba zdecydujemy sie na Roemera
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

abkasia

Cytat: gioseppe w 27 Sie 2009, 20:59:36
a czy tu mozna o fotelikach samochodowych?? bo wstepnie szukam 9-18kg :) chyba zdecydujemy sie na Roemera

ale jest watek  o fotelikach osobny :D

gioseppe

Cytat: abkasia w 27 Sie 2009, 21:09:07
ale jest watek  o fotelikach osobny :D
a to sorry musze poszukac
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

ulala28

kupiliśmy wózek!!! wczoraj wieczorem weszłam na allegro i właśnie kończyła się aukcja więc ustawilismy snajpera (kocham to ustrojstwo:) i ustrzelił nam wózeczek
http://www.allegro.pl/item722444055_quinny_speedi_sx_mega_zestaw_najlepszy_na_allegro.html
M go dziś odbiera wiec zdam relację jak go już obejrzę fizycznie. Uff jedno z głowy:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.

justynaaaa2

ulala28 no to gratuluję pomyślnej akcji  :agreed: śliczny kolor :)

zosia2007

ulala super, cena przystepna :)

a co to ten snajper? sorry za offtopic

ulala28

snajper to takie fajne ustrojstwo na którym ustalasz swoją max stawkę i on przebija o bodajże 1 PLN w ostatnich 6 sek aukcji:) http://www.snajper.net/. Wygrywam większość aukcji dzięki temu:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.

zosia2007

Cytat: ulala28 w 31 Sie 2009, 13:43:56
snajper to takie fajne ustrojstwo na którym ustalasz swoją max stawkę i on przebija o bodajże 1 PLN w ostatnich 6 sek aukcji:) http://www.snajper.net/. Wygrywam większość aukcji dzięki temu:)
dzieki :beer:

aniak1211

Cytat: ulala28 w 31 Sie 2009, 13:43:56
Wiedzialam ze cos takiego istnieje ale nie wiedzialam jak to dziala :beer:
ciekawe czy na ebay by sie sprawdzilo bo zawsze super rzeczy mi uciekaja ;)

A wozek fajny-choc ja nie lubie 3 kolowce;)

Dodany tekst: 31 Sie 2009, 14:46:48

Na ebay tez to jest!!!!!!!
:jupi:

marax

ja tez uzywam snipa i wygralam jak dotad wszystkie aukcje