wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

marax

Cytat: magdalinska w 20 Sie 2009, 08:35:01
Abkasia - zadowolona jestes z niego? a jak sie rozkłada spacerówka?  samo oparcie opuszcza sie?
aha, i stabilny jest? wy w sumie w miescie mieszkacie, ale myslisz ze sprawdzi sie na wiejskiej drodze, z dziurami i kamieniami?
w sumie fajny, i tanszy od buzza ;) moze nawet szarpnełabym sie na nowy ;)

musze w pazdzierniku pojechac do kraka, do jakiegos ogromnego sklepu i dokładnie poogladac wszystko :)
rozklada sie z tego co patrzylam niemal na plasko/mamy jezdza nim po mojej drodze i spokojnie daja rade stad wnioskuje ze amortyacje ma dobra.Ja zaluje do tejpory ze go niw kupilam bo ponoc swietny wozek

magdalinska

Cytat: maraxela w 20 Sie 2009, 09:23:52
rozklada sie z tego co patrzylam niemal na plasko/mamy jezdza nim po mojej drodze i spokojnie daja rade stad wnioskuje ze amortyacje ma dobra.Ja zaluje do tejpory ze go niw kupilam bo ponoc swietny wozek
:beer: to mam faworyta :)

marax

mi sie tez buzz super podoba ale chyba w tym wszystkim dziecko jest najwazniejsze.w tych kubelkach dziecko ma nogi wyzej tak? czyli krew mu odplywa-czyli zaczyna sie male niedokrwienie konczyn- przy dluzszym spacerze zaczynaja cierpnac-czyli dziecko krocej spi i moze byc mniej wyspane.Same sobie spijcie z nogami do gory lol lol nogi w gorze sa fajne ale tylko w pewnych sytuacjach lol lol

magdalinska

no wlasnie... kurde, rozkrecam sie w tym watku lol
ten speedi wydaje sie fajny.....  tylko ja nie chcialam 3kołowca ;) ale coz, poswiece sie ;)

Dodany tekst: 20 Sie 2009, 09:43:51

Cytat: maraxela w 20 Sie 2009, 09:36:10
nogi w gorze sa fajne ale tylko w pewnych sytuacjach lol lol
lol lol lol

marax

uklad krazenia podczas snu powinien znajdowac sie w tej samej plaszczyznie (chyba ze ktos jest chory wtedy unosi sie nogi ale to tylko w scisle okreslonych sytuacjach) .Wtedy obieg krwi jest niezaklocony a serce nie musi sie wysilac i moze odpoczac.Jezeli nogi sa uniesione krew w naczyniach tetniczych/zylnych napotyka opor .Wiadomo ze krew doplynie ale czesc z niej oporu wysokosci nie pokona=nogi sa gorzej ukrwione,lekko niedotlenione,moga bolec? krew ktora sie cofa wraca zalega w naczyniach mogac powodowac podwyzszenie cisnienia,zwolnienie akcji serca.Oczywiscie to wszytko jest bardzo sladowe aczkolwiek organizm to system naczyn polaczonych i nic nie pozostaje bez znaczenia.

abkasia

Cytat: magdalinska w 20 Sie 2009, 08:35:01
Abkasia - zadowolona jestes z niego? a jak sie rozkłada spacerówka?  samo oparcie opuszcza sie?
aha, i stabilny jest? wy w sumie w miescie mieszkacie, ale myslisz ze sprawdzi sie na wiejskiej drodze, z dziurami i kamieniami?
w sumie fajny, i tanszy od buzza ;) moze nawet szarpnełabym sie na nowy ;)

musze w pazdzierniku pojechac do kraka, do jakiegos ogromnego sklepu i dokładnie poogladac wszystko :)
jestesmy zadowoleni,
spacerowki jeszcze nie montowalismy na stale, poki co jezdzimy gondola. ale spacerowka rozklada sie przez opuszczenie oparcia, prawie na plasko. jest stabilny i swietnie sobie radzi na drogach polnych wyboistych i kamienistych, sprawdzony nie raz w warunkach trudnych.
jedyne utrudnienie 3 kolowca jest takie, ze jak wjezdzasz na kraweznik musisz podtrzymac wozek az tylne kola stana na ziemi. Ale szybko sie do tego przezwyczailam.
ja tez chcialam 4 kolowy wozek, ale ten zaakceptowalam mimo 3 kolek 

magdalinska

abkasia wielkie dzieki!!  :beer:  to teraz moj faworyt ;)

abkasia

magdalinska :beer:

a powiecie cos na temat maclarena???? oglada je na internecie i zupenie nie wiem, ktory dla mnei bylby najlepszy... :crazy: :crazy:

Angie

abkasia z ciekawości sama zaczęłam oglądać te maclareny. Spora różnica
w cenie między modelami a na zdjęciu wyglądają podobnie ;D

chyba wczoraj rzuciłam okiem na nie w sklepie i ten techno wydawal mi sie fajniejszy ;D

abkasia

ja tez zwrocilam uwage na tego techno... ale niech ktos sie wypowie, kto ma duzo wiedze na ten temat...

Angie

Cytat: abkasia w 20 Sie 2009, 11:28:20
ja tez zwrocilam uwage na tego techno... ale niech ktos sie wypowie, kto ma duzo wiedze na ten temat...

to ja juz się nie wypowiadam bo ja wiedzy nie mam  :foch: ;D

abkasia

Cytat: Angelos w 20 Sie 2009, 11:30:11
to ja juz się nie wypowiadam bo ja wiedzy nie mam  :foch: ;D
le tam, ale ja sie ciesze bardzo z twojej wypowiedzi :D
tylko chce zeby jeszcze inni si epowypowiadali :D

Dodany tekst: 20 Sie 2009, 11:34:06

za brak wiedzy :D :beer: :beer: :beer:

justynaaaa2

abkasia zmolestuj mikę, żeby ci doradziła  :blush:

marax

techno jest praktycznie identyczny jak ten XLR z ta rownica ze w techno mozesz wozic dziecko do 15 kg a w tym moim XLR do 29 kg .ten moj jest chyba od urodzeniaa ten techno od 6 miesiecy.wizualnie sa niemal identyczne-techno ma tylko 2 kolory a XLR wiecej ale jak patrzylam na techno to jets identyczny jak moj.Moj ma pokrowiec na nozki techno nie ma-ale zawsze mozna dokupic spiworek bo ten pokrowiec to taka prowizorka.inne modele maja mniejsze kola a to mnie juz nie interesowalo

gioseppe

abkasia przejrzyj archiwum WOZKI DZIECIECE na gazecie
w cholere opinii ;)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

marax

abkasia jak bedziesz chciala to ktoregods razu moge ci go udosteonic na spacer to zobaczysz jak sie prowadzi.Wezme go na uczelnie jak sie juz zacznie i mozesz sobie z nim pojezdzic i mi oddac za kilka godzin :):):)

abkasia

justa, chyba bede musiala :D

Dodany tekst: 20 Sie 2009, 14:53:10

Cytat: maraxela w 20 Sie 2009, 14:02:30
abkasia jak bedziesz chciala to ktoregods razu moge ci go udosteonic na spacer to zobaczysz jak sie prowadzi.Wezme go na uczelnie jak sie juz zacznie i mozesz sobie z nim pojezdzic i mi oddac za kilka godzin :):):)
marax, tylko ja do pracy wracam, wiec nie wiem jak z moim czasem bedzie ;)

Angie

abkasia wracasz do pracy ??? A co robisz z Hugusiem ???

abkasia

marax

ja od pazdziernika bede codziennie pewnie od 8.00 do 15.00 w roznych szpitalach wiec moge ci go w tych godzinach udostepnic i sobie sprawdzisz a pozniej mi oddasz po moich zajeciach.No jak chcesz mozliwosc masz lol

Angie

Cytat: abkasia w 20 Sie 2009, 15:27:29
  :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

Czemu placzesz ??? Ja też wracam na uczelnie i juz się tego boje.
Chyba musze ja do żłobka zapisać :(

abkasia

Cytat: maraxela w 20 Sie 2009, 15:29:25
ja od pazdziernika bede codziennie pewnie od 8.00 do 15.00 w roznych szpitalach wiec moge ci go w tych godzinach udostepnic i sobie sprawdzisz a pozniej mi oddasz po moich zajeciach.No jak chcesz mozliwosc masz lol
ale z laura chcesz mi udostepnic ? :D :D :D
moze skorzystam :D

Angelos, placze, bo nie chce malego zostawiac...

Angie

marax

haha nie no bez Laury haha az taka wredna nie jestem.Zabiore wozek do bagaznika i miedzy zajeciami ci go pozycze wsadzisz swojego i sobie pojedziecie.pozniej mi oddasz i juz :)

abkasia

Cytat: Angelos w 20 Sie 2009, 15:56:43
abkasia a masz opiekunkę ???
nie
Chyba bedziemy pracowac na zmiany... ja mam taka mozliwosc...ale i tak bedzie ciezko, bo maly nie chce isc nic innego poza moim mlekiem.... probujemy rozszerzyc mu diete ale nie idzie nam zupelnie....

Dodany tekst: 20 Sie 2009, 14:59:56

Cytat: maraxela w 20 Sie 2009, 15:57:50
haha nie no bez Laury haha az taka wredna nie jestem.Zabiore wozek do bagaznika i miedzy zajeciami ci go pozycze wsadzisz swojego i sobie pojedziecie.pozniej mi oddasz i juz :)
dziekuje, moze skorzystam :D

Dodany tekst: 20 Sie 2009, 16:00:23

marax, ty lepiej przyjedz do mnie do parku na spacer!!!