wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Przy "jaskrowym" bukiecie nie podobaja mi sie te kokardki, troche za slodko. Stylem najbardziej pasowalby ten z gozdzikow ozdobiony perlami, z tym ze nie widze dokladnie czym jest ozdobiony przod sukni.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

martullek

ja też zagłosowałam na jaskry i jeszcze przy okazji go skopiowałam do mojej bukietowej kolekcji. :D chyba czas założyc wątek sukienkowy, bo nie mam weny na mój własny bukiet...

konwalia

salsa

zagłosowałam na różowe cantadeski!
żadnego żółtego, z tym żółtym wygląda to gorzej niż źle. Ten róż to dobry pomysł.
Tez uważam, ze z welonem to za duzo szcześcia na raz, no chyba że bardzo chcesz:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

salsa,  jakiego zółtego????? ja tam wrzuciłam candadeskie ecru z zastrzezeniem, ze to tylko kształt bukietu - kolor byłby rózowy :D

maya, na dekolcie są rózowe i ecru perełki oraz przezroczyste kryształki.

dzieki dziewczyny za wszystkie opinie,  :drunk:

strasznie mi sie te jaskry podobają, ale boje się, ze są zbyt polne, swobodne do mojej sukienki. Zresztą napisałam do kwiaciarki, ma mi odpisac, czy jaskry w ogole beda.

Podobnie kusza mnie gozdziki, bo są oryginalne i w dodatku mam w domu idealny do nich sznur pereł :)

Ale jak znam siebie, to skonczy się na cantadeskach, bo ja mało odważna jestem   :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

Wrobleku kochany, mnie sie po prostu najbardziej podobają:)

ja proponuje kierować sie nie tyle odwaga co własnymi względami estetycznymi:)

Goździków bym sie bała bo choć bardzo łądne to takie delikatne kwiatuszki, znając mnie to nie dotrwałyby do konca ceremonii:)

jaskry mi sie nie podobają, bo właśnie takie polne i do sukni eleganckiej nie pasują mi, ale to na rpawde kwestia gustu:)
a te ecru, które na moim kompie wyglądają na żółte-po ptostu ten kolor tak nie pasuje ze za chiny nie moge sobie ich w rózu wyobrazić:):)

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 27 Cze 2008, 20:44:00
strasznie mi sie te jaskry podobają, ale boje się, ze są zbyt polne, swobodne do mojej sukienki. Zresztą napisałam do kwiaciarki, ma mi odpisac, czy jaskry w ogole beda.

włąśnie to chciałam napisać
suknia jest bardzo elegancka, zasługuje co najmniej na eleganckie, proste kantadeski (bez udziwnień!), jednokolorowe, ja też początkowo zachwyciłam się jaskrami, ale potem zobaczyłam, że jakkolwiek piękne, to do tej sukni nie bardzo pasują

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 27 Cze 2008, 20:44:00

maya, na dekolcie są rózowe i ecru perełki oraz przezroczyste kryształki.

czyli bukiet ozdobiony sznurem perel jak najbardziej pasuje. Jestem za gozdzikami, wiem, ze dla niektorych to komunistyczny kwiatek ;), ale odpowiednio "obrobiony" daje piekny efekt.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

napisała dzis do mnie kwiaciarka, ze z jaskrami bedzie problem. I ponoc ma dla mnie jakis pomysł, ktorym się podzieli dzis wieczorem ...

No zobaczymy co tam wymysli :)

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

emcia

Cytat: salsa w 27 Cze 2008, 20:54:13
Wrobleku kochany, mnie sie po prostu najbardziej podobają:)

ja proponuje kierować sie nie tyle odwaga co własnymi względami estetycznymi:)

Goździków bym sie bała bo choć bardzo łądne to takie delikatne kwiatuszki, znając mnie to nie dotrwałyby do konca ceremonii:)

jaskry mi sie nie podobają, bo właśnie takie polne i do sukni eleganckiej nie pasują mi, ale to na rpawde kwestia gustu:)
a te ecru, które na moim kompie wyglądają na żółte-po ptostu ten kolor tak nie pasuje ze za chiny nie moge sobie ich w rózu wyobrazić:):)

goździki są trwałe :)  zapewniam że nie padną
A może taki bukiet (sama nad nim się zastanawiam) tylko w jasnym różu?

wrobelek0403

emcia821 ten bukiet tez mi wpadl w oko, ale musiałam dokonać selekcji :) zobacze, co zaproponuje mi kwiaciarka :)

własnie zobaczyłam wyniki ankiety  ;D ;D ;D jesteście wyjątkowo zgodne: po 8 głosów na cantadeskie, goździki i jaskry  lol lol lol lol lol lol

tachogti

To ja zmienie to troche bo mnie sie baaaaardzo te gozdziki podobaja - sama sie nad takimi zastanawialam :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

mobka

Moim zdaniem gozdziki z perlami beda idealne :D
Kantadeski sa dla mnie za oklepane.

Kasia

Cytat: mobka w 28 Cze 2008, 13:30:32

Kantadeski sa dla mnie za oklepane.

a ja Wam powiem że tak wszyscy mówią "oklepane, oklepane" i suma summarum kantadeskie w tym roku są bardzo rzadko "używane" do bukietów ślubnych :)

elizapj

generalnie ja uwielbiam jaskry i jak wiesz sa u mnie w planach na 2;)
ale do Twojej sukni jakos mi nie ida...wiec zaglosowalam na rozowe cantadeskie i roze :)

myslalas czy nie poszukac w sieci dziewczyn t juz w Twoje sukni braly slub..i zasugerowac sie ich bukietami? tzn nie wiem jak to nowy model, ale nawet jesli 2008 jest szansa ze juz ktow sie w tej sukni pobieral...w albumach na picassa web jest mase zdjec ze slubow :)

wrobelek0403

elizapj w sumie fajny pomysł z tym szukaniem, bo suknia z 2007, ale ja już nie mam sily.

Zdecyduje pewnie na tydzien-dwa przed slubem po konsultacji z kwiaciarką co akurat można dostac swiezego na gieldzie. Co do jaskrów to już mi napisała, ze raczej ich nie bedzie.

Takze zostają cantadeskie lub goździki - tych na pewno nie zabraknie :)

elizapj

Cytat: wrobelek0403 w 29 Cze 2008, 01:18:45
ale ja już nie mam sily.

witaj w klubie haha
chce przleomu i co mi sie wydaje ze juz mam to sie okazuje ze jednak nie;)

wrobelek0403

Cytat: elizapj w 29 Cze 2008, 03:02:27
Cytat: wrobelek0403 w 29 Cze 2008, 01:18:45
ale ja już nie mam sily.

witaj w klubie haha
chce przleomu i co mi sie wydaje ze juz mam to sie okazuje ze jednak nie;)

miałam wczoraj wieczorem kryzys :D może w uwagi na późną porę.Wierze jednak, ze cos fajnego dobiore :D

salsa

mika

wrobelek0403

Cytat: mika9983 w 29 Cze 2008, 11:17:44
Wróbelek i co Ci zaproponowała kwiaciarka/???

mika, a już nie pisałam, bo mi się pomysl nie spodobał, niby to tylko wzór i podlega modyfikacji, ale ja chciałam coś mniejszego, delikatniejszego, ten zaproponowany jest stanowczo zbyt duzy i zbyt duzo się w nim dzieje.

To jest półkula z goździków z dwoma storczykami falenopsis z trawami i perłami.

mika

hehehe a widziałaś bukiet ktory ja wkleiłam Emci???? to też jest kulka z goździków ze storczykiem ale bez tej trawy, jest piękny i delikatny moze też z tego skorzystasz, bo ta trawa zupełnie do twojej kiecy nie pasuje

Gabriela

Hej wróbelku.

to mój pierwszy post na tym forum, choć podglądam was od dawna  :D

Bardzo podoba mi się Twoja stylizacja i wydaje mi się że goździki pięknie by wyglądały-zwłaszcza z tymi perłami-miodzio.

Sama miałam różowe goździki, tylko w trochę bardziej intensywnym kolorze i wg mnie wyglądały bajecznie i oryginalniej niż np róże. 

zwierzatko_mojej_mamy

Gabriela witamy  brawo brawo  nieladnie podgladac - prosimy pisac :D:D:D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Gabriela

Postaram się, tylko muszę się uporać z mgr  :hammer:

A to mój bukiet-może zainspiruje wróbelka. Wiem że jej chodzi o trochę inny styl, ale jak widać fajnie to wygląda  :D (moim zdaniem oczywiście  ;) )