wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

elizapj

przytul to może jakas inna krawcowa mogłaby poprawic???

to mozemy podac sobie rece, bukiet mam (chyba), ale z reszta tez jestem w lesie, dodatkowo babka z firmy drukujacej zaproszenia idzie na urlop i nie wiem, czy da rade wydrukowac mi menu, ktorego... wciaz nie mam  :hammer:

ale mam tort, a w zasadzie rezerwacje, bo jaki to bedzie, wybieram w ostatnim tygodniu...

i w sumie chyba wszystko zostanie na ostatni tydzien.

Acha, wciaz nie mam fryzjera, bo polecona babka idzie na urlop. W osoatnim tygodniu mam dwie probne i wtedy moze uda mi sie wybrac tego, który mniej sp[eprzy moja fryzure...
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

Cytat: wrobelek0403 w 15 Lip 2008, 13:30:55
Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Lip 2008, 13:29:16
wrobelek0403 tak to jest jak sie wykosi wszystki linki do picasy i foty!!!  :hammer: >:(

oj, wiem kajam się  :thx:  :thx:

ponizej porządne zdjecie
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

wrobelek0403

dobra, możesz się zwierzątko znęcać na moimi fotkami

http://picasaweb.google.pl/wrobelek0403/Przymiarki

a tu moje zdjecie w woalce. niestety u modystki były głownie kapelusze, wiec nie miałam zbyt dużego wyboru.

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403 dobra - to pod wieczor, bo dopiero wychodze z pracy i lece na remontownie ;) ja myslalam jeszcze pojsc w tachogti i machnac opaske, z takimi dlugimi wstazkami z tylu splywajacymi ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Lip 2008, 19:12:46
wrobelek0403 dobra - to pod wieczor, bo dopiero wychodze z pracy i lece na remontownie ;) ja myslalam jeszcze pojsc w tachogti i machnac opaske, z takimi dlugimi wstazkami z tylu splywajacymi ;)

no jasne, to jak bedziesz miec chwile, :)

opaska nie - nie ciernie opasek, zawsze mnie gniotą za uszami  ;D

nionczka

Wrobelku, welon nieee. Jesli juz cos to ewentualnie dyskretna ozdoba wlosów: jakas elegancka spinka, etc. Gladko upiete wlosy. Suknia ma styl  a welon by ja za przeproszeniem sprostaczyl.
Bedzie cudnie! Super kiecka na zgrabnej dziewczynie!

wrobelek0403

Cytat: nionczka w 15 Lip 2008, 21:20:21
Wrobelku, welon nieee. Jesli juz cos to ewentualnie dyskretna ozdoba wlosów: jakas elegancka spinka, etc. Gladko upiete wlosy. Suknia ma styl  a welon by ja za przeproszeniem sprostaczyl.
Bedzie cudnie! Super kiecka na zgrabnej dziewczynie!

nionczka, no już wiadomo, ze welon nie - teraz tylko trwa narada - woalka czy bez i/albo ewentualnie z kwiatem :)

nionczka

No to ja mówie bez woalki :-)
Przepraszam, ze nie w temacie, ale ja zagladam na przygotowania od wielkiego dzwonu :-)

maroonbug

sierpniowajulka

Mnie też podoba się woalka, tylko nie ta ze zdjęcia... bo ta się tak rozpłaszcza na Twojej głowie... powinna być bardziej poderwana do góry, jak na zdjęciu z welonem udającym woalkę.

gdziezby

Wróbelku ale super suknia!  Tutaj strasznie mi pasuje jakiś delikatny diadem, ewentualnie spinka. Jakoś tak arystokratycznie by było, to chyba robota tej broszki i szarfy...
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

tachogti

Ta suknia jest piekna i tak idac w kierunku jak gdziezby postawilabym na cos w stylu Audrey Hepburn w "Rzymskich Wakacjach"- spinke blyszczaca albo cos takiegio; kwiat do tej sukni ( przepraszam za porownanie nie chce nikogo urazic) to jak ubrac fartuch i rekawiczki za lokiec i perly - orginalnie ale niekoniecznie w stylu  ;) A o woalce nie jestem w stanie nic powiedzec bo nie umiem jej sobie wyobrazic do tej sukni  :-[ poogladaj sobie foty ze wspolczesnych arytokratycznych slubow jakis, moze cos Cie zainspiruje  :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

golinda

w pełni zgodzę się z tachogti, ale po raz kolejny dodam od siebie, że żadna woalka do tej sukni nie pasuje
rękawiczki+ewentualnie ozdobna spinka we włosach - tak! i nic więcej!
a bukiet tylko z bardzo eleganckich kwiatów, wybaczie wielbicielki goździków, ale z elegancją one za wiele wspólnego nie mają

wrobelek0403

golinda, a pisząc spinka, co masz na mysli????

Bo mnie się wydaje, ze przy tym ozdobniku przy dekolcie to juz kazdy dodatkowy element bizuteryjny prócz delikatnej bransoletki i kolczykow sprawi, ze bede wygladac jak choinka  >:(

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403 a idziesz w rekawiczkach?  ja Ci nic nie wkleilam, bo probowalam i fascinatory i woalki, ale nie wygladalo to nawet troszke zachecajaco w moim wykonaniu, wiec wolalam bez wizualki, dopoki nie znajde czegos godnego uwagi - Twoje zdjecie mam caly czas otwarte i czeka na propozycje ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 16 Lip 2008, 15:02:16
golinda, a pisząc spinka, co masz na mysli????

Bo mnie się wydaje, ze przy tym ozdobniku przy dekolcie to juz kazdy dodatkowy element bizuteryjny prócz delikatnej bransoletki i kolczykow sprawi, ze bede wygladac jak choinka  >:(

ewentualnie spinka ;)

i jeśli już to z tyłu w koku, bo skoro nie masz welonu, ani nic innego, to maleńka, elegancka ozdoba na włosach z tyłu będzie wyglądała dobrze

np. coś w tym stylu wpięte w kok - coś, co delikatnie połyskuje, ale nie przytłacza

http://kobiecedodatki.pl/product_info.php?cPath=39&products_id=56

salsa

Cytat: golinda w 15 Lip 2008, 11:42:39
z rękawiczkami koniecznie, ale na łeb nic poza kokiem!

brawo

rękawiczki mi tu pasują jak nigdzie:) taki styl no! ale te szmaty to sobie daruj kobieto! ja bym poszła w taki elegancki styl z epoki - długa wąska suknia, elegancki kok, nobliwe rękawiczki (jeszcze dołożyłabym dyskretną, obcisłą bransoletę ) jak gwiazda z lat 20--30-tych :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

goga

salsa no i jak nie przyznać ci racji - stylowe dłuuuuugie rękawiczki + piękna bransoleta :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

salsa

wrobelek0403

laski, litosci  ;D ;D

chciałam kupic taka bransoletke, ale nie było. Wiec jest taka bizu i nie zamierzam jej zmieniac. no... chyba, że mi Rubin pozyczy swoją ;) Ale i tak dupa, bo nie mam do niej kolczykow  :(

wrobelek0403

co do szmat - mysle, ze duzo zalezy od tego, co mi fryzjerka na glowie stworzy. Nie chce gładkiego koka, raczej myslalam o falach i niskim koku ala lata 20, bo dzieki temu osłonie swoje dosc wysokie czolo.

Ide na dwie probne do dwóch roznych fryzjerów, a potem znow zrobimy burze mozgow ;)

salsa

ja bym tu widziała

ale jak musi byc to co jest, to tez pasuje:)

wrobelek0403

salsa, ta bransolete chcialam, ale jej dlugo nie mieli wiec zrezygnowałam.  ;D I Rubin ta wlasnie miała :D

goga

wrobelek0403 gdybym taką miała to bym ci pozyczyła - w końcu daleko nie mam :) ale przejrzę swoje zbiory ;)

Salsa - piwko - oczywiście :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)