wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

goga, to ja stawiam piwko za chęc pomocy.  :drunk:

Jestem juz tak zestresowana, ze dostałam wysypki na powiekach!!!!!!!

Odkładam kwiestie na "za tydzien" - zrobie probne czesania i wtedy bede przymierzac wszystko.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

goga

wrobelek0403 spokojnie :) będzie pięknie :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

golinda

nie no, wróblu, ta twoja bransoletka totalnie nie pasuje, ta od salsy - super!!!
pożyczaj od rubinka! :)

wrobelek0403

Cytat: goga w 16 Lip 2008, 21:38:41
wrobelek0403 spokojnie :) będzie pięknie :)

mysle, ze moj awatar dobrze obrazuje moj stan emocjonalny - dotyczy nie tylko rozterek "ciuchowych", ale tez tego, ze ciagle cos ktos ode mnie chce  >:( >:( >:( >:( kiedyz do sie skonczy????
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

konwalia

Cytat: wrobelek0403 w 16 Lip 2008, 21:36:55

Jestem juz tak zestresowana, ze dostałam wysypki na powiekach!!!!!!!

to zapraszam do mnie jakoś zaradzimy :D

wrobelek0403

goga, głownie mama z tesciowa się nade mna znecaja  ;) i co chwila wydzwaniaja z pytaniami, radami itp  >:( >:( >:(

konwalia, jak za dwa dni nic nie przejdzie (na polecenie mamy łykam aleric i pije wapno) to zajrze, :)

tachogti

wrobelek0403 wyluzuj i sie odetnij  ;) i kieliszek wina przed spaniem  :Di rozloz robote tak zeby wszyscy sie martwili o cos wokol a Ty nadzorowala  :P wiem wiem a dwa tyg temu sama chcialam robic tysiac rzecyz na raz  :-[
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

wrobelek0403

w przelocie wrzucam fryzurę z próbnego,

nie krytykujcie za bardzo, bo tak już mniej lub bardziej zostanie, tylko przód jest do poprawki.  ;)

wrobelek0403

zuzia

wrobelek0403,
przód i lewy bok do poprawki.
albo kwiatka se włóż :) albo uszy :)

wrobelek0403

Cytat: zuzia w 30 Lip 2008, 23:02:30
wrobelek0403,

wiem zuzia, przód będzie na wiekszych walkach i bedzie się lepiej układał. Ja generalnie trochę łysa z przodu jestem i miałyśmy problem z ułozeniem tych falek. uszy beda de best  ;D ;D jestem pewna, ze zrobią furorę wsród gości  ;D ;D ;D az mi się humor poprawił na sama mysl  przytul

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 30 Lip 2008, 23:09:11
wrobelek0403,

wiem zuzia, przód będzie na wiekszych walkach i bedzie się lepiej układał. Ja generalnie trochę łysa z przodu jestem i miałyśmy problem z ułozeniem tych falek. uszy beda de best  ;D ;D jestem pewna, ze zrobią furorę wsród gości  ;D ;D ;D az mi się humor poprawił na sama mysl  przytul

to ja ci może różowe podeślę? do kiecki w sam raz bo te biało-czarne z panieńskiego to nie beda się komponować.

wrobelek0403

Cytat: zuzia w 30 Lip 2008, 23:10:32
Cytat: wrobelek0403 w 30 Lip 2008, 23:09:11
wrobelek0403,

to ja ci może różowe podeślę? do kiecki w sam raz bo te biało-czarne z panieńskiego to nie beda się komponować.

a masz różowe  what, to dawaj  brawo brawo brawo brawo

zuzia

wrobelek0403,
dawaj adres do Lublina. jutro poślę.

wrobelek0403

Cytat: zuzia w 30 Lip 2008, 23:13:47
wrobelek0403,

ale to musze Henia ekspresem sprowadzic, co by do stylizacji pasował - założe go sobie jako etole i bedzie jak znalazl  ;D ;D ;D ;D ;D

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 30 Lip 2008, 23:15:19
Cytat: zuzia w 30 Lip 2008, 23:13:47
wrobelek0403,

ale to musze Henia ekspresem sprowadzic, co by do stylizacji pasował - założe go sobie jako etole i bedzie jak znalazl  ;D ;D ;D ;D ;D

moją joannę ci pożyczę. nikt nie pozna jak uszy odpowiednie doprawisz

Anupka

A co tu krytykowac? Mnie sie podoba! Zastanawiam sie , jak Panie to zrobily, ze tak ladnie Ci te wlosy uwily z tylu?
Przod faktycznie do poprawy, zwlaszcza ta strona, gdzie masz przedzialek. Ale to juz sama napisalas :)
Nie mam nic do dodania. Go 4 it!
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

wrobelek0403

Cytat: Anupka w 30 Lip 2008, 23:35:30
A co tu krytykowac? Mnie sie podoba! Zastanawiam sie , jak Panie to zrobily, ze tak ladnie Ci te wlosy uwily z tylu?
Przod faktycznie do poprawy, zwlaszcza ta strona, gdzie masz przedzialek. Ale to juz sama napisalas :)
Nie mam nic do dodania. Go 4 it!

anupka. dziekuje :)

one to przplatały takimi specjalnymi szczypcami i trwało to 2,5 godziny  :o cos czuje, ze w sobote powiedze ze 3,5, bo przeciez jeszcze mycie, suszenie... :)

wredotka

oj, ale  efekt na plus. Male poprawki zrobia i fryzura super ;D

maroonbug

Wrobel fajosko! Mi sie bardzo podoba jak to wyglada, nie dziwota ze siedzialas 2,5 godziny bo bardzo pracochlonna ta fryzura musi byc.
Przod do poprawy, ale to tak jest. Najwazniejsze ze fryzjerka sie zgadza, ze to taki efekt "mniej wiecej" i ze w godzinie zero ma byc lepiej.
Ale dekolt kochana to Ty masz do pozazdroszczenia :) Na tym ostatnim zdjeciu to fryzure ledwo mozna dostrzec ;D

tachogti

Mnie tez sie podoba :D tylko czemu masz taka posepna mine na tych zdjeciach ;) :flowers:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

maroonbug

Wrobelek powodzenia! Trzymam kciuki za pomyslny przebieg wydarzen :)

wrobelek0403

dzieki dziewczyny  :drunk:, M pojechał z moim ojcem po wódkę, a ja wlasnie usadziłam gosci :) z rodzina M poszlo szybko, gorzej było z moją, w ogóle nie miałam koncepcji. Ale poszło. Jeszcze tylko wydrukujemu menu, dopiszemy brakujące winietki i bedzie luz.

Tylko nie zdązyłam się opalic  :'( :'( jedna wizyte w solarium przypłaciłam spalonym tyłkiem  :hammer: :hammer: Trudno, bede blada...