wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

salsa

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

caly czas się zastanawiam co na glowe.

Mialo być to:

A wyszlo inaczej, krawcowa się nie popisala i cos mi się nie podoba :(

Szukam dalej inspiracji, co myliscie o tych dwoch woalkach????

Ech, nie zmiescilo się
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

tu woalki:

czy taki kwiat bedzie pasował do mojej sukni?????

A moze zrezygnowac ze szmatek i zostawić sam kwiat naturalny we wlosach?????

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

wrobelek0403

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 15 Lip 2008, 08:16:04

nie, do cholery! dlaczego za wszelką cenę chcesz zrobić z siebie bazar?!?

zuzia

wrobelek0403

Cytat: golinda w 15 Lip 2008, 08:30:05
Cytat: wrobelek0403 w 15 Lip 2008, 08:16:04

nie, do cholery! dlaczego za wszelką cenę chcesz zrobić z siebie bazar?!?

no dobra, ale z rekawiczkami, czy bez???????

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403 ehhe  to samo zapytalam na plotach - a jak sie czujesz z tymi rekawiczkami?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

panikarola

wrobelek, najgorzej moim zdaniem na tej fotce, gdzie ci sie ta woalka konczy zaraz pod twarza. ale taka siateczka a nie tiul to moze by lepiej wygladala? ale bez kwiatka. ale i siateczki i rekawiczek bym nie brala. taki dlugi welon to raczej nie.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

zwierzatko_mojej_mamy

panikarola uff :D nie musialam pierwsza ;D tez bym nie brala rekawiczek ;D ja mam pomysl na gore, ale to musze narysowac i zrobie to w pracy :D

www.annawilk.pl

panikarola

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

maroonbug

Wrobelek...bez rekawiczek. Za to z woalka :)
Wybacz ze mieszam, ale woalka bardzo pasuje. Aczkolwiek nie taka jak masz od krawcowej. Raczej taka malutka jak na zdjeciu z lilia- lub nawet mniejsza. Lub moze tylko fascinator z odrobina siateczki.

wrobelek0403

ja juz nic nie wiem  :'( :'( :'(  :'(  :'(  może pojde w jeansach????  :hammer:  :hammer:

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Lip 2008, 10:28:22
panikarola uff :D nie musialam pierwsza ;D tez bym nie brala rekawiczek ;D ja mam pomysl na gore, ale to musze narysowac i zrobie to w pracy :D

zwierzatko, to czekam z niecierpliwościa :)

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403 a gdzi ejest jakies Twoje zdjecie bez rekawiczek?

www.annawilk.pl

golinda

z rękawiczkami koniecznie, ale na łeb nic poza kokiem!

mayagaramond

Ja jestem za woala, jest watek na fryzurach o wolakach i sa rozne fotki, obejrzyj sobie.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

ma ktos zdjecie wroblowe bez rekawiczek ?  to bym jej skleila kilka propozycji woalek z woalkowego - bo czas nagli :D

www.annawilk.pl

elizapj

wrobelek, poniewaz mam tyle samo do slubu co i Ty, czuje Twoj metlik i chec pojscia  w jeansach..

zdjecia zatytulowane welon 1, str poprzednia, wg mnie wyglada ladnie. czy to to co wg Ciebie ni3 wyszlo krawcowej?
bo z profilu to to dla mnie wyglada git. i ze jest gladki tiul (jelsi dobrze widze) to wg mnie lepiej...bo na sukni sie jzu duzo dzieje..i to cos na glowe, co by to nie bylo, chyba ladniej bedzie jesli bedzie gladkie

- kwiatka bym tego rozwiazania (welon 1) nie dodawala zdnego chyba ze jakis bardzo malutki...taki powiedzmy wielkosci duzego klipsa...i wlasnie jakos tuz nad uchem (wiekszego zadnego do tak duzego welonu nie widze)

- rekawiczki mi sie nie podobaja by default..po prostu na nikim...i do zadnej sukni....wiec nie potrafie obiektywnie podpowiedziec...ja bym ich nie dodawala....ale to dlatego ze mam taki rekawiczkowy uraz.Lubie jesli juz do krotkie do nadgarstaka, ale do sukni w stylu rzymksie wakacje... i lepiej niech sie o rekawiczkach wypowiadaja osoby, kt je lubie i predzej zauwaza, czy te Twoje sukni dodaja czy ujmuja...- dla mnie idac bez nich nic nie tracisz

- czy suknie masz juz w domu? moze zamiast skrawkow info wrzcu nam fotki w koplecie? i w roznych kombinacjach:
suknia + rekaiwczki +ten nowy welon1...
suknia + welon1 + bez rekawiczek...
suknia + rekawiczki + bez welonu1...

latwiej bedzi eocenic niz patrac na elementy wyrwane z kontkstu

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Lip 2008, 11:15:10
wrobelek0403 a gdzi ejest jakies Twoje zdjecie bez rekawiczek?

zwierzatko, mam w domu  :'(  :'( zaraz spróbuje siostre scignac, coby mi podesłała do pracy, bo ja to dopiero wieczrem bede.

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403 tak to jest jak sie wykosi wszystki linki do picasy i foty!!!  :hammer: >:(

www.annawilk.pl

wrobelek0403

elizapj to stawim piwko,  :drunk:

nie mam sukni, bo nie mam jej gdzie trzymac, odbieram dopiero przed samym wyjazdem do Lublina.

Kiedys wrzucałam w picasie zestawienie z wszelkimi mozliwymi dodatkami, ale woalki tam nie było, bo nie mieli w salonie. Wtedy generalnie zwyciezyła koncepcja krociutki welon i rekawiczki. Choc na samym poczatku, to chcialam welon do ziemi.

Ale im blizej slubu tym mam wieksze watpliwosci.

To co mam na głowie na zdjeciu nie pasuje mi nijak, nie podobam się sobie i już.
Stad zaczynam sie zastanawiac, czy wogole cos klasc na leb. Ale wciąz szukam, dzis ide do salonu modystki, jak ona nic nie bedzie miała to nie bede już na sile szukac. Zostalo mi dwa tygodnie i jestem tak wkurzona i spieta, ze zaczełam chudnac  >:( >:(

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Lip 2008, 13:29:16
wrobelek0403 tak to jest jak sie wykosi wszystki linki do picasy i foty!!!  :hammer: >:(

oj, wiem kajam się  :thx:  :thx:

elizapj

pociesze Cie tym wrobelek, ze mam zle podcieta suknie..i glupia bylam, ze sie posluchalam krawcowej, ze wie co robi...na szczescie uciala za malo..a nie za duzo...
wiec poprawic sie da..ale pojechala na urlop...:(((

wiec obecnie moja suknia wyglada bardziej jak beza niz jak do gory nogami kieliszek do wina, do jakiego aspiruje model...po prostu za bardzo sie opiera o ziemie, zamiast sila grawitacji opadac i sie wydluzac, wysluklac..
jesli mi tego nikt nie poprawi efektu nie bedzie:(

ukradzione kolczyki slubne, zamowione drugi raz, nadal nie zostaly wyslane ze sklepu!!! a zamawialam 2tygodnie temu...wiec jesli nie dojda ide bez

nie mam wybranego tortu  ani bukietu
musze usadzic gosci
wybrac menu weselne
przygotowac tresc mszy w 2jez do druku
skonczyc  wreszcie ustalanie playlisty
wybrac menu na poprawinowy lunch
wybrac deko samochodu
pozostale kwiaty
w piatek podejsc do konkursu urzedniczego, do kt przez weselny przygotowania nie moge sie skupic

jesli Twoja lista nie jest dluzsza -  jest z Toba ok:)