wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

spragnienie

doczytałyśmy, nawet napisałam o tym, że moje zdanie nie zależy od długości welonu :)

panikarola

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

spragnienie

golinda

Cytat: spragnienie w 21 Cze 2008, 15:40:41
zaprawdę niech tak zrobi :D

aczkolwiek bynajmniej i tudzież niech rozważy ;)
ja wam powiadam!

panikarola

azaliz i owoz jedynie wowczas to albowiem bedzie sluszne !!

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

wrobelek0403

Cytat: golinda w 21 Cze 2008, 14:39:35
pięknie ci, ale powiedz błagam, że nie będziesz miała albo rękawiczek albo welonu!!!
za dużo tego na raz!
z samym welonem super i z samymi rękawiczkami pięknie (nawet lepiej)

golinda, albo welon albo rekawiczki i cos takiego:

ja wiem, ze co za duzo to nie zdrowo :D

wzdy się zastanowie i zwaze, co uczynic aby najrychtowniej było  lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

wrobelku, powiadam ci, że zaprawde zadne welonisko, li tylko te szykowne rekawiczki
a jesli welon to i rekawiczki na jeden palec i wiejska remiza ;D

wrobelek0403

Cytat: golinda w 21 Cze 2008, 16:58:41
wrobelku, powiadam ci, że zaprawde zadne welonisko, li tylko te szykowne rekawiczki
a jesli welon to i rekawiczki na jeden palec i wiejska remiza ;D

no już mnie nie obrażaj  :P :P :P  ;D ;D ;D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

Kasia

wróbelek kurde masz awatar w stylu golindy i mi sie mylicie !!!!!!!!!!

wrobelek0403

dziouchy kochane, alert bukietowy.

Ponieważ storczyków jednak nie bedzie, a samych róż nie chce - wyszukałam jeszcze 4 propozycje bukietów. Poradzcie plizzzz, co wybrać.... mam już totalny metlik w głowie.  :hammer: :hammer: :hammer:

http://picasaweb.google.pl/wrobelek0403/Bukiety

mika

ja głosuje na goździki, najbardzij mi tu pasują, jako drugi wybór ten bukiet z róż i cantedesek

mika

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

wróblisko! jak dla mnie idealne są różowe jaskry (cokolwiek to jest)
oczywiście welon won! ;)

wrobelek0403

poli

goździki :) generalnie wole jednogatunkowe kwiatki (chyba, że wersje polno - romantyczne) a w twojej pięknej kiecce sporo się dzieje, może warto to uspokoić.

golinda

nie, przepraszam! zmieniam zdanie! te jaskry są jednak za mało eleganckie
a nie myślałaś o takim bukiecie (tzn. tej długości), ale z samych kantadesek różowych?
myślę, że byłby idealny!

inkageo

Ej, ej, mnie też przestraszono że 8 września storczyków nie będzie, a jak pani w kwiaciarni powiedziałam że MUSZĄ być, to się okazało, że jednak będą jak pani zamówi, bo teraz storczyki są cały rok, tylko przez pewien czas nie ma polskich i były holenderskie. Jeżeli zawiodą we wrześniu holenderskie to sciągają australijskie. Teraz sztucznie sterują okresem spoczynku storczyków i są dostępne cały rok tylko z różnych regionów świata.
Imagine there is no hate

inkageo

A te jaskry są ekstra i bardziej oryginalne niż storczyki :)
Imagine there is no hate

spragnienie

Monika

ja stawiam na jaskry... choć może golinda ma rację i najlepsze by było 'berło' z różowych kalii?

mona_liza

wróbelek, piękne te jaskry! Nawet się nie zastanawiaj  ;)

spragnienie

ja też zagłosowalam na ten, wiec lepiej żeby to były te jaskry  ???