wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

emcia

emcia

wrobelek0403

Cytat: dagi81 w 18 Cze 2008, 09:36:37
wróbelku a masz gdzieś ten bukiet z róż i storczyków w powiększeniu, bo jakoś na storczyki to mi to nie wygląda ale może ja ślepa jestem...

dagi, mówisz - masz , juz dorzuciłam :)

http://picasaweb.google.pl/wrobelek0403/Bukiety/photo#5213138287184534434
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

Cytat: emcia821 w 18 Cze 2008, 10:25:07
c.d

emcia wielkie dzieki, wieczorem sobie jeszcze poprzymierzam, choc to w sumie wariacje na temat "moich" bukietów. piwko stawiam  :drunk:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

emcia

Powiem tak, każdy różowy będzie pasować. I ja nie wiem co Ci poradzić, bo już głupieję od tych bukietów, tym bardziej że mam niedługo dwa zamówienia do wykonania.
A dla samej siebie pomysłu na 100 % pewnego brak.

dagi

no dobrze to przyznaję się do ślepoty ;) a myślałam, że to może anemony, bo takie ciemne środki były  :-[
a tak poza tym to może by zamienić je miejscami tzn. storczyki vel anemony na dół a róże na górze ;) i bez tych zwisających traw
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

wrobelek0403

dorzucam kilka zdjęc z drugiej przymiarki,

suknia lezy idealnie - w sumie nie powinnam ani przytyc ani schudnac, bo bedzie problem ;)

welon bedzie krótki - woalkowy, tak mnie tesciowa w dlugi wcisneła, bo koniecznie chciała zobaczy ;)

http://picasaweb.google.pl/wrobelek0403/IIPrzymiarka

Kasia

suknia super leży

welon zabiera jej dużo uroku :)

z krótkim bedzie pieknie :)

dagi

Wróbelku pięknie Ci w tej sukni  :flowers: i dobrze leży, a biust fiu, fiu...
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

panikarola

wrobelek, slicznie wygladasz. a myslalas, zeby inne rekawiczki wziac? moze sie czepiam, ale mi sie jakos nie bardzo podobaja, wygladaja troche jak podkolanowka tylko nie na nodze :D a moze to tak tylko tu na zdjeiu wyszlo?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

elizapj

wrobelek no wlasnie biust pieknie sie w niej prezentuje:)

wredotka

wygladasz cudnie w tej sukience, kurcze ze tez mnie sie takie nie trafialy. Bedziesz przesliczna panna mloda. jestem bardzo ciekawa jak twoja ostateczna stylizacja bedzie wygladac, bede obserwowac twoj watek w oczekiwaniu na efekt :)

wrobelek0403

dzieki dziewczyny,

dodda, włosy z niski kok i cos a la lata 20 ;)

panikarola, co znaczy inne rekawiczki???? inny materiał??? te nie są bardzo obcisłe co zdecydowanie ułatwi zadanie przed ołtarzem :)

panikarola

no wlasnie np. inny material. nie bardzo sie znam na rekawiczkach, zeby tak bardziej konstruktywnie...

chodzi mi o to, zeby tak nad lokciem nie opinaly jak elastyczne i nie robily sie takie walki. bo to troche robi wrazenie wlasnie ciasnego, a nie luznego.

czyli sciaga sie rekwiczki do obraczkowania? bo myslalam, ze to jak na balu - wszytko w rekawiczce, bransoletka ewentualna tez na wierzch. ale to by faktycznie kijowo wygladalo, obraczka zakladana na rekawiczke lol

spragnienie

bardzo ładnie :)
te rękawiczki są "zawinięte" nad łokciem czy tylko tak wyszło na focie?

wrobelek0403

Cytat: panikarola w 21 Cze 2008, 12:36:40
no wlasnie np. inny material. nie bardzo sie znam na rekawiczkach, zeby tak bardziej konstruktywnie...

chodzi mi o to, zeby tak nad lokciem nie opinaly jak elastyczne i nie robily sie takie walki. bo to troche robi wrazenie wlasnie ciasnego, a nie luznego.

czyli sciaga sie rekwiczki do obraczkowania? bo myslalam, ze to jak na balu - wszytko w rekawiczce, bransoletka ewentualna tez na wierzch. ale to by faktycznie kijowo wygladalo, obraczka zakladana na rekawiczke lol

to się zastanawiam z jakiego materiału te rekawiczki powinny być i czy w ogóle sa w sprzedazy z innego. Kolezanka miała jakies inne, mniej elastyczne - odziedziczone po matce i były tak ciasne, ze palce wywinęly jej się na drugą stronę przy zdejmowaniu.
Mysle, ze porzadne naciągniecie rrekawiczek rozwiąze sprawe :)

sciaga się, sciaga :) w dodatku bede miec bransoletke, wiec dobry slizg jest wazny, zeby tylko chwycic za palce i sama zlezie.

spragnienie, one się troszkę zsuneły, nie sa zawiniete.

panikarola

no to luz, tylko trzeba rzeczywiscie podciagnac i wyrownac. i bedzie git. bo ja tez jak widzialam inne rekawiczki to jakies takie szerokie w palcach, moze i by nad reka ukladaly sie lepiej, ale w palcach to koszmar.

to mozesz poprosic o podklad muzyczny i zrobic akcja a la Rita Hayworth - to ona byla z ta rekawiczka, czyz nie? lol

wyobrazam sobie mine ksiedza, a sukienka do tego celu idealna lol lol

golinda

pięknie ci, ale powiedz błagam, że nie będziesz miała albo rękawiczek albo welonu!!!
za dużo tego na raz!
z samym welonem super i z samymi rękawiczkami pięknie (nawet lepiej)

spragnienie

ja popieram golindę
z tego zestawu (niezależnie jakij długości welon) wybrałabym suknię i TYLKO rękawiczki :)

panikarola

ale on ma byc krotki ten welon. ten jest tylko tak. z krotkim i rekawiczkach na ktoryms zdjeciu poprzednim dobrze bylo.

golinda

Cytat: panikarola w 21 Cze 2008, 14:58:30
ale on ma byc krotki ten welon. ten jest tylko tak. z krotkim i rekawiczkach na ktoryms zdjeciu poprzednim dobrze bylo.

ja nadal uważam, że tu jest za dużo szczęścia na raz
rękawiczki idealnie pasują do tej sukni (od razu mi się skojarzyło z Ritą Hayworth), ale ten welon jest kompletnie od czapy - czy długi czy krótki

golinda

a co do bukietu, to uważam, że idealny byłby tu bukiet raczej z dłuższych kwiatów, tzn, broń Boże nie jakiś wiszący wiecheć, tylko coś w rodzaju długich kantadesek, ale oczywiście to może być coś zupełnie innego

spragnienie

Cytat: panikarola w 21 Cze 2008, 14:58:30

każdy ma inne wyczucie jeśli chodzi o kreacje :)
przecież każdy może mieć swoje zdanie i piszemy je w dobrej wierze  (jak kilka osób mówi, że jest się pijanym to podobno trzeba iść spać :D)
wróbelek może rozważyć nasze zdanie, albo iść w welonie, bo o tym marzy
moim zdaniem z samymi rękawiczkami jest bardzo stylowo, z welonem już nie - co nie znaczy przecież, że tragicznie ;)

panikarola

no, racja, ale ja sie nie upieram przy welonie lol , tylko nie wiedzialam czy doczytalyscie, ze to nie ten ma byc.