złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

Ja mam niski, ale może Wróbel ma wysoki :D ba focie kiepsko tamta sukienka wyszła.

elve

wrobelek0403 ale mnie ta zachwyciła, tylko faktycznie droga, ja bym chciala taką do pracy
a w pretty girl większość sukienek na mnie nie pasuje, poza tym ja słabo wyglądam w rozkloszowanych
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

fasolka1980

wróblos, ja się zgadzam z przedmówczyniami, tą ostatnią musisz mieć.

mobka - szare rurki dzinsowe widziałam tez w Cameiau.

aja

wlasciwie we wszystkich dobrze wygladasz
ale w tej najdrozszej to nie wiem czy tak super
zdecydowanie powinnas sie pozbyc tej co masz juz w szafie.... no jak wlasna ciotka w niej wygladasz - jestem na nie :D

wrobelek0403

kupiłam :D jeszcze dostałam 20% rabatu, bo była jakas weekendowa promocja :D :D

elve, ta szara super, tylko do bluzki, bo bardzo mocno wycieta.

a to inne odsłony mojej zielonej, i nie wiem co na moim zdjeciu jest z nią nie tak, bo na zywo zbiera same komplementy :P

http://vintagegirl.blox.pl/2010/09/Nowa-sukienka-i-tetris-3D.html

Dodany tekst: sob, 11 paź 2014, 08:01:40

mierzyłam wczoraj jeszcze taką

http://sklep.aggi.pl/sukienka-margaery-groszki-p426.html (koloru nie ma na stronie), mierzyła te chabrową i jeszcze szarą z takiej grubszej tkaniny.

Troche sie kosmicznie czułam, bo dosc mocno odstaje na boki, a odstaje bo ma kieszenie :D

I jest krótsza niz na moim zdjeciu, tak mniej wiecej jak na tym ze strony.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zuzia

wróbel,
ta chabrowa ze zdjęcia jakoś nie, może gdybyś stanik troche podniosła.
ta którą kupiłaś - super!

wrobelek0403

no tak wlasnie jest z tymi zdjeciami z komórki :/ robione od góry zaburzają proporcje. mnie sie w przebieralni wydawało, ze cycki to wmam wrecz pod szyją :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

konwalia

Wróbel turkusowa najlepsza

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 11 Paź 2014, 09:53:01tylko do bluzki, bo bardzo mocno wycieta.

Nos do niej top, może być też koronkowy, bluzka zepsuje efekt.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

maya, ja jej nie kupiłam, co Ty :D :D moze jak zmienie robote, bedzie mnie bardziej stac :D

mayagaramond

Ja tak przyszłościowo radzę lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Oooo jestem za tą chabrową! Najlepsza!
Imagine there is no hate

aja

wróbel ale laska wystylizowana cała - apaszka + but i wyszła taka pinup girl

Dodany tekst: 11 Paź 2014, 12:19:56

mi się bardzie podoba turkusowa niż chabrowa - ta chyba szersza

wrobelek0403

turkusową kupiłam na impreze, moze na wesele :D

chabrowa taka bardziej do pracy, są tez szare i butelkowozielone :knuje: w szarej sie sobie podobałam, szkoda ze zdjecia nie zrobiłam.

inka, a nie za szeroka troche ?? :knuje:

Norka

Laski, czy trzydziestka na karku to za staro, żeby nosić skórzane szorty?

mayagaramond

Norka nie wiem i noszę lol

Norka

Maya :beer:

Rozważam zakup czarnych, wiązanych w pasie na sznurek :knuje: W spódnicy mi niewygodnie ganiać za dzieckiem.

Zakładasz do nich tylko czarne rajstopy czy jakieś inne kolory też?

mayagaramond

Norka one są brązowe, do tej pory nosiłam je albo bez rajstop albo z brązowymi.

wrobelek0403

maya, ale super!!!!! ja bym chyba nosiła tez i inne kolory :D

mayagaramond

wrobelek0403 z rajstopami miałam je dopiero raz na sobie, kupiłam je latem w stanach, wiec sezon jesienno przed nimi ;)

inkageo

Wróbelku nie jest za szeroka, jest bardzo fajna!
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inka, a jak myslisz, co na wierzch?? jakis sweterek? czy moze lepiej bluzke z długim rekawem pod spod?? ona ma poduszki w ramionach.

chciałabym ją na teraz :knuje:

inkageo

To kurteczkę, sweterki nie ;) Żakiety też nie, zrobi się zbyt poważnie. W pomieszczeniach jest ciepło, wytrzymasz z gołymi rękami :) Pod spód NIC!
Imagine there is no hate

wrobelek0403

nie mam zadnej kurteczki ;D

poza tym, jakbym ją chciała załozyc w listopadzie, to nie załoze kurteczki i płaszcza. no i u mnie w pokoju w zimie jest zimno, w samej nie wytrzymam...

to chyba ją sobie odpuszcze w wersji cieplejszej :/

inkageo

Ona tak ładnie na Tobie leży...że rozważyłabym zakup z myślą o wiośnie, chociaż sama nie lubię kupować na zapas.
Imagine there is no hate