złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

callja

Cytat: Justynna w 02 Paź 2014, 10:03:02Noszę obrączkę cały czas, zwykłą, prostą, z żółtego złota
P. długi czas nie ściągał swojej nawet na noc, wręcz się na mnie obrażał, że nie chcę swojej po domu nosić ;)
A co się teściowieńka nawyzłośliwiała na ten temat... Solą jej w oku była ta obrączka, 24h/dobę.

A teraz P. sam ściąga zegarek i obrączkę w domu, bo mu zaczęły przeszkadzać ;) Tylko że ma głupi zwyczaj rzucania ich gdzie popadnie, a potem szuka i klnie w żywe kamienie ;) Wychodzę wtedy do innego pomieszczenia - może wreszcie się nauczy odkładania w jedno miejsce, bo mam już dość proszenia go wiecznie o to samo ;) By znalazł dla konkretnych rzeczy konkretne miejsca i potem trzymał się tego konsekwentnie... Powścieka się, straci czas, spóźni tu & tam - może się nauczy!! Może ;)
W każdym razie z domu się bez obrączki nie rusza.

Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

brawurka

obrączki nie noszę, oczywiste raczej, ale chciałam powiedzieć, że mam zniżki w yes :) jakby co

golinda

poszukuję fajnego bezrękawnika :)

mobka

Całkiem fajne wczoraj w HM widziałam. Ale nie wiem czy będą wg ciebie fajne ;)

golinda

W GAP mi sie podobają. Szare z futerkiem przy kapturze ale znacznie za grube

konwalia

Ja bym kupiła taką cieniutka może z kappahla ci podpasuje (linia Hampton chyba), esprit, benetton pewnie ma fajne i jakościowo ok,
Ja się staram nie chodzić po sklepach, wiec mnie pilnujcie, ;)

mobka

Konwalia nic w tych sklepach nie ma ;)

iksa_nl

bede w najblizszy weekend za dzinsami wedrowac to sie rozejrze.
(no i tracic kase z kuponami) ;)

justynaaaa2

mobka szare rurki widziałam w hm :)

mobka

Byłam w dwóch i nie było.

tiliam

mobka

Zwykle rurki są w stradivariusie  od kilku sezonów juz ;) ja mam w kilku kolorach, to chyba takie :
http://www.stradivarius.com/pl/pl/ubrania/spodnie/elastyczne-spodnie-push-up-c1108008p4331763.html?colorId=001
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mobka

Ale ja chce jeansy szare. Takie odpowiedniki jasno niebieskich ;)

ddu

Ja mam rurki Wrangler, noszę 3 rok
te z gm, mango itp zwykle po sezonie nadają się do śmieci

konwalia

Najlepsze dżinsy miałam z pepe ale nie wiem czy maja szare

fasolka1980

ja jakies rurki szare dzinsowe w Lidlu pare dni temu widziałam - rozmiar młodzieżowy, dla mobki akurat ;)

golinda

Cytat: fasolka1980 w 08 Paź 2014, 10:56:48
ja jakies rurki szare dzinsowe w Lidlu pare dni temu widziałam - rozmiar młodzieżowy, dla mobki akurat ;)

haha, to samo chciałam napisać :)

ale jakość pewnie słaba, nie oszukujmy się, Hugo Boss jeszcze dla Lidla nie szyje

marax

Cytat: golinda w 08 Paź 2014, 11:08:34
haha, to samo chciałam napisać :)

ale jakość pewnie słaba, nie oszukujmy się, Hugo Boss jeszcze dla Lidla nie szyje
jeszcze lol lol stara jaką firmą wysłałas torebkę ? dałas moj nr tel ?

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

konwalia

wrobelek0403

konwalia, ponoc są w browarze, kolezanka mi mowi.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

iksa_nl

konwalia

wróblos beer podjadę, kuszą, ale boję się, że będą wyglądac plastikowo

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/