złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosia2007

mi się ta czarna podoba

ddu

goga

czarna! ale obawiam sie ze dekolt nie na nasze biusty ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

no wlasnie tych dwóch jednolitych nie mierzyłam, musze poszukac.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

zmierzyłam pare kiecek,

pierwszą kupiłam, ale jest do oddania, w domu okazało się, ze paskudnie sie odznaczają rajtki na brzuchu.

druga to ta
http://www.perhapsme.com/sukienka-tatuum-ttm25572.html

fajna nawet, ma kieszonki z przodu, ale z odpowiednią bizu mogłaby pasowac.

trzecia obłędna, lezała jak druga skóra, do bluzki ofkors, ale mnie nie stac lol 6 stów :padam:

no i niestety najbardziej spodobała mi sie ostatnia :D taka, której kompletnie nie mam na co włozyc lol lol a juz na pewno nie na wiadomą okazje, bo ma wyciete plecy :D

nadałaby sie pieknie na wesele sister, ale to dopiero w sierpniu :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Angie

wrobelek0403 ale ładnie w tej ostatniej. Kup ją!

wrobelek0403

wlasnie szperam w szafie, coby tu włozyc z tego co mam lol bo na dwie kiecki mnie nie stac lol

brawurka

pierwszą oddaj, trzecia fajna, w czwartej jest fajna długość, tamte są za długie moim zdaniem

wrobelek0403

o w tej moge isc :D mam ją w szafie :D

Dodany tekst: 09 Paź 2014, 23:22:09

brawurka, one są wszystkie w kolano, tylko zdjecia z góry robione.

ta szara jest obłedna, kiedys se tam cos kupie :D

to ten sklep
http://www.prettyone.pl/country/pl/

Angie

wrobelek0403 w ogóle to ładnie ci w rozkloszowanych sukienkach. Pierwszy raz Cię w takiej widzę
i mocno na plus. W dopasowanych przez biust i wąskie biodra masz gorsze proporcje.

wrobelek0403

Angie, bo mnie jest ciezko dobrac taka kiecke. Ja musze miec przedłużoną w doł talie. Jak jest odcieta i rozkloszowana wygladam jakby biust wyrastał mi z brzucha (przetestowane na kieckach Mohito :/ )

Ta kiecka lezy swietnie i od dawna cos takiego mi chodzi po głowie, tylko nigdzie nie mogłam nic znalezc.

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403 te z szafy to sprzedaj, jak na moje oko ;) ta kokarda jest tak masakrycznie z dupy w tym miejscu, ze az nie wierze ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

salsa

Wrobel ta ostatnia rozkloszowana świetna, kup nie żałuj sobie :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

callja

wróbelek, rozkloszowana kiecka boska!! obłędnie leży na Tobie
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

wrobelek0403

dzieki laski, :D

a to ją kupie, raz sie zyje :D mam tylko nadzieje, ze do sierpnia za bardzo nie przytyje lol  bede miała motywacje lol

Dodany tekst: 10 Paź 2014, 09:12:48

zwierzatko_mojej_mamy spadówa :P bardzo ją lubie, goga ma taką samą tylko szarą :D

elve

wrobelek0403 trzecia genialna, więc nie pomogłam - może uszyć? sama bym taką chciała

wrobelek0403

elve, ale co uszyc?

tez sobie kup :D Tobie ten kolor bedzie pieknie pasował :D

http://www.prettygirl.pl/salony/

ddu

nic mi się na ich stronie nie podoba...

ale Tobie bardzo ładnie w tej rozkloszowanej

mobka

Środkowe rurki z mango spoko, ale nie ma rozmiaru. A tatuum nie ma 34 ;D
W Lidlu seria młodzieżowa często ma gumki w pasie. A np.  ciuchy z tesco na 12-13 lat są na mnie w biodrach/dupie/pasie za szerokie...

Dodany tekst: 10 Paź 2014, 12:40:44

Wrobelek ta rozkloszowana świetna. Ta z szafy...  W niej to po domu może ;)

Kasia

Wszystkie, z wyjątkiem pierwszej, mi się podobają mniej lub bardziej.

wrobelek0403

Cytat: mobka w 10 Paź 2014, 13:38:06W niej to po domu może

ja nie wiem, co Wy od niej chcecie :D wrzuce potem porządne foty, ona jest bardzo ładna i kobieca, no ;)

jestynka

Cytat: mobka w 10 Paź 2014, 13:38:06Ta z szafy...  W niej to po domu może wink

mobka jaki masz standard wysoki :D

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

goga

Mobka chciałabym żeby wszystkie po domu tak chodziły ;)

Ja mam taką szarą i jest super, ale Wróbel zrobił kiepsko  fotę  ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)