złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

wrobelek0403

zastanawiam sie nad butelkową zielenią, albo tą chabrową, obie są z cienkiego materiału.

ale nadal nie moge znalezc nic na wiadomą okazje, lol lol chyba pojade w tym, co mam i juz ;D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Szary kolor jest fajny, ale ostatnio czuję już przesyt tyle go było wszędzie.. Chabrowa albo ta zieleń..
Imagine there is no hate

mayagaramond

Norka dziś miałam pomarańczowe :)

Dziś zobaczyłam nowy dirndl :) Z futerkiem :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

marax

Cytat: mayagaramond w 12 Paź 2014, 22:01:28
Norka dziś miałam pomarańczowe :)

Dziś zobaczyłam nowy dirndl :) Z futerkiem :)
u was juz klimat swiat ?

wrobelek0403

eee, jakos tak nie bardzo to futro :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

rubin04

Golinda, kurtkę wczoraj mierzyłam :) Fajna jest ale mieli tylko 36 rozmiar.

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mayagaramond w 13 Paź 2014, 10:54:06

dlaczego swiat?
zapewne z powodu iglastej girlandy na scianie w tle ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 13 Paź 2014, 12:03:53zapewne z powodu iglastej girlandy na scianie w tle

aaa, no juz wszedzie sa swieteczne slodycze w sklepach ;)

margareta

U nas w Lidlu podobno też już są świąteczne artykuły.

ddu

więc tak: maya w stylizacji z motocyklem w tle: super!
to na "d" z futerkiem  - mi się nie podoba

kamizelka golindy świetna!

wróbel, jakaś "Szeroka" mi się wydajesz w tej chabrowej. na innych zdjęciach zupełnie nie... może to i kwestia zdjęcia, a może ta kiecka jednak nie leży...

aniak1211

Cytat: mayagaramond w 13 Paź 2014, 11:13:16

aaa, no juz wszedzie sa swieteczne slodycze w sklepach ;)
U nas od miesiaca sa swiateczne slodycze,kartki:D

mayagaramond

Kasia

Cytat: margareta w 13 Paź 2014, 11:20:29
U nas w Lidlu podobno też już są świąteczne artykuły.

Potwierdzam, widziałam kalendarze adwentowe.

Dodany tekst: 13 Paź 2014, 12:24:39

Kamizelka z zary super!

wrobelek0403

Cytat: ddu w 13 Paź 2014, 12:23:47wróbel, jakaś "Szeroka" mi się wydajesz w tej chabrowej. na innych zdjęciach zupełnie nie... może to i kwestia zdjęcia, a może ta kiecka jednak nie leży...

ddu, a w którym miejscu?? bo ona ma taką szeroka spodnice, dosc sztywną w sumie :knuje:

damka

Golinda, kurtka rewelacja !

golinda

Cytat: rubin04 w 13 Paź 2014, 10:48:32
Golinda, kurtkę wczoraj mierzyłam :) Fajna jest ale mieli tylko 36 rozmiar.

a jaki byś chciała? :hmm:

ja też ją dzisiaj mierzyłam (w innym kolorze, bo w tym była tylko 34), bardzo mi się podoba i właśnie zamówiłam on-line ;D mają dostawę za darmo

wrobelek0403

kupiłam kiecke :D

http://sklep.vissavi.pl/sukienki/957-sukienka-957-00281607.html

moze sie zaraz wcisne, na razie siedze w szlafroku pod kocem :D

jeszcze te mierzyłam, tez super lezała, waham sie czy nie wrocic, bo przeceniona :knuje:
http://sklep.vissavi.pl/sukienki/547-sukienka-547-00242721.html

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403 ja bym nie wracala ;)

www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzu, dawno juz ustaliłysmy ze gusta mamy diametralnie rózne :D :D

poza tym te zdjecia ze strony są słabe, nawet bardzo słabe :D

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403 no mimo tego, ze mamy rozne, to pierwsza sukienke oceniam na ladna, chociaz ja bym jej nie zalozyla, bo to nie moj styl, ale jest ladna, a druga wg mie ma za duzo dobra na sobie, przez co mi podpada juz pod tandete za przeproszeniem ;) albo takie kolory, albo koronka, polaczenie wszystkiego jest takie no,,, jak wyzej ;) czy dol jest na dokladke z jakiegos aksamitowego czegos?

www.annawilk.pl

wrobelek0403

doda, myslisz ze sie nada na okazje?? ta pierwsza?

zrobiłam dwa zdjecia, ale słabo widac. po zmianie lampy mam beznadziejne swiatło w sypialni :/

nie wiem co na szyje :/

moze cos takiego?
http://eshop.tatuum.com/pl/naszyjnik/11462-144tina1.html

http://www.bijou-brigitte.com/epages/BijouBrigitte.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/BijouBrigitte/Products/345086730

Dodany tekst: 18 Paź 2014, 21:41:48

zwierzatko_mojej_mamy no dobra, teraz jest konstruktywna krytyka :D :D i dała mi do myslenia :D

doda, szpilki mam czarne, ale nie lakierowane. nie kupie juz kolejnych lol kopertówka czarna, klasyczna. nie wiem, czy cos na wierzch? nie mam pomysłu, pomierzyłam zakiety z szafy i nie pasują :/

wrobelek0403

doda oni mają bardziej na poludniu sklepy, w lublinie/krakowie zawsze ich odwiedzałam. w poznaniu są od pol roku. 

Dodany tekst: 18 Paź 2014, 21:43:27

dopisałam wyzej o butach i torebkach.