złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

goga

no szare bardzo mi sie widzą - ale problem torebka i jak dla mnie kolor niewiadomy cały czas ;)  zrób Wróblosie w dziennym swietle fotę samej kiecki

Dodany tekst: 18 Paź 2014, 22:48:03

Cytat: wrobelek0403 w 18 Paź 2014, 23:45:36obcas 10 cm,

trudno!!! naucz sie w 10 popylać !

Zwierzu - mam koralowe takie - z innej firmy ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

callja

Z dywagacji butowo-torebkowych chyłkiem się wycofam, za to wróblowe kiecki podobają mi się obie...
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

wrobelek0403

Cytat: doda w 18 Paź 2014, 23:42:36ciemny turkus?
a nie granat?

az poszłam porownac. to nie jest granat, ptzy granatowej torebce ewidentnie widac wpadanie w zielony turkus.

Dodany tekst: 18 Paź 2014, 19:50:58

Cytat: goga w 18 Paź 2014, 23:46:43trudno!!! naucz sie w 10 popylać !

to nie jest kwestia nauki, w takiej wysokosci po godzinie bolą mnie haluksy, ja po prostu nie daje rady chodzic z bolu.

Dodany tekst: 18 Paź 2014, 20:58:17

laski, a moze by szare rajtki dac albo cieliste i czarne szpilki???

na wierzch mam jasnobeżowy trencz.

mam juz straszny dług na karcie, jak kupie jeszcze buty to bede spłacac do lutego lol lol

Dodany tekst: 18 Paź 2014, 21:59:29

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 18 Paź 2014, 22:42:46
wrobelek0403 sala ma obrzydliwy bez, pytanie, na ile to prawdziwy kolor na focie ;) wolalabym te drugie

hmmm, u mnie na monitorze jest zimny bez lekko wpadający w szary :knuje:

Dodany tekst: 18 Paź 2014, 23:05:24

zwierzatko_mojej_mamy a propos odpowiadania kolorów w necie lol

tu pisze CIEMNOSZARE lol lol

http://butypoznan.pl/product-zul-7245-Czolenka-Sala-9438-.html
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

Cytat: inkageo w 18 Paź 2014, 22:37:49
No dobra, brzydkie są :D Co to ma być ta wytłaczana kokardka? :D
Cena mnie tylko zachęciła :D

Dodany tekst: 18 Paź 2014, 20:38:10

Jak nie znamy? Ciemny turkus :) Trudny kolor :)

Dodany tekst: 18 Paź 2014, 21:39:17

Te są ok i nie wydziwiajcie :D
https://www.rylko.com/pl/produkt/Y9200_BI2,53998,20.html
mierzyłam te żółte 2 dni temy badzo fajne. Mam jednak identyczne szare i stalka w nich poszła po 2 uzyciu. Naprawiali ją dwa razy i za każdym razem działo się to samo ............
Ja bym już tego modelu nie kupiła.

damka

Cytat: wrobelek0403 w 18 Paź 2014, 23:22:28nawet za 50 zł Cheesy wole kupic cos co załoze potem znowu Smiley poza tym, 50 zł to moja droga wiesz ile jest wina??? LOL

każdy na coś przelicza, ja w tej chwili na sprzęt kuchenny :)

wrobelek0403

wracam jak zły bumerang lol lol

zrobiłam zdjęcia w swietle dziennym. widać różnice z granatem od razu.

dla gogi z czerwonymi butami :D

z rajtkami cielistymi/szarymi (zeby było widac różnice na jednej nodze lol )

poszperałam tez w pudełkach z bizu, nawet nie wiedziałam ze mam takie rzeczy lol ale nie mam żadnych pasujących kolczyków do tego złotego.

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Na pewno nie czarne buty ani czarne rajstopy. Załóż cieliste :)

Mnft ie się z czerwonymi butami podoba, ale jeśli ma wam zaszkodzi w karierze to beżowe.

Na szyję nic klasycznego bo będzie starobabowo, załóż coś wiszacego.

Dodany tekst: nie, 19 paź 2014, 11:02:04

Wczoraj przymierzyłam to cudo i wyglądałam zjawiskowo. Teraz się poważnie zastanawiam...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

maya, nie chodzi o to ze zaszkodzi :) są po prostu miejsca i miejsca. nie wszedzie mozna załozyc wszystko ;D

i dzieki za opinie, poszukam tych bezowych butów, bo oczywiscie nie mam :D

cos takiego  by pasowało?
http://butypoznan.pl/product-zul-5277-Czolenka-Sala-9438-.html

czy takie? http://butypoznan.pl/product-zul-9573-Czolenka-Sala-1535.html

jeszcze z płaszczem, na zywo jest bardziej zółtawy.

Dodany tekst: 19 Paź 2014, 12:05:03

Cytat: mayagaramond w 19 Paź 2014, 12:59:46Wczoraj przymierzyłam to cudo i wyglądałam zjawiskowo. Teraz się poważnie zastanawiam...

fajny :D :D

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 19 Paź 2014, 13:04:39są po prostu miejsca i miejsca. nie wszedzie mozna załozyc wszystko

I ja to w wielu wypadkach ignoruje, a już na pewno kwestie kolorów ;)

Dodany tekst: 19 Paź 2014, 12:24:51

wrobelek0403 te drugie, lakierowe.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

goga

cóż - te czerwone szpilki nie są wyzywające - ani nie maja niebotycznych obcasów czy koloru strażacka czerwień, poza tym nie załozysz ich do kabaretek i mini - więc wg mnie nie wyglądają źle

ale skoro uważasz że się nie nadają na taką okazję i masz się źle czuc - to brałabym też te drugie, lakierowane

tylko znowu - jakie dodatki ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

mayagaramond spoko :D ja jestem konserwa pod tym wzgledem :D

goga, nie wiem, mysl lol lol ten naszyjnik z linek na zdjeciu nie pasuje?

callja

wróbelku, tak jakem ja nieuleczalna konserwa dreskodowa :P to mnie te czerwone szpilki ni chusteczki nie rażą!!

inkageo

Bardzo fajna torebka, aż sprawiła, że prawie się przekonałam do czarnych butów :D

Ale jak kupisz szare/beżowe to też dobrze. Lepszy by był wisior na długim sznurku, ale złote linki mogą być :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

callja ale zdajesz sobie sprawe GDZIE sie wybieram :D :D

Dodany tekst: 19 Paź 2014, 17:44:23

inka, no widzisz :D

dobra, poszukam butów, ale jak nie bedzie to trudno :)

callja

Cytat: wrobelek0403 w 19 Paź 2014, 18:25:07callja ale zdajesz sobie sprawe GDZIE sie wybieram
A juści!! :D

wrobelek0403

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

wrobelek0403

doda, przejrzałam zdjecia ze starych uroczystosci i jednak króluje mocno stonowana klasyka.

wiec juz nie bede kombinowac :D

inkageo

Wróbel najwyżej odeślesz ;D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inka, nie dojdą do srody, nie ma sensu zamawiac. zreszta nie mam kasy na normalnym koncie, a w sklepie zapłace kredytówką lol

Dodany tekst: 19 Paź 2014, 21:09:01

ale bede miec na uwadze, bo sklepie koło pracy mam takie polskie marki wlasnie :)

Dodany tekst: 19 Paź 2014, 22:14:30

hmmmm, a taki ciemny granat?

http://guepardobuty.pl/index.php/damskie-buty/czolenka-d-szafert-216-granat-lico.html

znalazłam jeszcze taki ciemniejszy bez
http://guepardobuty.pl/index.php/damskie-buty/czolenka-d-sala-1535-318-c-bez-lakier.html

Dodany tekst: 19 Paź 2014, 23:17:06

hmmmm, a pudrowy róż by pasował??

salsa

Wrobel sukienka bardzo mi się podoba i czerwone szpilki moim zdaniem pasują, nie sa niestosowne na ta okazję - a ze inni wybierają ponure kolory to jakby ich sprawa ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

salsa, dzieki :)

no nie pojde w czerwonych, nie czuje tego ;D

lepiej napisz co sądzisz o tych innych, co wkleiłam :D

salsa

no to te sala mi sie podobają ale nie otworzyłam wszystkic linków, nie mam siły, powinnam iść spac :) doczytałam tylko dlatego ze Chodzi o TWOJĄ kieckę na TĘ okazje ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Te najlepsze:
http://guepardobuty.pl/index.php/damskie-buty/czolenka-d-sala-1535-318-c-bez-lakier.html

Granatowe są bardzo ciemne i matowe, tak jak Twoje czarne, będziesz miała dwie pary bardzo podobnych butów.
Do środy...rozumiem. Ale na przyszłość, można płacić w sklepach internetowych kredytówką! Na allegro też!
Imagine there is no hate