złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosia2007

mocno zwierzowe ;)
mi się nawet podoba sweter nr 1 i bluzka nr 2 ale ja nie miałabym z czym tego zestawić

rubin04

Cytat: Norka w 06 Sty 2015, 16:06:06
Marchewka, mam dokładnie ten granatowy (to nie jest fiolet) Benettona, który wkleiłaś. Kocham go, krój odejmuje dobre 5 kg i jest całkiem ciepły. Jedyny minus za łapanie niteczek i innego śmiecia, ale wiele płaszczy tak ma ;D
ja mam taki szary!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zosia2007

rubin i jak ci się on nosi, o ja też o nim myślę od jakiegoś czasu tylko, że trudno mi rozmiar ustalić na za rok :( ciekawe czy na wiosnę też będzie dostępny

mayagaramond

Ciuchy fajne, nie wiem tylko, gdzie ta koszulka ma komin ;)

Jedyne, co mi sie nie podoba to sklad...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

no ma taki mini komin :D szeroki ;P

w sumie toi ja nigdy na sklad nie patrze ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Sty 2015, 15:47:15w sumie toi ja nigdy na sklad nie patrze

ja zawsze, chyba ze kupuje w second handzie i nie ma juz metki.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mayagaramond w 07 Sty 2015, 16:15:26
ja zawsze, chyba ze kupuje w second handzie i nie ma juz metki.
ale czego tam poszukujesz? pytam serio - ja nie mam problemow z poceniem w jakichs materialach, z uzywaniem innych niz bawelny itd itp - w sensie ideologicznym szukasz, czy praniowym? ze sie bedzie mechacic? rozciagac? czy co?

www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Sty 2015, 16:17:35ale czego tam poszukujesz? pytam serio - ja nie mam problemow z poceniem w jakichs materialach, z uzywaniem innych niz bawelny itd itp - w sensie ideologicznym szukasz, czy praniowym? ze sie bedzie mechacic? rozciagac? czy co?

w poliestrach sie poce. Ogolnie jestem malo potliwa, ale marynarka z poliestru latem to dla mnie masakra. Poza tym zanim kupie poliestrowa bluzke w Zarze za 50€ wole kupic jedwabna w second handzie albo na wyprzedazy.

Z podobnych powodow wole kaszmir od akrylu. W ogole wole naturalne materialy. Mialam kiedys spoodnie ze skory eko, raz je zalozylam do klubu. Myslalam, ze w nich poplyne...

Nie lubie materialow do ktorych wszystko sie przyczepia, ale to oceniam "na oko".

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mayagaramond w 07 Sty 2015, 16:22:43Nie lubie materialow do ktorych wszystko sie przyczepia, ale to oceniam "na oko".
a to tego tez nie lubie, ale to wlasnie widac w sklepie od razu, wszystko obrane ;)

www.annawilk.pl

rubin04

Cytat: zosia2007 w 07 Sty 2015, 15:07:34
rubin i jak ci się on nosi, o ja też o nim myślę od jakiegoś czasu tylko, że trudno mi rozmiar ustalić na za rok :( ciekawe czy na wiosnę też będzie dostępny
uwielbiam go
jest cieńki a ciepły, lekki

Mam na nim wloski rozmiar 44 i jest na mnie z luzem, że spokojnie gruby sweter włożę pod spód.

Moim zdnaiem wart zakupu. Bardzo.

ddu

Zwierz fajne!

Ja też zawsze patrzę na skład. Nie zapłacę 100 zl a bluzkę z poliestru

callja

Cytat: ddu w 07 Sty 2015, 18:37:20Ja też zawsze patrzę na skład. Nie zapłacę 100 zl a bluzkę z poliestru
Oglądałam dziś przepiękne spodnie z Zary w outlecie, ale 100% poliester właśnie - a mają być takie "na upały", więc chyba nie ma sensu w to się bawić... chociaż cena bardzo zachęcająca.
Ale kilka fajnych rzeczy tam przyuważyłam, ceny sensowne, a firmy solidne (Zara, Massimo Dutti etc.), oj, będę musiała go omijać szerokim łukiem ;)
Na razie zakupiłam szarą tunikę na deptanie po domu, ciepła i milutka w dotyku, a za 19 zł nie będzie mi żal ją wyrzucić po pierwszym sezonie, jeśli się ściacha ;)

A jutro zainauguruję w pracy cieplutką czekoladową sukienkę z Mohito :knuje:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

Kasia

Cytat: goga w 07 Sty 2015, 14:25:45
czy w zarze jest opcja "sprawdź dostępność w  sklepie" bo nie mogę znależć
W okresie wyprzedaży nie maja możliwości sprawdzić gdzie co jedt w ktorym sklepie, juz nie raz sie tak nadzialam.
Daja numery telefonów i proponują obdzwaniam sklepy. A jak die fodzwonisz to nie maja możliwości sprawdzenia nawet u siebie w sklepie po kodzie, numerze artykułu. Mówisz pani jak ciuch wyglada a pani go szuka na wieszakach. Jedyny sklep jaki znam z takimi jajami w trakcie wyprzedaży. Kiedyś mi cos tłumaczyli ze w trakcie wyprzedaży nie maja w ogóle dostępu do stanów magazynowych.

wrobelek0403

zwierzu, koszulka i sweterek fajne :)

to-cos-szlafrokowe okropne :D :D jeszcze w połączeniu z tą pizamą na zdjeciu lol

chabrowa czy turkusowa???

http://8a.pl/kurtki/kurtka-marmot-jena-jacket-lady#629312
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 08 Sty 2015, 12:04:58chabrowa czy turkusowa???

http://8a.pl/kurtki/kurtka-marmot-jena-jacket-lady#629312
chabrowa

zwierzu
bluzka fajna, swterek ok.

a co do trzeciego to wróbel już to napisała
Cytat: wrobelek0403 w 08 Sty 2015, 12:04:58
to-cos-szlafrokowe okropne :D :D jeszcze w połączeniu z tą pizamą na zdjeciu lol

mayagaramond

Mam zacmienie i musialam sie zastanowic, ktory kolor jest ktory lol

A w ktorym kolorze ci lepiej? :)

wrobelek0403

maya, kocham wszystkie niebieskie :D

turkusową mierzyłam, na zywo jest troche ciemniejsza. piekna :D

chabrowej nie było, wiec nie wiem.

kurtke wierzchnią mam taką, pewnie bede je czasem nosic razem

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

rubin04

o, widze ze wybrałas tę co mówiłam że M. kupił - z wypelnieniem z hydrofobowego puchu kaczego :)

bierz błekitną.

wrobelek0403

a moze ta chabrowa bedzie sie mniej brudzic co?? :knuje:

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 08 Sty 2015, 14:35:48
a moze ta chabrowa bedzie sie mniej brudzic co?? :knuje:
mysle, ze by sie pieknie komponowala z tym sweterkiem z zary lol lol

www.annawilk.pl

rubin04

ale ta Ci się lepiej zepnie kolorem z tą co masz chyba

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Sty 2015, 14:38:48
mysle, ze by sie pieknie komponowala z tym sweterkiem z zary lol lol

tos sobie przypomniała :P nie powiesz mi, ze ten chaberek tez jest peerelowski :P