złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ddu

dla mnie też jest ważne, że ona jest dość ciepła (ale nie na mrozy), a nie wyglądam w niej jak nadmuchana

mayagaramond

Ta kurtka nie wygląda źle, choć ja wolałabym trochę dłuższą i z paskiem w talii.

Teraz mi się przypomniało, że mam kurtkę zimową do sprzedania. Taka:
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ddu

Też wolałam trochę dłuższą, ale przymierzyłam z 6 i by podobne

callja

rubin, dzięki za namiar :beer: rozumiem, że brałaś opcje za 160 zł??

maya, fajna kurciałka :) puchowa, czy na ocieplinie?? ja megazmarźluch jestem...
Mam swoją ukochaną zimówkę (też z paskiem w talii) ale tkanina zaczyna się przecierać wzdłuż szwów :// więc... kto wie
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

mayagaramond

Callja - to jest puchówka.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

goga

No dobra -w kwestii kiecek

jak wspomniałam szukam kiecki na lecie teściów, wczoraj pojechaliśmy po P. i przy okazji przymierzyłam kupę kiecek -na razie pod uwagę biorę dwie

czarna z mohito -ale jak już to muszę szukać w innym sklepie -bo dziura na rękawie była, a ostatnia w tym rozmiarze
zielona z zary -ale również muszę winnej zarze poszukać -bo to xs i za bardzo wg mnie opina się na cycach i dupsku, a m wisi

pytanie -brać którąś z tych czy szukać innych bo za ponuro? w czarnej jakąś płaską dupę mam

czerwona mohito-przykład -czego nie nosić oprócz koloru ;) jednak ten fason nie dla mnie -mam rację? i materiał -fuj fuj fuj, przymierzona ze względu na kolor

szara z zary -równiez przykład że wszelkie klosze, nawet małe raczej nie dla mnie? i za bardzo zabunkrowana na dekolcie?

teraz mozna sie popastwić :D i proszę o podpowiedzi :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

mobka

Goga, szukaj dalej. Klosz do dupy, ja nie o takim kloszu mówiłam. A nie widziałam innych które pokazywalas ostatnio.
Te przy ciele dla mnie za długie.

goga

długie owszem -zawsze mozna skrócić, ale ja nie jestem wysoka ;)

zwierzatko_mojej_mamy

mnie nie przekoalas w zadnej, mysle, ze czeka na Ciebie na wyprzedazach na bank cos bozszego
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mika

Klosz do kitu
ta czerwona to jakbyś chciała śpiewać w chórze gospel ;) zupełnie nie wiem czemu mam takie skojarzenie :D
ta zielonopodobna mi się podoba, ale moim zdaniem jest za długa, czarna za smutna i też przydługa ale dodatkami może coś byś zdziałała
no ale figure masz przeboską!

goga

no mówie że klosze bleee, chyba doda usiłowała mnie przekonac do kloszy przed jakimś weselem i jak wkleiłam klosze z simple to też stwierdziła że nie nie nie ;)

a czerwona -to przykład "jak się goga ma nie ubierać" ale kolor fajny :)

ishka82

goga, pierwsza i druga ujdą, ale efektu "wow" nie robią ;) czerwona jest straszna, a klosz jeśli, to na pewno nie taki ;) szukaj dalej ;D figura za to pierwsza klasa! :bravo:

zuzia

goga, dziewczyny już napisały - szukaj dalej.
i ja bym szukała w kolorze. ten czerwony na tobie fajny (kolor, bo kiecka.......)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mika w 05 Sty 2015, 19:19:31ta czerwona to jakbyś chciała śpiewać w chórze gospel  zupełnie nie wiem czemu mam takie skojarzenie
ja tam wiem lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

goga, idź przymierz tą z Zary, którą ja mam
lubisz pepitkę, krój fajny, powinna ładnie na Tobie leżeć

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

goga

Golinda - patrzyłam, w browarze nie bylo, muszę jej kod sprawdzić, może na malcie będzie  :)

Zwierzu - bosko lol ale co to za gówniany materiał... Taki gruby, coś jak gąbka, sztuczny fuj... I sporo kiecez z tego czegoś jest, muszę nazwę sprawdzić

goga

mam

SUKIENKA O PROSTYM KROJU

LI089-33X
SKŁAD
95% POLIESTER
5% ELASTAN

golinda

Cytat: goga w 05 Sty 2015, 20:10:14ale co to za gówniany materiał... Taki gruby, coś jak gąbka, sztuczny fuj... I sporo kiecez z tego czegoś jest, muszę nazwę sprawdzić

mówisz o tej mojej?

goga

no co ty -o tej czerwonej ;)

mika

OMG Zwierzu czytasz mi w myślach :rotfl:

feeling.good

zwierzuuuuuu..... umarłam lol lol lol

justynaaaa2

zwierzu :D
goga szukaj dalej  ;) czarna z przodu wygląda nawet fajnie (super figura  :thumbup:), ale z boku marnie i ten spłaszczony tyłek nieeee
zielona jakaś za bardzo zabudowana, reszta kiepska

mayagaramond

Hm, ta czerwona wygląda idiotycznie przez te rękawy, tak naprawdę nie widać, jak w niej wyglądasz. Nie mówiąc już o czarnych rajstopach ;)

Szara nie ma kroju klosza ;) Poszukaj takiej w stylu lat 50. Zaraz wkleję o co mi chodzi