złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

po domu jak wróbel wyprowadzi się na syberie :) alternatywnie trochę dalej górskie Peru

wrobelek0403

bede miała na wyjazdy w góry :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 29 Gru 2014, 00:28:19aaaa, pokaze Wam, jaki sweter dostałam od rodziców, wełna alpaki prosto z Peru 
alez to rozumiem, jest boski, mozna wygladac jak szerpa w gorach i w swetrze z peru, ale nie wiem, czemu masz sobie robic wspaniala stylizacje na kopciucha swetrem z zary :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 29 Gru 2014, 10:49:42
alez to rozumiem, jest boski, mozna wygladac jak szerpa w gorach i w swetrze z peru, ale nie wiem, czemu masz sobie robic wspaniala stylizacje na kopciucha swetrem z zary :D
i to jeszcze ten sweter z zary to cena 200+

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: marax w 29 Gru 2014, 10:53:53
i to jeszcze ten sweter z zary to cena 200+
no nie, przeceniony na 119 ;) ale mysle, ze nawet 19 by mnie nie przekonalo ;)

www.annawilk.pl

marax

Przeszłam się po tych wyprzedażach u nas w "galerii" sklepy typu reserved cropp house - powiem wam że ta  wiszą szmaty do podłogi za 50 zł. Autentycznie jakość szmaty  a ludzie latają jakby za darmo dawali mopi vileda.

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 29 Gru 2014, 10:49:42

lol lol

zwierzu, ale wszystkie modelki zary wygladają jak kopciuch :D :D nie upieram sie, ale mysle, ze na mnie by wygladał lepiej :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 29 Gru 2014, 11:00:32zwierzu, ale wszystkie modelki zary wygladają jak kopciuch   nie upieram sie, ale mysle, ze na mnie by wygladał lepiej 
ale tym razem wg mnie to nie problem modelki ;) tylko wszystkiego ;)  dlugosc swetra + zabudowanosc pod szyja + ilosc warkoczy + prlowy kolorek ;)

www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 29 Gru 2014, 11:21:55prlowy kolorek

długosc taka jak lubie :P warkoczy moze troche za duzo, ale kolor jest cudny!!!! i bede go bronic :D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 29 Gru 2014, 11:30:30ale kolor jest cudny!!!! i bede go bronic
no ok, on jest cudny, ale w polaczeniu ze splotami wychodzi na prlowy :D no nic, mozemy sie zalozyc, ze jak go zalozysz i wrzucisz tutaj to nie bede jedyna ;P

www.annawilk.pl

fasolka1980

Kto robił zakupy w internetowym Mango? jak tam jest ze zwrotem/wymianą?

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 29 Gru 2014, 11:42:45no ok, on jest cudny, ale w polaczeniu ze splotami wychodzi na prlowy

i to jak! :D

Cytat: fasolka1980 w 29 Gru 2014, 11:46:50
Kto robił zakupy w internetowym Mango? jak tam jest ze zwrotem/wymianą?

można w stac.

zosia2007

wróbelek sweter uroczy :D

malutenka

Cytat: marax w 29 Gru 2014, 10:59:02Przeszłam się po tych wyprzedażach u nas w "galerii" sklepy typu reserved cropp house - powiem wam że ta  wiszą szmaty do podłogi za 50 zł. Autentycznie jakość szmaty  a ludzie latają jakby za darmo dawali mopi vileda.
nie wiem jak reserved, bo nigdy tam nic nie kupiłam, ale cropp i house mają T-shirty z fajnymi nadrukami w cenie do 39. Tyle jestem w stanie dać. T-shirt tak samo odszyty, z tej samej tkaniny w zarze czy w Bershce czy w czymśtam kosztuje 89 i więcej. No i na wyprzedażach nie kupię pewnie nic, przerażają mnie te tłumy w sklepach.

aniak1211

Cytat: malutenka w 29 Gru 2014, 19:35:27na wyprzedażach nie kupię pewnie nic, przerażają mnie te tłumy w sklepach.
Tlumy jak tlumy,u nas pustki w sklepach,jak juz cos chcialam zobaczyc to brak,szybciej zamowie online.
Chce zamowic kozaki,ale zastanawiam sie ktore.

malutenka

W Galerii Krakowskiej masakra była dziś okoł 18, chciałam do CCC bo mam 35% rabatu na buty i sa jedne botki, które mi pasują, ale jak zobaczyłam, że wewnątrz jest czarno to spasowałam.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: malutenka w 29 Gru 2014, 20:05:38
W Galerii Krakowskiej masakra była dziś okoł 18, chciałam do CCC bo mam 35% rabatu na buty i sa jedne botki, które mi pasują, ale jak zobaczyłam, że wewnątrz jest czarno to spasowałam.
do GK sie jezdzi najwczesniej o 20:30 ;)
mozemy sie umowic na jutro ;)

www.annawilk.pl

malutenka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 29 Gru 2014, 20:06:42mozemy sie umowic na jutro
o 20:30 pani to ja juz będę pobiegana, z psem wyspacerowanym i w stroju, w którym w każdym sklepie za mną będzie chodził ochroniarz (raz tak sabotowałam sephorę) :D i tak jutro tam musze wysiąść w drodze do domu, bo mam książkę do odebrania z bonito, jak się z butami nie uda to uderzę na M1 (teoretycznie powinno byc mniej kupujących, chociaż auchan przyciągnął tez ludzi,

mayagaramond

Swetry z alpaki uwielbiam, ale wolę mniej folkowe wzory ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 29 Gru 2014, 10:00:1323 wyswietlenia i jeden komentarz
Nie martw się, mojego płaszcza nikt nie skomentował ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 29 Gru 2014, 22:15:41
Nie martw się, mojego płaszcza nikt nie skomentował ;)

którego?? ja nie widziałam :D

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 29 Gru 2014, 22:14:25ale wolę mniej folkowe wzory

sama bym sobie nie kupiła, ale miała byc pamiatka z Am Pd :D

mayagaramond

wrobelek0403

maya, swietny!!!!!!!! i w moim ulubionym sklepie :D

fasolka1980

maya - fajowy płaszcz!