złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 08 Sty 2015, 14:39:56
nie powiesz mi, ze ten chaberek tez jest peerelowski :P
wg mnie tak, koszmarnie na focie wyglada, kojarzy mi sie z dresami z lat 80 :D wtedy krolowal taki obrzydliwy fiolecik lol obok chabrowego to nawet nie lezalo :D

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

Ty to potrafisz obrzydzić człowiekowi zycie :P :P
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 08 Sty 2015, 14:50:14
Ty to potrafisz obrzydzić człowiekowi zycie :P :P
nieprawda, ta turkusowa jest w swietnym kolorze, poza tym Ci pasuje do obecnej, po co wydziwiac z podejrzanym kolorem? :> wierze, ze on na zywo nie ma zafarbu filoetowego, jak na tej focie, ale turkus jest wg mnie sto razy ladniejszy + masz juz czesc kompletu ;)

www.annawilk.pl

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 08 Sty 2015, 14:55:10
no dobra, przekonałas mnie :D

ale do tego machne se taką czape lol
http://8a.pl/czapki/czapka-marmot-convertible-slouch-lady#628591
alez jak najbardziej popieram ;) swietna jest

www.annawilk.pl

wrobelek0403

dzisas, przegladam ten sklep i znalazłam jeszcze rekawiczki lol juz wiecej nie patrze, bo zbankrutuje, a o zarze moge w tym miesiacu zapomniec :D :D

zuzia

wróbel,
po obejrzeniu te wierzchniej jestem za turkusem.

inkageo

Cytat: callja w 07 Sty 2015, 18:51:53
Oglądałam dziś przepiękne spodnie z Zary w outlecie, ale 100% poliester właśnie - a mają być takie "na upały", więc chyba nie ma sensu w to się bawić... chociaż cena bardzo zachęcająca.
Ale kilka fajnych rzeczy tam przyuważyłam, ceny sensowne, a firmy solidne (Zara, Massimo Dutti etc.), oj, będę musiała go omijać szerokim łukiem ;)
Na razie zakupiłam szarą tunikę na deptanie po domu, ciepła i milutka w dotyku, a za 19 zł nie będzie mi żal ją wyrzucić po pierwszym sezonie, jeśli się ściacha ;)

A jutro zainauguruję w pracy cieplutką czekoladową sukienkę z Mohito :knuje:

Callja gdzie jest ten outlet?
Imagine there is no hate

wrobelek0403

mayagaramond

Dlaczego chabrowy i filetowy sa z PRL?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 08 Sty 2015, 16:56:57
Dlaczego chabrowy i filetowy sa z PRL?

ja tego nie wiem, zwierza sie pytaj :D

zwierzatko_mojej_mamy

chyba wyraznie napisalam i przy swetrze, czemu ten kolor w tym splocie i fasonie tak mi sie kojarzy, przy kurtce rowniez ;) nawet podalam przyklad ;) nie rozumiem pytania ;)

www.annawilk.pl

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

rubin04

Cytat: mayagaramond w 08 Sty 2015, 17:46:33
dlaczego ci sie to z PRL kojarzy ;)
bo wtedy królowały dresy "kreszowe" w takim kolorze. Miały koszmarny materiał i zestawienia kolorystyczne. Dramat eststyczny to był :D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mayagaramond w 08 Sty 2015, 17:46:33
dlaczego ci sie to z PRL kojarzy ;)
no wyjasnilam przeciez ;) nawet wkleilam zdjecie ;)

www.annawilk.pl

goga

Cytat: rubin04 w 08 Sty 2015, 17:51:47bo wtedy królowały dresy "kreszowe" w takim kolorze.

o nie nie nie -to wczesne lata 90 ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

wrobelek0403

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

zosia2007

szelma

Od dłuższego czasu mam fazę na proste kroje i bazowe kolory, więc zakupy się wpisują w trend :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

Norka

Wróbel lol

Szelma :zazdrość: Też przeszłam na basic(i) i nagle mam się w co ubrać rano :D

niewiemjaka

Szelma  fajne nabytki!

ddu

szelma, swietne

a ja sobie zamówiłam kolejną bluzę z femi pleasure . miała być szara z małym F, będzie granatowa z dużym ;)
ale choćbym ją miała nosić pod kurtkę, warto: mierzyłam, kaptur jest wspaniały . była przecena, nie mogłam się powstrzymać ;)