złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 31 Sty 2015, 23:05:55
Ja powiedziałam :)

aaa, zauwazyłam spodnice, a odpowiedzi juz nie :D

czyli co, musiałabym sie na brązowo pomalowac? czasem sie maluje :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Nie na brązowo, tylko wyraźnie lol. Z pomalpomalowanymi ustami.

ddu

wróbel, na alpinus24.pl są przeceny ciuchów górskich
dość znaczne, powiedziałabym
zamówiłam kurtkę

ddu

a co do marynarki...cóż
ja nie wierzę w dobrą jakość marynarki z Re
nie chcę nikogo urazić, ale wydaje mi się, że są pozycje, wiek ;), kiedy nie warto kupować marynarek w re czy innym h&m.
tam to można jakieś kiecki fiu bździu kupować, koszulki, no nie wiem... majtki
ale marynarki muszą być - jak dla mnie - porządne, z dobrego materiału, dobrze skrojone... tego bym w Re nie szukała

więc się nie wypowiadam, czy fajna, czy pasuje do cery itp

wrobelek0403

CHODZIŁO MI TYLKO O KOLOR!! :D

a wracając, to na razie nie kupie, bo wlasnie dostałam rachunek za naparwe butów wspinaczkowych :headbang:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 01 Lut 2015, 10:04:19
Nie na brązowo, tylko wyraźnie lol. Z pomalpomalowanymi ustami.

a propos, kupiłam pomadke :D i konturówke!!! :padam:

ddu

AL po co rozważać kolor, skoro co do reszty jestem na nie? ;)

wrobelek0403

bo jechałam do factory i chciałam wiedziec czy mam w ogole patrzec na takie marynarki, ok?

ddu

no przeciez piszę, że nie :D

ale nie z  powodu koloru,  tylko w ogóle nie patrz

a widziałaś ten alpinus24.pl? pisałam Ci chyba na poprzedniej stronie. moze Ty już wszystko masz, ale może coś by Ci się przydało. ceny przyjazne

wrobelek0403

ddu, widziałam, ale obecny alpinus to cien starej jakosci niestety.

bardzo ceniłam te marke 10-15 lat temu, ale gdy marke przejął campus, to sie zrobiło słabe.

wrobelek0403

Cytat: ddu w 02 Lut 2015, 10:52:54ale nie z  powodu koloru,  tylko w ogóle nie patrz

ale ze mam nie kupowac bezowych marynarek?? :D

ddu

rozumiem. ja dawno nic nie kupowałam, ale nie mam kurtki przeciwdeszczowej, a za 230 zł kurtka plus polar to dobra cena, więc zamówiłam
ale ja teraz w góry jeżdżę tyle, co nic, więc mi na jakości nie zależy tak bardzo
najważniejsze, że mam niezniszczalne buty karimora. a reszta...

elve

a może czas na wiosenny wątek :rotfl: ?

wrobelek0403

Cytat: ddu w 02 Lut 2015, 10:58:25a za 230 zł kurtka plus polar to dobra cena, więc zamówiłam

nie no pewnie, do latania rzeczy jak najbardziej :)

ja wczoraj kupiłam rekawice 4F za 49 zł :D ta marka za dobra tez nie jest, ale na moje potrzeby w tym wypadku wystarczy :D

ddu

Cytat: elve w 02 Lut 2015, 10:59:49

jak tylko kupię coś wiosennego :D

póki co przyszła moja nowa bluza z FP, zimowa, gruba, wspaniała...

salsa

Cytat: elve w 02 Lut 2015, 10:59:49
zimowy nas ominą  ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

ja jeszcze dokańczam zimowe wyprzedaze :D

czapka, jeansy, rekawice, skarpety frotowe :D

elve

Cytat: salsa w 02 Lut 2015, 12:37:27zimowy nas ominą 
eee tam, nie było zimy w tym roku

marcheewka

Cytat: ddu w 01 Lut 2015, 17:02:53
a co do marynarki...cóż
ja nie wierzę w dobrą jakość marynarki z Re
nie chcę nikogo urazić, ale wydaje mi się, że są pozycje, wiek ;), kiedy nie warto kupować marynarek w re czy innym h&m.
tam to można jakieś kiecki fiu bździu kupować, koszulki, no nie wiem... majtki
ale marynarki muszą być - jak dla mnie - porządne, z dobrego materiału, dobrze skrojone... tego bym w Re nie szukała

więc się nie wypowiadam, czy fajna, czy pasuje do cery itp

to gdzie kupować?? Szukam dobrej gatunkowo marynarki, w fajnym kolorze i nic...
Widziałąm ładny kobaltowy żakiet na stronie orsay(:-)) i w swej naiwnosci pomyślałam, że może być fajny i pojechałam go przymierzyć. O matko, ledwo do znalazłam, bo przecież nie tak go sobie wyobrażałam :-) masakra!

A mango? podoba mi sie ten niebieski , tylko nie wiem jaka jakosć

http://answear.com/411750-mango-zakiet-olaya.html

szelma

Mnie skład odrzuca od razu:
Skład:
Materiał zasadniczy: 71 % poliester, 25 % wiskoza, 4 % elastan
Podszewka: 100 % poliester
Podszewka rękawów: 100 % poliester
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

Norka

Marchewka, macie jakiś peek & cloppenburg? Kupiłam tam kiedyś beżową marynarkę 100% bawełna, ale piorę chemicznie. W porównaniu do sieciówkowych wydała mi się bardzo ładnie skrojona.

wrobelek0403

wczoraj mijałam sklep gdzie szyją biznesowe ciuchy na zamówienie :D nie chce wiedziec, ile kosztowały wiszące tam garnitury i kostiumy :D :D

marchewka, dobre jakosciowo, choc droższe rzeczy maja: solar, tatuum, vissavi, taranko.