wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

mary

Mary nie kupiła kolczyków w aparcie! Mówiłam o tym wyraźnie. Kolczyki robiła mi koleżanka, która projektuje biżuterię. Więc zupełnie bez powodu jest Ci przykro. Ja nie mam żadnej fotki tych kolczyków z apartu.
A za bransoletkę dziękowałam wielokrotnie. BTW, to ja dzwoniłam do W-wy by ją do Katowic przesłali ;)

A "opinią forum" się nie przejmuję od czasu sławetnego wątku, o którym pisać nie będę.

Wszystkim miłym i życzliwym serdecznie dziękuję :)

"PM tego tygodnia" to znaczy "tegotygodniowa" a nie the best of. Kasia jak zwykle niepotrzebnie doszukuje się problemów.

zuzia

Cytat: mary_popins w 25 Cze 2008, 15:18:08
Mary nie kupiła kolczyków w aparcie! Mówiłam o tym wyraźnie. Kolczyki robiła mi koleżanka, która projektuje biżuterię. Więc zupełnie bez powodu jest Ci przykro. Ja nie mam żadnej fotki tych kolczyków z apartu.
A za bransoletkę dziękowałam wielokrotnie. BTW, to ja dzwoniłam do W-wy by ją do Katowic przesłali ;)

ale widziałaś w aparcie. i można było zdjęcie zrobić. Prosiłam.
i nigdzie nie napisałam, że nie podziękowałaś za bransoletkę! zresztą, nie zrobiłam tego dla peanów pochwalnych a tak po prostu!.
więc twoją wypowiedź w tym temacie uważam za ŻENUJĄCĄ.

BTW, to ja dzwoniłam do W-wy by ją do Katowic przesłali ;)
:o :o :o

zuzia

A "opinią forum" się nie przejmuję od czasu sławetnego wątku, o którym pisać nie będę.
może i nie będziesz ale udało ci sie w tym wątku obrazić wiele osób i jeszcze masz o to pretensje.

inkageo

Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: inkageo w 25 Cze 2008, 15:37:19
Zuzia luz, po co te nerwy ;)

ja się nie denerwuję :) po prostu nie lubię takiego zachowania i kropka :)

emcia

Cytat: zuzia w 25 Cze 2008, 15:38:09
Cytat: inkageo w 25 Cze 2008, 15:37:19
Zuzia luz, po co te nerwy ;)

ja się nie denerwuję :) po prostu nie lubię takiego zachowania i kropka :)

Wiem Zuzia, nikt nie lubi...

zuzia

natomiast jeżeli ktoś by mnie o coś takiego poprosił - to i tak bym nie odmówiła :) nie wrzucam wszystkich do jednego worka :D :D :D

inkageo

Uważam, że takie wypominanie sobie, co kto komu załatwił/nie zalatwił lepiej przez PW wyjaśnić, a nie tak na forum roztrząsać..
Imagine there is no hate

inkageo

Już któryś raz czytam jak to się zasłużyłaś i kupiłaś tą bransoletkę.
Imagine there is no hate

bu_hoooka

Just married...

zuzia

Cytat: inkageo w 25 Cze 2008, 15:56:24
Już któryś raz czytam jak to się zasłużyłaś i kupiłaś tą bransoletkę.

Inka, ale o co ci chodzi??? ja się nie dopraszam podziękowań czy peanów na swoją cześć (bo mary mi już podziękowała) więc z łaski swojej nie wmawiaj mi tego!!!

mary

Cytat: zuzia w 25 Cze 2008, 15:26:27

ale widziałaś w aparcie. i można było zdjęcie zrobić. Prosiłam.

więc twoją wypowiedź w tym temacie uważam za ŻENUJĄCĄ.

BTW, to ja dzwoniłam do W-wy by ją do Katowic przesłali ;)
:o :o :o

mówiłam dawno temu, że zdjęcia nie zrobiłam. Na tym sprawa zakończona. Od tamtej pory nie byłam w aparcie. Z czym Ty masz taki problem??

Twoją wypominanie, że śmiałam nie zrobić zdjęcia jest dla mnie szokujące.
I nie wiem z czego się śmiejesz, czyżbyś zapomniała że Warszawa kazała dzwonić do siebie z K-c? Nie mam w zwyczaju kłamać, a na pamięć nie narzekam.

I bardzo proszę, by powstrzymać się od złośliwości na moim wątku. Ja z Waszych nie robię śmietnika.

Tachogti, Rilla, Rubin, Zenitka, Julka i Inka - dzięki za życzenia, kciuki i dobre myśli :) Na pewno się przydadzą ;)

mary

Sama tu wypominasz, że TY ZAŁATWIŁAŚ a teraz udajesz, że nie wiesz o co Ince chodzi?? Zuzia, bez jaj.

zuzia

Cytat: mary_popins w 25 Cze 2008, 16:26:24
Sama tu wypominasz, że TY ZAŁATWIŁAŚ a teraz udajesz, że nie wiesz o co Ince chodzi?? Zuzia, bez jaj.

mary, do jasnej cholery, chodziło mi o kolczyki, po które (a w zasadzie tylko ich fotkę) nie mogłas się pofatygować do Apartu.
Było to napisane w kotekście tego, że ty to forum olewasz!!! owszem, olewasz jak ci już nie jest potrzebne.
a sprawę bransoletki wyciągnęły dizewczyny a nie ja!
więc z łaski swojej - odczep się ode mnie.

mary

Zuzia, prosiłabym, byś już odpuściła sobie. Nie rób śmietnika z mojego wątku.
Nie mam żadnej fotki kolczyków, nie byłam w aparcie od kilku miesięcy i powiedziałam Ci o tym, że NIE MAM ZDJĘĆ. Nawet przez moment Cię nie oszukiwałam, że będę miała.

Czy Ty nie masz naprawdę innych spraw, że robisz smrody z takiego śmiesznego powodu?

zuzia

mary_popins.
twoją wypowiedź pozostawię bez komentarza bo to co powinnam napisać........

a ty, skoro prosisz o spokój, to z łaski swojej przestań obrażać innych! bo przeginasz! a smród wokół siebie zrobiłaś sama na własne życzenie.

mary

Zuzia, nie wiem czym Cię obraziłam, bo nigdy nie piszę niczego personalnie - oprócz jasnych syt, jak z tym zdjęciem. Dla mnie to jest śmieszny powód, by tak się zachowywać. Jeśli chciałaś te kolczyki to wystarczyło napisać PW to bym Ci załatwiła przesłanie ich do W-wy.

Uszanuj to, że jestem na chwilę przed ślubem. Nikt nie każe Ci mnie lubić, tak jak mnie lubić Ciebie. Ale pisanie o tym na każdej stronie jest niesmaczne.

Angie

mary_popins myślę że głównym problemem zuzi nie są te kolczyki i niepotrzebnie to wyolbrzymiasz, bo nie o to chyba  zuzi chodzi.

mayagaramond

Mary przypomne Ci o co chodzi:

myślę, że laski biorą tabletki w wygody. Żeby móc zawsze (w chwili, gdy zaiskrzy) -bez zastanawiania się nad konsekwencjami w postaci ciąży i tym, co za nią idzie- uprawiać seks.

Napisalas to kilka tygodnmi temu, kilka dziewczyn poczulo sie urazonych, na dlaszych stronach watku rozmawialysmy o antykoncepcji itp. Oprocz jednej wypowiedzi, ktora potwierdzilas tylko to, co wczesniej napisalas (ze albo bierze sie tabletki z powodow medycznych albo jest sie wygodnickim) nie zabralas wiecej glosu, tylko zniknelas na pare dni. Po powrocie uraczylas nas na plotach stwierdzeniem, ze mialas z nami "jazdy".

Piszesz, ze nie lubisz sytuacji konfliktowych, jesli ich nie lubisz to nie powinnas ich tez stwarzac.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Kasia

a ja sie nawet cieszę że mary przestała udawać słodką, głupiutką i super dyplomatyczną dziewczynkę ..........

cieszę się że skończyło sie mydlenie oczu

no a tym tekstem że nigdy nie obiecywałaś zuzi tyf fotek to dolałaś oliwy do ognia bo to świadczy tylko o tym że nawet przez myśl Ci nie przeszło aby BEZINTERESOWNIE i ZA DARMO zrobić coś dla innej osoby - w tym przypadku zuzi.

zreszta już dawno mi sie lampeczka zapaliła że coś z twoimi kontaktami miedzyludzkimi jest nie tak - w tedy gdy napisałaś że w swojej pracy RACZEJ nie masz bliskich i z nikim nie masz koleżeńskich relacji!!!!!

inkageo

Kasia to jest już naprawdę przesada.. Jakim prawem oceniasz kogoś w ten sposób..
Imagine there is no hate

Kasia

chyba mam prawo oceniać innych po ich uczynkach i wypowiedziach

inka ja rozumiem że lubisz mary ale kurdę czy ty nie widzisz że pojechała nam równo - także TOBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skoro jej wolno wydawać opinie o innych to inni maja prawo mieć swoje zdanie o niej

inkageo

Nie czuję żeby ktoś po mnie "pojechał" ale jestem zażenowana tą całą nagonką..
Imagine there is no hate

Kasia

inka nie byłoby nagonki gdyby mary nie obraziła kilku osób swoja wypowiedzią

inka nie można milczeć gdy ktoś takie rzeczy pisze

zresztą mary nawet nigdy nie zaprzeczyła że nie chciała czy coś w tym sylu
wrecz przeciwnie, obraziła się i jeszcze dowala do pieca

inkageo

To też nie milczę tylko zareagowałam po Twojej obraźliwej wypowiedzi. Zgodnie z tym co piszesz.. Nie można milczeć ;)
Imagine there is no hate