wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

mary

Inka, nawet nie wiesz, jak się mylisz ;)

Zamówiliśmy dziś bukiet ślubny i do butonierki, i dla świadkowej :D
Wygrał ostatecznie róż i zieleń ;)

mary

rilla

mary ślicznie... ale wam fajnie. U mnie minąl juz tydzien... i chyba zaczynam chcieć przeżyć to jeszcze raz

mary

Rilla, a ja póki co nie mam ochoty na wesele ;)
Ślub owszem, wesele - o noł ;)

Kiedy będzie Twoja relacja? Pochwal się pierwszym tańcem, bo my nadal nie mamy, a mój N. w pon. wyjeżdża za granicę na tydzień :(

mary

dzięki ;) Z trenem wygląda jeszcze lepiej, niestety, żadnego zdjęcia nie mam z rozłożonym trenem.

sonja

Świetnie się zapowiada:) nie mogę doczekac się zdjęc z Twojego ślubu:)

rilla

mary, własnie swoją relację wrzuciłam.. tańcem zmasakrowaliśmy:d mam z dwa zdjecia to wrzuce później

mona_liza

mary, pięknie!
ja tez mam ogromną ochote na "Twój" bukiet  ;) Zdradź proszę jakie są koszty takiego bukietu w chwili obecnej.. Florystka nie wspominala nic, że moga być jakieś problemy z dostępem do któregoś z kwiatów w tym bukiecie?

wredotka

sierpniowajulka

Boską masz figurkę, Mary!!! Pokaż więcej zdjęć... :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

Dzięki Dziewczyny :)

Wklejam jeszcze zdjęcie z tyłu- niestety, na każdym mam podpięty tren.

Julka, figury to my chyba mamy takie same. Mówisz, że boskie? ;)

ze_nitka

wredotka

no Mary, warto było czekać na te zdjęcia!! Już się nie mogę doczekać mojej przymiarki. Pozdrawiam

sierpniowajulka

Mary, a welonu z koronką nie będziesz miała??? Welon od kompletu do tej sukni jest niesamowity... tylko trochę ciężki... I kosztuje chyba 200 zł w Lilei w Piotrkowie.

tachogti

mary_popins przecudnie  :love: :flowers: jestem zachwycona!!! Bedzie super  :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

mary

Julka, nie będę miała innego welonu niż ten, który pokazałam. Rubin planowała koronkowy, ja od początku wiedziałam, że chcę mgiełkę.

Dziewczyny, dzięki za pochwały. Ja też uważam, że będzie super ;)

rilla

Mary coś się popsuł twój suwaczek bo pokazuje NOw! mary będzie superi mgiełka bardzo ładna! a pończochy nazywają się Mirella kosztują całe 10 zł, wytrzymały wiele godizn i były jaśniejsze niz ecrue z gatty.

wredotka

rilla

hm na stoisku targowym na ul. Mickiewicza w Katowicach pierwsze stoisko od Ślązaka:)

wredotka

sierpniowajulka

Cytat: mary_popins w 08 Cze 2008, 20:21:45
Julka, nie będę miała innego welonu niż ten, który pokazałam. Rubin planowała koronkowy, ja od początku wiedziałam, że chcę mgiełkę.

Dziewczyny, dzięki za pochwały. Ja też uważam, że będzie super ;)

nie no... ja też uważam, że będzie pięknie! Tak luźno tylko zapytałam o ten welon, bo pięknie Ci w koronkach... i pomyślałam, że Tobie jak mało której taki koronkowy welon bardzo by pasował. :)

mary

Julka, niestety koronek w welonie nie będzie. Nigdy nie planowałam tego welonu. Pamiętam tylko, że w styczniu zamawiając suknie panie mówiły, że oryginalny do niej welon też trzeba od razu zamówić i - o ile dobrze pamiętam - kosztował jakieś 800zł. Na pewno nie 200 ;)

A czemu uważasz, że mnie, jak mało której by pasował?
(absolutnie nie uważam, że mi tu odbierasz radość pytaniem o ten welon ;) )

sierpniowajulka

Mary, bo masz delikatną, dziewczęcą figurę... i do tego szalenie romantyczną i również dziewczęcą suknię.

sierpniowajulka

Cytat: mary_popins w 09 Cze 2008, 11:48:46
o ile dobrze pamiętam - kosztował jakieś 800zł. Na pewno nie 200 ;)
zapewne dobrze pamiętasz, bo w Wawie jego cena była taka sama. Tylko moja sis dzwoniła do Piotrkowa sprawdzić, jaka jest tam cena Twojej sukni (bo też się nad nią poważnie zastanawiała) i przy okazji zapytała o welon. :)