wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wredotka

wiesz co Mary, tak teraz spojrzalam na zdjecie oryginalu i twojej przymiarki i zauwazylam ze na orygninale ten dol zaczyna sie rozszerzac w okolicy kolan, a u ciebie w udach, zauwazylas  tez?

mary

Cytat: sierpniowajulka w 09 Cze 2008, 13:30:23
Cytat: mary_popins w 09 Cze 2008, 11:48:46
o ile dobrze pamiętam - kosztował jakieś 800zł. Na pewno nie 200 ;)
zapewne dobrze pamiętasz, bo w Wawie jego cena była taka sama. Tylko moja sis dzwoniła do Piotrkowa sprawdzić, jaka jest tam cena Twojej sukni (bo też się nad nią poważnie zastanawiała) i przy okazji zapytała o welon. :)

Julka, to się lekko zdziwiłam, bo dziewczyna, która zamawiała moją suknie w Piotrkowie zapłaciła za nią jednak drożej. Więc czemu ten welon tak tani? Aż o 600zł?

mary

Cytat: wredotka w 09 Cze 2008, 14:56:19
wiesz co Mary, tak teraz spojrzalam na zdjecie oryginalu i twojej przymiarki i zauwazylam ze na orygninale ten dol zaczyna sie rozszerzac w okolicy kolan, a u ciebie w udach, zauwazylas  tez?

kurcze, pooglądam w domu zdjęcia. Ale wydaje mi się, że suknia w udach jest jednak opięta. Rozszerza się nad kolanami. Chyba, bo wliczając w to moje emocje mogłam poprzekręcać fakty ;)

wredotka

a apropos tego welonu, szkoda ze nie zapytalam tej babeczki w Piotrkowie ile kosztuje, bo od razu wiedzialam ze chce miec krotki.

mary

cumberland bo ja mała jestem ;)
Nie marudź mi tu lepiej  :P

mary

elizapj

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

elizapj "będzie" - to najważniejsze :D
"pięknie" też nie zaszkodzi ;)

sierpniowajulka

Cytat: mary_popins w 09 Cze 2008, 15:10:22
Cytat: wredotka w 09 Cze 2008, 14:56:19

kurcze, pooglądam w domu zdjęcia. Ale wydaje mi się, że suknia w udach jest jednak opięta. Rozszerza się nad kolanami. Chyba, bo wliczając w to moje emocje mogłam poprzekręcać fakty ;)

Bo Twoja suknia najtańsza jest u Ciebie... szczęściaro!  :D

mary

Julka, cena zimowa mojej sukni znacznie poszła w górę. W marcu widziałam na niej chyba 2700, a teraz jest jeszcze wyżej. Więc zrobiłam niezłą oszczędność zamawiając w zimie (buty z arte di roma są gratis ;) )
nie wiem tylko dlaczego akurat ten fragment cytujesz ;)

wredotka

no biorąc pod uwagę cenę którą ja zapłaciłam to jeszcze byś miała gratis halke, welon i sukienke na poprawiny :(

mary

Wredotka, czyż ta suknia nie jest warta Twojej ceny? :D
Halka jest gratis ;)

Najlepsze jest to, że w przyszłorocznej kolekcji będzie bardzo podobna, tylko w złamanej bieli. Chyba się pospieszyłam z tym ślubem ;)

wredotka

mi gratis to wypozyczaja halke!!ale moja bedzie w perle a na sklepie mierzylam w ecru.

mary

ja nie widziałam tej sukni w ecru. Mam w kolorze ivory.

wredotka

ta jasniejsza lepiej wyglada, jak mierzylam ta ecru to mialam wrazenie ze koronki wygladaja tak 'staro'. Ale dobrze ze na sklepie mieli moj rozmiar, wiec juz mam pojecie jak bede w niej wygladac.

sierpniowajulka

Cytat: mary_popins w 09 Cze 2008, 21:18:22
nie wiem tylko dlaczego akurat ten fragment cytujesz ;)
mocne zmęczenie mnie od kilku tygodni trzyma...  :(

mary

Julka, nic dziwnego. W końcu młode małżeństwo :P ;)
Piwko for You, na relax  :drunk:

wredotka

cos mary nam ucichla :) biedne dziewcze pewnie sie troche stresuje, albo... nie moze oderwac wzroku od NASZEJ sukienki :P

mary

Hej Wam :D
Niestety, ostatnio sporo spraw mam na głowie. Miałam już 3 próbne fryzury - pierwsza praktycznie powiększyła moją głowę o 100%. Z ostatniej jestem bardzo zadowolona, wyszła trochę dłuższa od tej, którą wklejałam wcześniej.

Poza tym ćwiczymy taniec, załatwiamy kwiaty do kościoła, organistę, chór (mówiłam, że w ramach prezentu z pracy mamy zamówiony chór do kościoła?), delegację dla księdza. No i solarium co tydzień.

Nadal nie mam:
- utworu na 1 taniec
- pończoch
- stroju na drugi dzień.

W sobotę wieczór panieński, też sporo mam z tym roboty, bo ustalam menu oraz drinki ;)

najbardziej bym chciała być już po pierwszym tańcu. Myślę, że po nim będzie już bez stresów ;)

Wredotka sukienkę miałam zwężaną parę razy. W przyszły wtorek mam ostatnią przymiarkę i w czwartek odbiór sukienki. Nadal jestem nią zachwycona, choć nie wiem, jak kolor wyjdzie w świetle dziennym.

dagi

Cytat: mary_popins w 18 Cze 2008, 10:46:36
Hej Wam :D

najbardziej bym chciała być już po pierwszym tańcu. Myślę, że po nim będzie już bez stresów ;)

to tak jak mój mąż  ;D też mówił, że odetchnie dopiero po pierwszym tańcu  ;)
a tak w ogóle to fajnie, że jesteś, brakowało nam Ciebie  :flowers:
i czekam na fotki z przymiarki.
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

mary

Dagi, fotki z przymiarki już były ;) Wisiały tu chyba 2 tygodnie.
Ale specjalnie dla Ciebie raz jeszcze, to co mam w pracy.

dagi

Mary pięknie :) Suknia cuuudna i welon taki jak mój (czytaj, bardzo mi się podoba ;)), tylko szkoda, że nie ma zdjęcia z wypuszczonym trenem.
Ja ostatnie 2 tygodnie to trochę zakręcona byłam, ale przez własny ślub, więc mam nadzieję, że wybaczysz :)

haha, właśnie sprawdziłam, że zdjęcia z przymiarki umieściłaś 7 czerwca, to już wiem czemu mnie ominęło ;)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]