Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

panikarola

link sie nie otwiera. ale nie chcialam dyskutowac o Twojej, tak z ciekawosci pytalam, wiec sie nie przenosze.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

mobka

Cytat: "panikarola"link sie nie otwiera.

Już działa :)

rubin04

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

salsa

Cytat: "rubin04"Tylko pytanie - biel czy ecri???
a mozna ivory? bo dla CIebie to chyba ten kolor
beili bym nie ryzykowała-przy mocnej opaleniznie z grecji i ciemnych włosach bedzie efekt jakbys przesadziła z solarium
a to ecru złe????? laski widziały na żywo? ze_nitka, ja tez miałam cos zupełnie innego:) lubie raczej dopasowane suknie do szczupłych dziewczyn, bo po co sie poszerzac na siłe? te szerokie to moim zdaniem dla kogos, kto ma cos do ukrycia
jest tez wyjątek potwierdzający regułę , czyli szeroka spódnica i wąska góra i PM  która wyglądała w tym bardzo szczupło i kurucho;) - ale widziałam tą PM na żywo i ona jest na prawdę jeszcze szczuplejsza niz w tej sukni:) to jakies czary! :lol:

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

rubin04

Ten na zdjeciu to było ecri!
Było żółtawe a tu na zdjeciu wyglada na białą...

mobka

rubin04 bukietów nie widzę :(

elizapj

Cytat: "rubin04"Basera podoba mi sie ale nie wiem czy nie za małe wciecie w talii mam, no i ogólnie za grubawa do niej jestem
masz wciecie i to wspaniale..optycznei wydaje Ci sie ze w rozkloszowanych od od bioder w dol masz wieksze wciecie, bo po prostu te rozkloszowane dodaje Ci w biodrach...co nie znaczy ze ujmuja w talii;)
Cytat: "rubin04"no do Basery i tam musialabym 2 kg zrzucic - bo to rozmiar 36. I pani powiedziałą ze albo zwezimy 38 albo 1-2 kg zrzucam i biorę 36.
moim zdaniem bierz koniecznie rozmiar wieksza. bo ta sie opina na Tobie, i nie wiem czy to kwestia kilku kg....z reszta nie uwazam, ze musisz nawet te kilka tracic, a sukienka zawsze wygladjaa bardizej elegancko gdy sie nie opinaja na kobiecie...nawet kobiety wieszaki wygladaja fatalnie w sukieknach, w kt widac im wszystkie kosci...wiec ja bym szla za wieksza, kt Ci zweza,  tam gdzie bedzie odstawac od ciala bedzie wygladala bardziej z klasa:) moje zdanie...
Cytat: "rubin04"Tylko pytanie - biel czy ecri???
tam jest duzo koronek, i wg mnie koronki wygladaja lepiej gdy nei sa czysto biale...czysto biale kojarza mi sie z firnakami upranymi w bielince...a gdy jest lekki cieply idcien nabieraja (dla mnie) uroku..wygladaja jakby byly odziedziczone i lekko odkolorowane przez czas...biale takiego wrazenia nie daja... A jesli mowisz, ze ten odcien jest zoltawy..no nie wiem..a obserwowalas go w swietle dziennym? moze Ci pozwola na ulice wyjsc... w lecie w sloncu wszystko bedzie wygladalo inaczej:)
[shadow=red]PS[/shadow]
twoj album jest w galerii publicznej!!! jesli nie chcesz by Cie przypadkowi goscie widzieli w necie przed weselem, lub narzeczony...zmien ustawienia:)

sierpniowajulka

Cytat: "ze_nitka"Obserwuję Wasze typy i potwierdza się moje wrażenie, że w znacznej większości radzimy sobie nawzajem sukienki w jakie same wybrałyśmy/wybierzemy ;)
No, moja droga ze_nitko! Ja tutaj optuję najbardziej za szeroką suknią, której sama na siebie bym nie założyła. Nie dlatego, że jest brzydka (bo jest wręcz odwrotnie), tylko dlatego, że ja bym w takiej sukni śmiesznie wyglądała. A Rubin wygląda dla mnie w niej pięknie! Po prostu jednym pasują takie suknie, a innym inne. :)
Rubin04, czy mierzyłaś jakąkolwiek suknię w bieli? Niestety, co do koloru, to wydaje mi się, że sama musisz podjąć decyzję. Zdjęcia nigdy nie oddadzą prawdziwie do końca kolorytu skóry i jej relacji z odcieniem materiału...

[ Dodano: 31-01-2008, 21:07 ]
Cytat: "zuzia"sierpniowajulka napisał/a:   
Herms jest ok, tylko ma za nisko przyczepioną kokardkę. Tylko... ta suknia jest ogólnie rzecz ujmując nijaka. Niby wszystko z nią ok, ale nie powala na kolana. Widzę ją na Tobie na zdjęciach, widziałam ją na żywo na siostrze... i uważam, że to jest suknia "jakbym-nie-znalazła-nic-lepszego".

my ją widzialyśmy na Kasi i wyglądala wlaśnie "jakbym-nie-znalazła-nic-lepszego" a na Rubin - bosko!
oceniam jedynie zdjęcie...
PS. Zuziu, przypominam się ze zdjęciami.  :mrgreen: Możesz wysłać je na moją prywatną pocztę, a nie na gazetowego?

inkageo

Cytat: "sierpniowajulka"ze_nitka napisał/a:
Obserwuję Wasze typy i potwierdza się moje wrażenie, że w znacznej większości radzimy sobie nawzajem sukienki w jakie same wybrałyśmy/wybierzemy  

No, moja droga ze_nitko! Ja tutaj optuję najbardziej za szeroką suknią, której sama na siebie bym nie założyła. Nie dlatego, że jest brzydka (bo jest wręcz odwrotnie), tylko dlatego, że ja bym w takiej sukni śmiesznie wyglądała. A Rubin wygląda dla mnie w niej pięknie! Po prostu jednym pasują takie suknie, a innym inne.  
A ja lobbuję na rzecz sukienki, której nigdy nie mogłabym założyć ze względu na bezbiuście.. ;)
Imagine there is no hate

spragnienie

mnie się chwiowo w ogóle zdjęcia nei wyświetlają tylko czerwone X  :roll:

mam pytanie przeniesione z plot - mika napisała:
Cytat: "mika9983"Kasia (i my przy okazji) przeżyła chwile załamania jak zobaczyła White one 175 wiszącą w folii ;-)  Rubin też ją mierzyła, ale te głupie cipy powiedziały że tego się nia da skrócić :shock:  

O co chodzi z tą folią i czego nie można w w1 175 skrócić? Bo mnie się ta sukienka podoba na www, a nie wiem co z nią jest w realu nie tak  ;-)
dzięki za odp.

mayagaramond

Cytat: "gioseppe"No wlasnie - jak Basera to szkoda by było kombinować z ramiaczkami, które chyba są jej urokiem..

Moja suknie miala podobna gore i bez ramiaczek wygladala idiotycznie.

Co do pasow, to mam takie samo zdanie jak Mobka - w ogole do mnie nie przemawiaja. Ta suknie jest dla mnie zbyt... pasiasta. ;-)

Demetrios tez mi sie na Tobie nie podoba, ale to juz wczesniej pisalam.

Trudno mi natomiast wylonic faworytke, jesli chodzi o gore, mysle, ze najlepiej wygladasz w sukience bez ramiaczek. W zwiazku z tym mam male pytanie - czy Ty stojac nie podcigasz ramion do gory?

Pokazalam Basere H. i druga bez ramiczek - on jest jednak nieobiektywny, bo nie lubi sukienek bez ramiaczek. Powiedzial, ze w Basarze wygladasz bardzo ladnie. A gdyby te ramiaczke od Basery troche zebrac i zwezic?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ze_nitka

Może macie racje ;) Takie było moje pierwsze wrażenie. Po Salsie, która wybrała dopasowaną i po Gioseppe która wybrała A. Bardzo mozliwe ze byl to bieg okolicznosci, upierac sie nie bede ;)

rubin04

elizapj, dzięki za info o publicznej galerii- od niedawna bawie sie picassą. Postawiłam piwo :)

W czystej bieli nic nie mierzyłam ale chyba jednak całkeim biała na mocno opalonym brazowym ciele (bo nie ma zlituj, na jachcie sie opalę czy chcę czy nie) to mogło by wygladać jakos komicznie..

Chyba ecri delikatniejsze bedzie, no i pewnei przy słonecznym dniu i tak bedzie wygladac jasno..

Przymierze coś jeszcze i zobaczymy.. Na razie chyba sklaniam się ku Baserze..

Ale chętnie wysłucham wszelkich komentarzy krytycznych :)

Inka - ta kokarda w Demetriosie nie przemawia do mnei jakos..

[ Dodano: 31-01-2008, 21:23 ]
spragnienie, album juz powienien byc widoczny

[ Dodano: 31-01-2008, 21:23 ]
Ja chyba nie podciągam ramion.. Sama nie wiem...
No ja pewnie mam taką krótką szyję :)

salsa

Cytat: "elizapj"moim zdaniem bierz koniecznie rozmiar wieksza. bo ta sie opina na Tobie, i nie wiem czy to kwestia kilku kg....z reszta nie uwazam, ze musisz nawet te kilka tracic, a sukienka zawsze wygladjaa bardizej elegancko gdy sie nie opinaja na kobiecie...nawet kobiety wieszaki wygladaja fatalnie w sukieknach, w kt widac im wszystkie kosci...wiec ja bym szla za wieksza, kt Ci zweza, tam gdzie bedzie odstawac od ciala bedzie wygladala bardziej z klasa:) moje zdanie...

najgorsze co moze byc to sukienka trzeszczaca i pękająca w szfach przy każdym ruchu:P
a la doda:P

cumberland

po porównaniu wszystkiego na picasie wciąż dla mnie Basera jest tą NAJ

:arrow: przepięknie podkreślona talia
:arrow: niebanalne rozwiązanie ramiączkowo-balkonikowe
:arrow: piękna koronka

całość tj. RUBIN+BASERA  ;-) wywołuje EMOCJE, tworzy konkretny KLIMAT  - dla mnie trochę jak z "Rozważnej i Romantycznej"  ;-)

pozostałe sukienki przy Baserze dla mnie trochę nijakie, bez wyrazu

elizapj

Cytat: "rubin04"elizapj, dzięki za info o publicznej galerii- od niedawna bawie sie picassą. Postawiłam piwo :)
:-> az kreci mi sie w glowie. moze odloz decyzje na kilka dni... nic gorszego jak podejmowac decyzje nie myslac trzezwo...a bedac w euforii po przymierzaniu nie trudno o konfjurzyn

rubin04

no zgadadzam się.. Nie podejmę decyzji na fali euforii..

Teraz zbieram opinie co i jak bo sama na wszystko bym uwagi nie zwróciła :)

salsa

Cytat: "ze_nitka"Takie było moje pierwsze wrażenie. Po Salsie, która wybrała dopasowaną
:):)< ale np Zwierzakowi doradzałam to co wzieła:):):) staram się oceniać to co widzę :)

Kata

mnie się najbardziej podobasz w Basarze i w tej Hermsa na L, tylko, że też uważam że należałoby coś zmienić w ramiączkach od Basary, co do koloru to może rzeczywiście delikatny ecru byłby lepszy niż czysta biel.
Pozdrawiam

Kata

Monika

Ja stawiam na baserę - najładniej się prezentujesz w niej, a poza tym skoro Cię urzekła... :) Herms mi się w ogóle nie podoba...

magdarynka

A mnie sie nie otwiera link do picasy i moj swiatopoglad jest strasznie zawezony  :cry:

mika

to tak gwoli wyjaśnienia: basera może być albo w czystej bieli albo w ecru, które jest zupełnie innym odcieniem niż inne ecru w madonnowych sukniach -  nie ma koloru pomiędzy, czyli ivory ani innej śmietany, to ecru na zdjęciach mimo że wygląda na biel jest w rzeczywistości dość żółtawe, co wcale nie znacyz że brzydkie, ale jest zdecydowanie ciemne
Liadore może być w bieli, ecru i o ile pamiętam (ale jeśli źle pamiętam to niech mnie ktoś poprawi) to w ivory też nie może być...

dagi

Cytat: "magdarynka15"A mnie sie nie otwiera link do picasy i moj swiatopoglad jest strasznie zawezony  :cry:
mnie niestety też się nie otwiera
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]