Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mika

http://picasaweb.google.pl/agnieszka.widawska/Sukienki

jeszcze raz link wklejam, dajcie znać czy się otwiera

Kasia

Cytat: "spragnienie"O co chodzi z tą folią i czego nie można w w1 175 skrócić? Bo mnie się ta sukienka podoba na www, a nie wiem co z nią jest w realu nie tak  
dzięki za odp.

sukienka była w folii bo była nowa i dopiero chyba rubin ją "rozdziewiczyła"

Panie w Salonach Tylko Ona są dosyć niechętnie nastawione na wieksze poprawki krawieckie

odniosłam wrażenie że oni zamawiaja sukienkę idealną na długość i dopasowują ją ewentualnie w szerokości

jak mierzyłam Lady Bird to pytałam sie czy można pozbyć sie tego kupra z tyłu i pani powiedziała że to za duża poprawka - a myślę że np. w mwdonnie zrobiliby to o co prosze

z w1 175 panie powiedziały że sukienka przyjeżdża na wzrost 175 i nie da się jej skrócić

akurat to uważam za totalną bzdurę bo wystarczy odpróć kokardkę pod biustem, podnieść materiał do góry, przyszyć kokardkę i mamy krótszą kieckę
no ale w tym salonie to już za dużo roboty

co do koloru

basera w tym ecru była żółta, okropnie żółta - jej kolor był zbliżony do herm'sa Liadore
akurat na zdjęciach w Liadore doskonale widać ten kolor
wersji śmietankowej nie ma, jest jeszcze biel
Rubin przykładała bieluśką suknie do biała i wyglądało to ok
akurat miała na sobie śmietankową salę i jak przyłożyła tą bieluśką kieckę to sala momentalnie zżółkła - wygladała na nieźle brudną

dagi

mika9983, dzięki, teraz się otwiera.

[ Dodano: 01-02-2008, 08:34 ]
To i ja dodam od siebie:
basera - suknia ładna tylko może to kwestia zdjęć ale nie podoba mi się jak wygląda dekolt w tej sukni, niepotrzebnie jakoś tak poszerza i sama nie wiem, postarza?
herms - biały już nie będzie tak wyglądał, tylko pewnie się zleje i będzie taka nijaka,
943 - nawet mi się podobała dopóki nie zobaczyłam zdjęć w welonie, to się jakoś razem wyklucza.
"jakaś z demetriosa" - według mnie w tej wyglądasz najlepiej http://picasaweb.google.pl/agnieszka.widawska/Sukienki/photo#5161709272364689282
reszty nie biorę pod uwagę.
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

spragnienie

Cytat: "Kasia"
Cytat: "spragnienie"O co chodzi z tą folią i czego nie można w w1 175 skrócić? Bo mnie się ta sukienka podoba na www, a nie wiem co z nią jest w realu nie tak  
dzięki za odp.

sukienka była w folii bo była nowa i dopiero chyba rubin ją "rozdziewiczyła"

odniosłam wrażenie że oni zamawiaja sukienkę idealną na długość i dopasowują ją ewentualnie w szerokości

z w1 175 panie powiedziały że sukienka przyjeżdża na wzrost 175 i nie da się jej skrócić

dzięki za odpowiedz, bo nie wiedzialam o co chodzi z tą folią ...  
pytanie co co mam zrobić skoro mam więcej niż 175cm, a do tego jestem taka szalona, że zamierzam ubrać jeszcze  buty  :shock:   mam nadzieję, że nie wszystkie są na 175, albo że można zamówić dłuższa  :roll:

dobra idę oglądać, zdjęcia bo już dzisiaj chyba wszystko dziala ...

rubin04

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdarynka

Wcale sie nie dziwie Rubin ze masz metlik w glowie, po obejrzeniu wszystkich sukni zglupialam  :-D  Sama nie wiem, demetrios na zdjeciach jest na Ciebie za duzy w biuscie i za dlugi przez co tez kiepsko to wyglada. Ale faktycznie troche skraca szyje. W Baserze wygladasz naprawde smuklo i pieknie moim zdaniem lepiej.

dagi

rubin04, bardzo ładne bukiety, zwłaszcza, że ja też takie biorę pod uwagę  ;-)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

rubin04

Pokazałam galerie mojemu M. Napisał mi : "Moje typy: brasera i 943. ta brasera nawet lepiej, chyba nie powinnas miec golych ramion, to Cie skraca"

spragnienie

Ok, zdjęcia z picasy oglądnięte. Wnioski końcowe:  
- plisowanka (koszula nocna) nieee  /a w katalogu wygladają cholera tak fajnie.../
-demetrios 943 nieeeee nie dość, że poszerza Cię na dole, to góra wygląda jakby ktoś włożył stanik pod kawałek firanki
- "jakaś z żeromskiego"  fajnie, fajnie, dobry krój dla CIebie i dobrze CI bez ramiączek (oczywiście tych w sukni, a nie swoich  :mrgreen: )
- maggie sottero NIEEEEEEEEEEE
- herms - nie jest źle, ale gorzej niż w tej  "z żeromskiego"

BASERA tak! dobrze leży na Tobie, ma szerokie ramiączka, ale to pasuje - zresztą chyba jej "to coś" stanowi to wykończenie biustowo-ramiączkowe. Tylko tak jakoś stanęłaś na baczność do tego zdjęcia, że trudno powiedzieć czy nie za szerokie te ramiączka..

[ Dodano: 01-02-2008, 09:16 ]
ach i piwonie pasują do basery imho  ;-)

Kasia

rubin04, dawaj te foty co Ci mmsem wysłałam

tak była i besera i barocco chyba i sala

mika

Cytat: "Kasia"rubin04, dawaj te foty co Ci mmsem wysłałam

tak była i besera i barocco chyba i sala

o właśnie dawaj, szczególnie sale  :-D

dagi

rubinku przepraszam, że się wcinam w Twój wątek ale czy możecie zerknąć też na moje zdjęcia m.in. w sali, link poniżej
http://strefaslubna.pl/forum/viewtopic.php?t=1130&postdays=0&postorder=asc&start=75
już więcej nie zaśmiecam  ;-)
[/url]

rubin04

dagi81, nie ma problemu

No własnie mysle jak zgrac te zdjecia bo kabelka nie mam a w laptopie bo przeinstalowaniu nie mam programu do sciagniecia przez bluetooth czy jak sie to tam zwie...
Moze któras ma teraz taką mozliwosć to bym wysłała MMS'y teraz i by tu wrzuciła?

Kasia

rubin04, kurde
poproszę mojego N może znajdzie chwilkę aby je zgrać :)

ale to wieczorkiem :)

foty mam więc ich nie odsyłaj
no chyba że ktoś szybciej zaradzi :)

rubin04

Kasia, a teraz dostałam jakies ale na skrzynke MMS a stronie www. Tylko akurat takie mniej wyraźne bo w ruchu. Jka Ty je teraz wysłałas?

Kasia

moze zuzia wysłała

bo nie wiem czy ona ci jednej foty nie strzelila

zwierzatko_mojej_mamy

a ja bede robic bojkot i codziennie glosowac na demetriosa ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Cytat: "salsa"te szerokie to moim zdaniem dla kogos, kto ma cos do ukrycia

coś mi sugerujesz...? :evil:

mika

Cytat: "golinda"coś mi sugerujesz...?  

hehehhehehehhe Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rubin04

Jade dzis jeszcze do Flossmana.

Babcia - jako sponsor 1/2 sukienki chce mnie w czymś zobaczyć.
Zamierzam przyierzyć: Nalon, Diosa, Daroca, Daphne, Nacar.

Kasia

Cytat: "rubin04"Daroca

w tej też wyglądałaś super :)

golinda

popatrzyłam sobie na te kiecki w picasie i stwierdzam, że tylko Herm's w tej wersji kolorystycznej!!!

mika

Cytat: "golinda"popatrzyłam sobie na te kiecki w picasie i stwierdzam, że tylko Herm's w tej wersji kolorystycznej!!!

hehe widzisz, wybaczam Ci golinda to wczorajsze stwierdzenie że nic ci się nie podoba :mrgreen:

mayagaramond

Cytat: "Kasia"akurat to uważam za totalną bzdurę bo wystarczy odpróć kokardkę pod biustem, podnieść materiał do góry, przyszyć kokardkę i mamy krótszą kieckę

Nie zawsze tak mozna zrobic. Bo wtedy to co bylo na biodrach jest w talii i kieccke trzeba zwezac. Najczesciej skracaja sukienke od dolu, odpruwaja koronke, obcinaja i doszywaja.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

rubin04

golinda, nie, ta wersja kolorytyczna nijak do mnei nie przemawia..
Jakoś mam zakodowane, że slubna musi byc biała.. Nawet jesli ta biel jest pożółkła albo smietanowa...