Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marcheewka

Ładna ta ostatnia, ale mnie bardziej podobasz sie w sukienkach bez ramiączek, tak delikatnie i dziewczęco.

abkasia

Cytat: "inkageo"Rubin wrzuć się do picasy we wszystkich sukniach!
wlasnie!!!!  i popodpisuj... bo taki niezorientowany w nazwach sukni osobnik jak ja to sie tu gubi.. :oops:  :oops:

zwierzatko_mojej_mamy

rubin04,  to ja jestem za demetriosem :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

magdarynka

Jak tez za demetriosem, ale ja nie jestem obiektywna  :oops:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

talula

dla mnie albo basera albo demetrios..nie moge sie zdecydowac;)

mona_liza

W Liadore podobasz mi się bardzo, ale tylko z przodu  ;-)  tył i tren jak dla mnie nie do przyjęcia... Natomiast i w Baserze i w Demetriosie wyglądasz super!!! Ja jednak bym stawiała na Demetriosa, tylko z mniejszą kokardą (albo po prostu wstęgą..)

inkageo

Rubin i do demetriosa ten Twój wymarzony welon fajnie wygląda :) I ramiona piękne w tym dekolcie!
Imagine there is no hate

magdarynka

Cytat: "inkageo"I ramiona piękne w tym dekolcie!
i kokarda  ;-)

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo,  tak jest - ramiona tutaj sa najlepsiejsze ;) i cycmony tez :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"inkageo,  tak jest - ramiona tutaj sa najlepsiejsze ;) i cycmony tez :D
Już widzę ten powalający cyc wypchnięty przez suknię we właściwym rozmiarze :) O kokardce nie wspominam, bo frakcja antykokardkowa zniweczy nasz trud ;)
Imagine there is no hate

maroonbug

Rubin, to ja dowale teraz z grubej rury...Wedlug mnie Basera wyglada bladziutko przy Demetriosie i Hermsie. Niestety....I nie jest to wina zdjecia, bo nawet jak sobie patrze na to zblizenie dekoltu, to tak sobie on wyglada przy Demetrios...W Demetrios  te ramiaczka i dekolt to mistrzostwo swiata...Niby zakrywaja, ale jednak nie, smakowity dekolt, ze tak powiem... A co do Herms to jest rownie piekna i wedlug mnie, akurat najbardziej z tych wszystkich nadaje sie na przyjecie w ogrodzie. I najbardziej z tych trzech wpisuje sie w klimat Casablanki, pod warunkiem, ze w takim kolorze jak na zdjeciu. Jedyne co mnie martwi w zwiazku z herms, to rozwiazanie podpiecia trenu, bo material wyglada solidnie, musi byc porzadne mocowanie tam, bo tren niekrotki. Poza tym wygladasz smukle i sprezyscie niczym pantera w tym Hermsie:)

zuzia

ja jestem za Hermsem. Demetrios Ci biust pomniejsza i niezbyt ladnie to wygląda bo od razu biodra wydają się większe.

mika

Cytat: "zuzia"ja jestem za Hermsem. Demetrios Ci biust pomniejsza i niezbyt ladnie to wygląda bo od razu biodra wydają się większe.

popieram, te ramioncza w demetriosie takie jak w sali i same je zwężałyśmy bo było wyraźnie nie tak... tren w hermsie podpina się kaskadowo i nie robi się kuper, bardzo ładnie to wygląda, suknia sama w sobie jest piękna i Rubin najlepiej się w niej prezentuje

inkageo

Cytat: "zuzia"ja jestem za Hermsem. Demetrios Ci biust pomniejsza i niezbyt ladnie to wygląda bo od razu biodra wydają się większe.
Biust zawsze można dosztukować jeżeli będzie taka potrzeba mimo właściwego rozmiaru kiecki ;) Mogę odstąpić nieużywane wkładki przylepiające się i nie przylepiające się kupione przed ślubem ;) Zresztą panie w demetriosie się na tym znają, wkładały mi powiększające miseczki do mierzonych sukni :)
Imagine there is no hate

magdarynka

Rubin wlasnie skojarzylam ze jak sie zdecydujesz na demetriosa to obie 14 bedziemy paradowac w tej samej kiecce  :-D

A co do biustu to jak sie go wlasciwie upcha to robi sie jeszcze wiekszy, wiem co mowie bo nagle okazalosie ze jednak mam fajny dekold.

dagi

Cytat: "inkageo"rubin04 napisał/a:   
Inka - a Nalon ile kosztuje? Bo to chyba z 2007?   

Nie wiem.. Nalon to 2008, bo za moich czasów jej nie było..

Tak nalon jest z nowej kolekcji. Ja mierzyłam i ona kosztuje coś ok. 5000zł ale mnie nie zachwyciła, tzn. jest strasznie ciężka, w ogóle suknie z kolekcji 2008 są z takimi warstwami pod spodem i po podpięciu powoduje to taki kaczy kuper  :-/  i mnie się to nie podoba.
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Kasia

Ja dodam jeszcze raz :)

że te zdjęcia tylko w małym stopniu oddaja to co widziałysmy na żywo

ten Herm's na zdjeciach prezentuje sie tak normalnie

w rzeczywistości Rubin wygladała w nim bardzo smukło, elegancko i dziewczęco

zresztą w madonnie jak Rubin przymierzała darocę to zgodnie stwierdziłysmy że Agnieszce lepiej jest w bezramiączkowych sukienkach

efekt z i bez był bardzo widoczny i z korzyscią na bez :)

ja nie chce Agnieszki odwodzić na siłe od basery ale .... koronkę w baserze tak naprawdę trudno tak naprawde nazwać koronką

suknia z daleka robi dobry efekt ale po dokładnym przyjrzeniu się widać ten tiul i pod spodem tą siec rybacką no i ten balkonik jest z takiego zwykłego INNEGO materiału

demetrios wyglada ładnie ale mam wrażenie że rubin jest w niej niższa niż w rzeczywistości

trudny wybór ma przed sobą rubin ale ja tak czuję że jednak basera najbliższa jej sercu  ;-)

[ Dodano: 31-01-2008, 13:22 ]
Cytat: "dagi81"Tak nalon jest z nowej kolekcji. Ja mierzyłam i ona kosztuje coś ok. 5000zł ale mnie nie zachwyciła, tzn. jest strasznie ciężka, w ogóle suknie z kolekcji 2

dla mnie nalon był fuj

taka rybkowata beza

niby rybka ale wszędzie jej dużo było

maroonbug

Cytat: "dagi81"w ogóle suknie z kolekcji 2008 są z takimi warstwami pod spodem i po podpięciu powoduje to taki kaczy kuper  i mnie się to nie podoba.
mi w salonie Madonny powiedziano, ze te sztywne tiulowe wartwy sa tylko w sukniach do mierzenia, zeby sie ladnie ukladaly, bo jak suknie wisza non stop na tych wieszakach, scisniete to sie gniota i traca "puszystosc".  I dla modelek na pokazy jeszcze to wszyswaja, zeby im latwiej bylo chodzic, bo wtedy suknie sie bardziej unosza i mniej ciagna po ziemi. jak mierzylam Baile to mi tak ten tren sterczal, ze az sie przerazilam., ale mnie Pani Edyta uswiadomila, ze jak zamowie suknie to tego "stelaza" nie bedzie.

[ Dodano: 31-01-2008, 13:26 ]
Cytat: "mika9983"

popieram, te ramioncza w demetriosie takie jak w sali i same je zwężałyśmy bo było wyraźnie nie tak...

a dla mnie biust Rubin w Demetriosie prezentuje sie wspaniale i w ogole nie uwazam, jakoby byl pomniejszony...poza tym nie widze jak Demeterios, ktory ma tzw. "halterneck" ma miec podobne ramiaczka do Sali, gdzie ramiaczka opieraja sie na samej krawedzi ramienia i dekolt jest "v" z delikatnym serduszkiem no i duzo plytszy niz w Demetrios.

rubin04

Obłedu dostanę od tych kiecek...

Co do demetriosa: nie mam przekonania do kokardki, i nie wiem czy ten pas pod materiałam przez to ze taki szeroki nie czyni mnie szerszej niż jestem. No bo niestety nie mam talii jak modelka na zdjeciu..

Herms- w tymkolorze co mierzyłam to zupelnie odpada - no i nie wiem czy mi sie on zbyt standardowy nie wydaje..

Co do basery - mam watpliwośc czy koronka na wysokości talii też mnei nie poszerza..

magdarynka15, a masz swoje zdjecie w tym Demetriosie?

No i poradźcie cos..

mika

Cytat: "rubin04"Co do basery - mam watpliwośc czy koronka na wysokości talii też mnei nie poszerza..

nie poszerza

Cytat: "rubin04"Herms- w tymkolorze co mierzyłam to zupelnie odpada - no i nie wiem czy mi sie on zbyt standardowy nie wydaje..

ten kolor jest piękny, ale w bieli też będzie super

Cytat: "maroonbug"poza tym nie widze jak Demeterios, ktory ma tzw. "halterneck" ma miec podobne ramiaczka do Sali, gdzie ramiaczka opieraja sie na samej krawedzi ramienia i dekolt jest "v" z delikatnym serduszkiem no i duzo plytszy niz w Demetrios.

nie chodzi o dekolt tylko o ramionczka - rodzaj takie trójkąty odpadają

Louve

To i ja dorzucę swoje spostrzeżenia, a nie mam siły przekopywać się przez cały wątek:
czy masz może fotkę w jakiejś sukni z ramiączkami i dekoltem V?
Jak wyglądałaś w Sali?
Moim zdaniem (może to kwestia fotek) - powinnaś mieć wydłużoną szyję właśnie poprzez V-dekolt.
Basera bardzo Cię poszerza w ramionach w stosunku do pierwszej Hermsa, a Demetrios jakoś skraca szyję i również poszerza ramiona... Może to tylko kwestia zdjęć :?:
Dziewczyny jak sprawa ramion wyglądała na żywo?

maroonbug

Modelka na zdjeciu od Demetriosa akurat nie wyglada w nim najlepiej...Poza tym przypomina Courtney Love-Cobain i to w najbardziej zapijaczonym momencie :) Mi sie w Demetrios podobasz i suknia mi sie podoba ze wszgledu na dekolt. Basera jest przecietna i uwazam, ze skraca Ci szyje i poszerza ramiona, generalnie gorna czesc ciala wyglada w niej (przez ten kwadratowy dekolt) mniej zwiewnie niz w Demetrios. Za to Herms wydaje mi sie idealna dla Ciebie, eksponuje ladne ramiona (a Basera, jak wspomnialam, zdecydowanie im nie sluzy) i dekolt, wysmukla sylwetke i jest w ogole piekna. I wcale nie jest standardowa. Przeciwne, ten podluzny wzor dodaje jej zadziornosci i pazura :-D

panikarola

mi sie zdaje ze z tych trzech rubin najlepiej wyglada w hermsie. a skoro na zywo jeszcze lepiej...

ale tez mi ten herms jakos do rubin w ogole nie pasuje. tak jak ja postrzegam to przydaloby sie cos bardziej z pazurem i z charakterem, a ten herms nie wiem czemu mi sie kojarzy z dunska ksiezniczka, piekny, ale bez jaja (no ja wiem, ze glupie skojarzenie, ale co ja poradze). w demetriosie mi sie dekolt nie podoba, ale to nic nie znaczy, bo ja nie lubie w ogole tych halterneckow. reasumujac, dla mnie najbardziej chyba basera, tylko ze na tym zdjeciu Basera powalajaco nie wyglada...

no wlasnie, tak jak maroonbug - cos z ta gore w baserze jest nie tak. czy herms ma ten pazur, to wlasnie nie wiem, jesli ma to go nie widze.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

mika

Cytat: "Louve"Jak wyglądałaś w Sali?

w sali wyglądała bardzo ładnie gdyby nie te ramionczka - trójkąty

Cytat: "Louve"Dziewczyny jak sprawa ramion wyglądała na żywo?

najlepiej ramiona Rubin prezentowały się w sukniach bez ramionczek

inkageo

Jeżeli wybierzesz hermsa jaśniejszego to rzeczywiście może być bardzo standardowo, a na zdjęciach zwykła biała plama w klasycznym kształcie, bo nie wiadomo czy te pionowe pasy nie przestaną być widoczne.. Demetriosa trzebaby zmierzyć jeszcze raz, założyć wysokie obcasy, wypchnąć biust ile się da i spiąć porządnie szpilkami, na koniec oczywiście zrobić zdjęcia z odpowiedniej perspektywy. Jeżeli kokardka i marszczenie Cię nie przekonują no to klops, bo to chyba największa ozdoba i wyróżnik spośród tłumu sukienek tego modelu.. Wiesz jak założysz ten piękny koronkowy welon, to kokardka na plecach nie będzie grała pierwszych skrzypiec..
Imagine there is no hate