Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Louve

Uważam, że Demetrios byłby idealny, gdyby "halterneck" został zastąpiony zwykłymi ramiączkami - szarfa absolutnie nie poszczerza!

magdarynka

Cytat: "rubin04"magdarynka15, a masz swoje zdjecie w tym Demetriosie?
Mam, juz dawno mialam wkleic tylko w tym momencie zdjecia sa w aparacie ktory pozyczylam siostrze,  jesli dzisiaj u niej bede to wkleje  :->
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

coś bym poradziła, jakbym dała radę i wczoraj zdążyła i mogła na żywo pooglądać
ale na zdjęciach to powiem szczerze, że żadna mi się nie podoba, więc doradca ze mnie kiepski raczej

mika

Cytat: "golinda"ale na zdjęciach to powiem szczerze, że żadna mi się nie podoba, więc doradca ze mnie kiepski raczej

to żeś teraz dowaliła koleżanko... jak łysy warkoczem  ;-)

golinda

no co.....?  :oops:

rubin04

no moze zmierze jeszcze raz demetriosa i poproszę by mnie spiąc ładnie...
A gdzie jest teraz salon LissFerrera?
A, no i nie byłam jeszcze w tym na Ks.Witolda czy jak tam sie to nazywa - co tam mają za sukienki??

panikarola

a bylas w adeline?

[ Dodano: 31-01-2008, 13:48 ]
i w cymbeline?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

Louve

mona_liza

Cytat: "rubin04"
A, no i nie byłam jeszcze w tym na Ks.Witolda czy jak tam sie to nazywa - co tam mają za sukienki??

Annais

http://annaisbridal.pl/kolekcja.php

rubin04

W Cymbeline była - tylko jedna mi sie podobała  - model BEAUTY.

inkageo

Cytat: "Louve"a może coś w stylu MALIBU La Sposy?
http://madonna.pl/pl/lasposa.php?s=malibu&nr=1
Ło matko, jakie te suknie teraz piękne..
Imagine there is no hate

rubin04

mona_liza, to jest na sokolniczej.. A jest jeszce jakiś salon przy Mostach mieszczańskich jakos.

[ Dodano: 31-01-2008, 14:00 ]
Mardigal.. Szkoda ze o nia nie zpytałam
Moze mają we Flossmanie.

no i Magnolia La Sposy tez mi sie podoba.

[ Dodano: 31-01-2008, 14:09 ]
hmmm.. A moze jado tych wszystkich kiecek za malo foremna jestem: za niska, i za szeroka...
(wlasnie kończę ciasteczko wiec stąd mnie taka myśl naszła..)

Louve

Cytat: "rubin04"[Dodano: 31-01-2008, 14:09
hmmm.. A moze jado tych wszystkich kiecek za malo foremna jestem: za niska, i za szeroka...
(wlasnie kończę ciasteczko wiec stąd mnie taka myśl naszła..)

Kobieto nie bluźnij!!!!
Jesteś ładna, proporcjonalna, tylko brak Ci PHOTOSHOPA!!!!  :mrgreen:

cumberland

to i ja dorzucę swoje trzy grosze  :)

mnie najlepiej podobasz się w Baserze, niezwykle kobieco i zmysłowo :!:

Herms jest OK ale za standardowo trochę, nie powala
"Inna" czy jak jej tam - nijaka
Demetrios - mam wrażenie że to nie jest model dla Ciebie, definitywnie Cię skraca
A z tym welonem tak "maryjnie" jakoś całość wygląda.... :roll:

Co do wklejonej sukni MADRIGAL - sama ją mierzyłam, byłam nią zauroczona dopóki nie zobaczyłam swojego odbicia w lustrze w tej kiecce....
Suknia strasznie mnie przytłoczyła a kokarda sprawiała wrażenie większej od mojej głowy...hmmmm to chyba model dla wysokich lasek jednak jest....
choć sama suknia jest naprawdę przepiękna

natea81

Jeżeli chodzi o ramiączka w Baserze, to jak ją mierzyłam w Młodej i Modzie, Pan od razu jak ją założyłam, powiedział, że trzeba je będzie zdecydowanie zwęzić, tzn. od strony zewnętrznej, tak żeby bardziej pokazać ramiona, bo tak rzeczywiście jest trochę przytłaczająco.
Moim zdaniem Demtrios odpada, trochę Cię poszerza w biodrach - takie przynajmniej odnoszę wrażenie.

mona_liza

Cytat: "rubin04"mona_liza, to jest na sokolniczej.. A jest jeszce jakiś salon przy Mostach mieszczańskich jakos.

Na sokolniczej jest przedstawiciel Annais, a na rogu witolda salon firmowy, zobacz:
http://annaisbridal.pl/kontakt.php

A w Vouge byłaś???

cumberland

dodaa84, madrigal w pełnej okazałości na innej modelce... i co efekt trochę inny, czyż nie?? ;-)

golinda

cumberland, ale nie zmienia to faktu, że biust do niej trzeba mieć duży

sierpniowajulka

rubin04, masz prostą linię ramion, a do takiej linii zupełnie nie nadają się kiecki wiązane na szyi. Demetrios więc - w moim przekonaniu - odpada od razu. Demetrios dodatkowo jeszcze skraca Ci szyję.
Basera też niestety optycznie poszerza ramiona. :(
Herms jest ok, tylko ma za nisko przyczepioną kokardkę. Tylko... ta suknia jest ogólnie rzecz ujmując nijaka. Niby wszystko z nią ok, ale nie powala na kolana. Widzę ją na Tobie na zdjęciach, widziałam ją na żywo na siostrze... i uważam, że to jest suknia "jakbym-nie-znalazła-nic-lepszego".
Z sukien, które tutaj wstawiłaś, jak na razie najlepiej wyglądałaś w tej (moja opinia):

Angie

O w tej co pokazała sierpniowajulka wyglądasz super. I ja również stawiam na sukienki bez ramion. W nich wyglądasz rewelacyjnie.

mary

rubin04, a w której sukni Ty sama sobie najbardziej się podobałaś? Z własnego doświadczenia wiem, że uparte opinie osób trzecich potrafią poważnie namieszać w głowie.

maroonbug

ja jeszcze dodam ze swej strony, ze droga Rubin musi byc przekonana co do zakupu. I jesli zapadla na milosc do Basery (a tak cos czuje :lol: ), to niech ja zakupi. Albo szuka takiej, ktora ta milosc obudzi. Bo jak kupi suknie bez 100% przekonania, to nie bedzie zadowolona ;-) .

mary

Któraś pisała tu o pasach na sukni w białym kolorze. Mam fotkę w innym modelu sukni, ale będzie można spojrzeć jak się pasy prezentują ;)

maroonbug

w bieli juz nie tak ladnie... :-(