Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mary

ja też czekam na fotki i -koniecznie- relację z podróży do Stolicy naszej Pani Doktor.

mika

Basera super, ale welon do bani!!!!! jedyne rozwiązanie to takie żeby zamówić w pronovias ten pas koronki który jest na sukni i doszyć ją do zwykłego tiulu :mrgreen:

riannka

Cytat: "elizapj"to ja w tej kwestii naleze do tchorzy...nie znosze jak sie na mnie krzyczy...al Wam gratuluje odwagi!

o tak odwagi dziewczętom nie brakuje, ani pomysłów jak się pozbyć na chwilę ekspedientki z przymierzalni, są w tym mistrzyniami  :)

Kasia

Cytat: "elizapj"jestem w szoku, ze Wam w madonnie pozwolili roboc fotki bez poprzedniego zakupu...chyba pani edyta mnie nie lubila...:(

kto powiedział że pozwolili :)

jedną pstryknęłam aparatem fotograficznym na beszczela po czym pani mnie upomniała że nie wolno robić zdjęć :)
no ale fota już była  :mrgreen:

pozostałe robiłam telefonem
mam wyłączony dźwięk przy robieniu zdjęć więc nic nie słychać

a poza tym odniosłam wrażenie że na fotki telefonem w madonnie wogóle nie zwracają uwagi

w Mystique fot nie zrobiłyśmy bo Riubin mierzyła w takiej przymierzalni gdzie z tajniaka nic sie nie dało zrobić - ale tam też nie było aż tak bardzo nic do fotografowania

w Abiu dostała taką przymierzalnię z boku - takie jakby osobne pomieszczenie :)
szłam z Panią po kolejne sukienki, przy okazji zadawałam duuuuuuuużo pytań
a w tym czasie dziewczyny na uboczu w zacisznej przymierzalni robiły fotki :)

już nie mogę doczekać się fot Rubin w Liadore
Rubin wyglądała w niej pięknie :) Pięknie :)
ta sukienka jest jakby szyta dla niej :)

golinda

to ja czekam na tą zachwalaną Liadore, bo Basera mi się jakoś średnio podoba

Kasia

Basera ok ale Liadore lepsza :)

Basera jest taka normalna, taka madonnowata
Ładna ale np. mi sie bardziej Sarah podobała na Rubin (chyba bo już nie pamiętam dobrze ;) ) i Sala ze zwężonymi ramiaczkami
Basera to taka siec rybacka z warstwa tiulu na wierzchu - ciężko o niej mówić że jest z koronki
no i balkonik jest jakby to napisać ze zwykłego materiału

a Liadore wymiata  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

koronka bardzo ciekawa :) szarfa dodająca uroku
po prostu suknia dla Rubin :)

golinda

jest gdzieś zdjęcie tej Liadore na necie? Bo nie mogę jej znaleźć

Kasia

Cytat: "golinda"jest gdzieś zdjęcie tej Liadore na necie? Bo nie mogę jej znaleźć

no przecież wkleiłam na poprzedniej stronie
Liadore netu i Baserę na Rubin

golinda

aaa...no rzeczywiście

no to czekam na zdjęcie Agi w tej kiecce, bo zdjęcie katalogowe takie sobie

maroonbug

Cytat: "rubin04"Z kwiatów skłaniam się ku piwoniom  Bo myślę ze są takie niepoukładane jak ja  )

o rany! a gdzie zamilowanie do symetrii :shock: ?! czyzby doktorat Pani Doktor przewrocil w glowie :lol:  :lol:  :lol: ?

Kasia

Cytat: "maroonbug"a gdzie zamilowanie do symetrii

ha ha a to było dobre

rubin nie podobała sie sala bo taka niessymetryczne :)
przy innej też powiedziała że jak bedzie się ruszać to sukienka bedzie sie niesymetrycznie układać :)

maroonbug

Cytat: "riannka"
Cytat: "elizapj"to ja w tej kwestii naleze do tchorzy...nie znosze jak sie na mnie krzyczy...al Wam gratuluje odwagi!

o tak odwagi dziewczętom nie brakuje, ani pomysłów jak się pozbyć na chwilę ekspedientki z przymierzalni, są w tym mistrzyniami  :)

To chyba tylko ja sierota jestem... A moja Mama jeszcze wieksza... Szlysmy do salonu z mocnym postanowieniem cykania fotek zupelnie bezczelnie, bo juz wiedzialysmy, ze nie pozwalaja. Wiec moja siostra uzbrojona po zeby w dwa telefony o bateriach naladowanych i aparatach ustawionych odpowiednio, coby byly w pelnej gotowosci, a moja Rodzicielka, jak tylko zdazylam wciagnac pierwsza suknie, a byla to cudna Sala, pyta sie w glos: Przepraszam bardzo, czy mozemy zrobic zdjecie? I na te slowo Pani Edyta mowi, ze nie (of course) i czujna byla juz do konca....No rece mi opadly, a Siostra moja niemal plakala...

[ Dodano: 31-01-2008, 09:47 ]
Ej dajcie zdjecie w Liadore, bo mi sie bardzo podoba. Basera jest ok, ale zdaje mi sie Rubin, ze, jak to sie mowi, zaslugujesz na cos wiecej :mrgreen:

Kasia

Rubin szkoda że pronovias Orange nie przymierzyłaś

teraz taą kieckę zobaczyłam, nie wiem czy ona z aktualnej kolekcji jest

maroonbug

Cytat: "Kasia"rubin nie podobała sie sala bo taka niessymetryczne  

Jak Sala byla zbyt niesymetryczna, to Rubin bedzie potrzebowac baaaardzo zdyscyplinowanych piwonii :lol:  :lol:  :lol: !

Kasia

ale wygląda super i chyba koronkowa bardziej jest :)

mika

Cytat: "Kasia"teraz taą kieckę zobaczyłam, nie wiem czy ona z aktualnej kolekcji jest

nie jest z aktualnej i na żywo prezentuje się moim zdaniem kiepsko

maroonbug

Cytat: "Kasia"Rubin szkoda że pronovias Orange nie przymierzyłaś

teraz taą kieckę zobaczyłam, nie wiem czy ona z aktualnej kolekcji jest

Orange jest ze starej kolekcji, znaczy 2007. Tez ladna, ciekawe jak wyglada na zywo. Rany zaczynam zelowac, ze wszystkich tych sukienek nie obmacalam i nie zmiezylam. Jakos nie bylam w nastroju chyba...

inkageo

Orange jest do przymierzenia we Wrocławiu, więc nic straconego :)
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: "Kasia"Rubin szkoda że pronovias Orange nie przymierzyłaś
ale orange wygląda na rybkę a rybki nie dla rubin :)

inkageo

Cytat: "maroonbug"Tez ladna, ciekawe jak wyglada na zywo.
Ja ją mierzyłam, była bardzo ładna, ale model pokazowy we Flossmannie był w bieli i przez to wyglądała mniej korzystnie, aż gryzła w oczy przy halogenowym oświetleniu.
Imagine there is no hate

mika

Cytat: "inkageo"Tez ladna, ciekawe jak wyglada na zywo.

ja mierzyłam używaną w kolorze ivory i niczym mnie nie urzekła... zwykła rybka nic specjalnego

Kasia

Cytat: "zuzia"ale orange wygląda na rybkę a rybki nie dla rubin
no tak zapomniałam

ale dobre krawcowe odrybiłyby tą sukienkę ;)

a balkonik i ramiaczka super

no i wyglada mi to na normalną koronkę :)

inkageo

Rubin to ta Demetrios już przepadła z kretesem?  :cry:  Mi się dalej podoba... Ma to coś ;)

[ Dodano: 31-01-2008, 11:01 ]
I jeszcze jestem ciekawa czy mierzyłyście coś nalonowatego czyli z szerszym dołem?
Imagine there is no hate

rubin04

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
  Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mika

na zdjąciach też wygląda pięknie, a w rzeczywistości jeszcze lepiej :mrgreen: