Sukienka dla RUBIN04

Zaczęty przez rubin04, 11 Paź 2007, 11:37:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

maroonbug

Rubin przymierz jeszcze choc jedna z dekoltem “v”, please? I bardzo bardzo prosze, obejrzyj choc Bancal San Patrick (tez z siateczki w kropki podobnej do tej w  Baserze, ale zobacz jaki ma festyniarski dekolt z przodu i z tylu  :mrgreen: ):
http://www.suknie-slubne.pl/pl/stpatrick.php?s=bancal&nr=1
A co myslisz o Barahonie: http://www.suknie-slubne.pl/pl/stpatrick.php?s=barahona? Strasznie mi sie podoba, tylko do mojej figury za cienkie te ramiaczka sa niestety  :cry:
Ale jak idziesz to moze choc zerknij, a moze cos sie wydarzy :mrgreen: ?

Kasia

Cytat: "mayagaramond"Nie zawsze tak mozna zrobic. Bo wtedy to co bylo na biodrach jest w talii i kieccke trzeba zwezac

ale akurat ten model to litera A więć zwężenie nie jest kłopotliwe

i tak muszą ją dopasowywać i tak

rubin04

Bancal bardzo ok, tylko jej pewnie u mnie na wsi nie ma..
BASTIAN nie jest koronkowa... A moja chyba juz musi byc kornokowa.

Te co wypisałam to wybrałam ze strony Flossmana wiec zakladam ze są.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mona_liza

Daroca i Daphne wyglądają na zdięciu całkiem fajnie.. Ale nie liczyłabym na to, że we Flossmannie będą wszystkie suknie co na ich stronie, bo np. ktoś się pytał o w1 165, która jest na stronie, a w salonie jej nie ma....

moonlight

Rubin04
Popatrzyłam obiektywnie na te wszystkie zdjęcia... Nie kieruję się w ocenie tym co sama bym wybrała i...
Basera to mój typ dla Ciebie... Dużo tutaj tych stron wątku, może już odpadła, ale najlepiej w niej wyglądasz. Te koronkowe ramiączka sprawiają, że nie wydajesz się szeroka w barkach, co ma miejsce w innych sukienkach - zwłaszcza w demetriosie (przepraszam za wyrażenie - wydajesz się w niej "kwadratowa")...
Żadne wiązania na szyi, poszerzają ramiona.
Dla Ciebie - tylko z ramiączkami, albo dekold V. Z tych wybieranych Basera jest najlepsza dla Ciebie, choć nie wiem dokładnie jak układa się dół, ale to co widać, - nie poszerza Cię w talii - jest ładnie podkreślona, a pewnie do wakacji jeszcze troszkę ubędzie kilogramów (to wiem z doświadczenia - mierzyłam 38 i była do zwężania, ale skończyłam na 34 i tak zostało od stycznia do czerwca schudłam 4 kg, lekka dietka też była).
Ale się rozpisałam...
Obiektywnie stawiam na Baserę, wiele PM widziałam, niejedno zdjęcie obrabiałam i w tej jesteś   hmmm po prostu śliczna...
Pozdrawiam

maroonbug

Cytat: rubin04Bancal bardzo ok, tylko jej pewnie u mnie na wsi nie ma..
BASTIAN nie jest koronkowa... A moja chyba juz musi byc kornokowa.quote]

Rubin sorki za zamieszanie, chodzilo mi o Barahone, a zdjecie zalaczylam od Bastian... :oops:
tu poprawne: http://www.suknie-slubne.pl/pl/stpatrick.php?s=barahona

zwierzatko_mojej_mamy

rubin04, alez ty siejesz zamet ;)

moonlight, kwadratowa?? :> mi z kolei basera w ogole do rubin nie pasuje ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

rubin04

moonlight, basera nie odpadła - mysle nawet że jest w czołowce :)
Mierzyłam 36. Była dopasowana ok. Z doświadczenia wiem ze na wakacje zawsze chudnę po zimie a i dieta też była w planach :-)

No zobacze co dzis przymierzę.. Moze to własnie dziś wszystko sie wywróci do góry nogami ;-)

maroonbug, BARAHONA tez fajna, zwłaszcza góra.. Bo dól jak dla mnie zbyt chaotyczny...

Kasia

Cytat: "rubin04"BARAHONA tez fajna

chyba ja przymierzałaś, nie??

moonlight

Powodzenia!
Zajrzę wieczorem zobaczę czy Ci się świat wywrócił :o) AAA Barahona też ładna...

maroonbug

Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"moonlight, kwadratowa??  mi z kolei basera w ogole do rubin nie pasuje  

No ja sie zgadzam ze Zwierzakiem. Dekolt w karo poszerza niestety, chocby nie wiem jak cudne ramiaczka mial, za to halterneck robi cuda z biustem i wydluza szyje do dlugosci cudownie labedzich.
Tu wszak nie chodzi o to, ktora suknia ladniejsza,  ale o fakty, przyjrzalam sie raz jeszcze i pisze co nastepuje:
1. w  Baserze szyja sie wydaje krotka, a ramiona szerokie, przez co sylwetka jest masywniejsza, a nie o to nam chodzi
2. w Demetrios szyja jest smukla (od czasow gdy wymyslono rozne rodzaje dekoltow wiadomo, ze wszystkie v-necki wydluzaja szyje), ramiona wygladaja naturalnie (czyli sa takie, jakie Rubin ma naprawde, znaczy ladne), biust wyglada tak, ze o matko i juz nie chce dluzej patrzec na niego, bo mnie w pracy nieodpowiednio ocenia; ponadto ktos tu rzucil, ze ten dekolt wyglada "jak stanik wepchniety po tiul", a dla mnie to wlasnie caly urok w tym tkwi, super seksownie to wyglada i jednoczesnie delikatnie.
3. w Baserze pieknie uwydatniona jest figura Rubin- ladne, smukle cialo
4. w Demetrios niestety tulow jest skrocony, przez te cudna szarfe i szeroka spodnica zbyt skutecznie maskuje to co Rubin ma ewidentnie do pokazania
Ja kombinuje tak: If you have it- flaunt it, if you don't- hide it!
Powyzsze punkty prowadza mnie do nastepujacego wniosku: ani jedna, ani druga suknia nie wchodzi w gre w stanie takim w jakim sie obecnie znajduja. Widze nastepnie dwie opcje:
1. dowiedziec sie czy Basere da sie polepszyc o dekolt przypominajacy "V"
2. szukac innej sukni, ktora bedzie z koronki, z trenem, waska i z dekoltem "V"  (Rubin czy to nie byl Twoj pierwotny zamysl, zeby takich ramiaczek szukac z przodu i z tylu?)lub bez ramiaczek jako takich
Zwezania Demetriosa nie biore pod uwage, bo niestety oczyma wyobrazni widze juz jak traci fason...

rubin04

maroonbug, tak.. no wlasnie - chciałam dekold w V  plus ramiaczka...
W Baserze podobało mi sie to ze ta koronka jest przykryta tiulem wiec jest taka delikatniejsza..
Demetrios 934 chyba odpada  bo ta szarfa plus kokarda jakos nie dają mi poczucia komfortu..
Moze jabym w pasie miała  tak z 50 cm to wtedy.. Ale to nie w tym życiu ;)

zwierzatko_mojej_mamy

maroonbug,  no dobra - z takim podejsciem moge zrezygnowac z forsowania demetrios pod warunkiem, ze rubin zrezygnuje z basery :D
(i jak tu rubinku masz miec swoje zdanie, jak taka krowa tutaj dyktuje :D:D )

mam dokladnie to samo wrazenie - figure podkresla pieknie basera - w sensie talii, ale gora - ksztalt dekoltu i te ramiaczka w ogole mi nie podchodza - kojarza mi sie z tank topem.... i to jeszcze bialym ;) a z kolei dol tez mi sie nie podoba, bo wisi.. tam nawet kawalka rybki nie widac.. taka przyklapnieta na dole jest...

no moze ten demetrios skraca gore troszke, ale taki jest jego plan ;) zeby miec stan podniesiony ;)

rubin04,  znajdz cos podobnego do demetriosa - szczegolnie, ze klimatem mi pasuje do Ciebie takie cos troszke nietypowego - basera to taka prosta halka  :oops:  (o boze posypia sie na mnie gromy  :oops: )

www.annawilk.pl

rubin04

no dobra, jade cos mierzyc. Dam znac co i jak po południu. Pewnie okolo 17.30-18:00

inkageo

Pozdrów panie we Flossmannie ;)
Imagine there is no hate

maroonbug

Cytat: "rubin04"maroonbug, tak.. no wlasnie - chciałam dekold w V plus ramiaczka...
W Baserze podobało mi sie to ze ta koronka jest przykryta tiulem wiec jest taka delikatniejsza..
Demetrios 934 chyba odpada bo ta szarfa plus kokarda jakos nie dają mi poczucia komfortu..
Moze jabym w pasie miała tak z 50 cm to wtedy.. Ale to nie w tym życiu  

ja sie nie czujesz komfortowo to nie ma mowy, to bez sensu sie zmuszac. sprobuj przymierzyc jezcze cos z dekoltem "V", tak na probe. a od biedy to Basere da sie przeciez lekko zmienic :mrgreen:
te 50 cm w pasie to nikomu niepotrzebne, od tego sa fiszbiny, czego ja jestem przykladem. na moim watku dostalam tyle komplementow co do talii (w rzeczywistosci nieistniejacej), ze sobie dzis kupie 0.5 litra Haagen-Dazsow i bede sie nimi cieszyc ;-)

[ Dodano: 01-02-2008, 14:56 ]
Cytat: zwierzatko_mojej_mamy
(i jak tu rubinku masz miec swoje zdanie, jak taka krowa tutaj dyktuje  :D )

Ta Krowa to do mnie  :lol:  ???? Ty, ty Zwierzaku  :mrgreen: ! Z bolem jednak twierdze, ze Demetrios jednak nie... Basera tez nie, chyba ze by jej zmienc ramiaczka :-(
Przepraszam, ze mi sie nie podoba, ale Rubin, you can do better than that! Brak mi tego wow factor w kazdej z tych sukni. Marnuje sie w nich Rubinowy potencjal  :mrgreen:

zwierzatko_mojej_mamy

maroonbug,  nie no - ja krowa :D

Cytat: "maroonbug"you can do better than that! Brak mi tego wow factor w kazdej z tych sukni. Marnuje sie w nich Rubinowy potencjal :mrgreen:

dobrze powiedziane - dac Jej wodki :D

www.annawilk.pl

golinda

Cytat: "rubin04"Jakoś mam zakodowane, że slubna musi byc biała

no to ona w wersji białęj będzie do dupy
nie wiem, co wy z tą bielą - przecież to kolor, który mało komu w ogóle pasuje...
no ale ja już po ślubie, więc i wybór mam za sobą (też chciałam oczywiście tylko białą, ale całe szczęście kupiłam zupełnie inną)

zuzia

Cytat: "golinda"nie wiem, co wy z tą bielą - przecież to kolor, który mało komu w ogóle pasuje...
to tylko ja taki dzikus, że od początku nie chciałam białej?

inkageo

Ja też nie chciałam białej ani ivory, a wyszło odwrotnie..
Imagine there is no hate

mika

Cytat: "zuzia"to tylko ja taki dzikus, że od początku nie chciałam białej?

nie!!!! ja też od początku nie chciałam białej!! :mrgreen:

golinda

Cytat: "mika9983"ja też od początku nie chciałam białej!!

wiadomo, największe grzesznice nie mają złudzeń  <lol>

mika

Cytat: "golinda"wiadomo, największe grzesznice nie mają złudzeń <lol>

pewnie a co się będziemy Golinda ukrywać :mrgreen:

maroonbug

Ja tez nie chcialam bialej. Chcialam suknie koronkowa, a koronki lubie bardziej w ivory i kremowym. Poza tym z czysto bialych rzeczy nosze tylko biale koszule, nic innego w tym kolorze nie wciagnela bym na siebie...

salsa

Cytat: "golinda"
coś mi sugerujesz...? :evil:
A CZYTAŁA DALEJ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!? :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)