buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

goga

deezee ma na wygląd ładne buty - ale do chodzenia.............

kupiłam zajebiste czarne - byłam na jakimś święcie w szkole na apelu i tylko mruczałam "kur...a ku...a niech juz się skonczy" buty się oczywiście podobały - ale one są do siedzenia !!!

emu mówię stanowcze nie !!!
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

mayagaramond

Wczoraj byl w Austrii "Women's Day" i z tej okazji znizki w wielu sklepach. Pojechalam z kolezanka do centrum handlowego po kozaki.
Pierwsze co kupilam to szpilki, ktore juz byly przecenione wiec nie dostalam na nie znizki. A pozniej kozaki w sklepie, ktory nie bral udzialu w akcji promocyjnej.

opluty opluty
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

Cytat: golinda w 21 Paź 2011, 10:09:58
no ale co to za info bez foto? phi!

To jest tzw. teaser ;D Foty bede dzis.

Na razie moge pokazac tylko te, ktorych nie kupialam:

http://www.stiefelkoenig.at/catalogsearch/result/?q=Iman
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

niewiemjaka

mayagaramond

Cytat: golinda w 21 Paź 2011, 11:56:54
i dobrze, że nie kupiłaś, bo musiałabyś mieć do tego torbę z koca i parasolkę z papużką lol

???

Mi sie baaardzo podobaly, gladka skora laczona w wezowa. Piekne.

niewiemjaka

kurcze a mi sie wydaje i jakos nie podoba mi sie to,  bo takiego typu buty okrutnie skracaja noge i robia taki kołek z nogi  :blush:
tak jak nie moge miec sukienki pod samą gardziel bez dekoltu tak i but elegancki na obcasie powinien miec wyciety ten o gory front na stopie FOR ME
(nie mowie tu o porownaniu bluzki w stojke ves kozaczki bo to inny typ, wiecie o co mi chodzi? ;/)

wrobelek0403

Cytat: golinda w 21 Paź 2011, 11:56:54
i dobrze, że nie kupiłaś, bo musiałabyś mieć do tego torbę z koca i parasolkę z papużką lol

e tam, fajne sa,wcale nie popinsowe, bo wysoki obcas mają :D ja takie chciałam, ale ostatecznie staneło na botkach.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Cytat: niewiemjaka w 21 Paź 2011, 13:16:59bo takiego typu buty okrutnie skracaja noge i robia taki kołek z nogi

nie skracaja, bo koncza sie pod kostka i maja dosc wysoki obcas. Uwielbiam takie buty. Nie kupilam ich, bo mam duzo czarnych butow i wybralam szpilki. A nie szpilki, te i kozaki nie mialam poprostu kasy ;)

konwalia

jak któras chce nadal emu, to na amazon jest -20 z kodem(dałam link w promocjach)

siog

wrzucam moje hiszpanskie zakupy butowe:) zdjecia szybkie i jakie sa takie sa. jedyna mozliwosc ich zrobienia.
ja juz powaznie zastanawiam sie ze chyba przesadzam z zakupem butow... bo juz planuje kolejne...

byly tez jedne botki sznurowane, skora tak piekna...ach teraz o nich caly czas mysle, ale juz naprawde nie moglam kupic. Zawsze moge zadzwonic do sklepu zeby do mnie wyslali  :rotfl: :rotfl:

Dodany tekst: 22 Paź 2011, 22:54:46

no i dwie pary dla mlodej fanki butow

salsa

bardzo podobaja mi sie te pantofelki na różowym obcasiku, te bym chciała  - strasznie i sie spodobały :) raszta nie w moim stylu

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

siog

Cytat: golinda w 23 Paź 2011, 10:12:47
super buty, sama bym chyba żadnych nie założyła, może poza szpilkami, ale na cudzych nogach podobałyby mi się wszystkie
zwłaszcza te płaskie srebrne, uwielbiam takie, ale brakuje mi 10cm wzrostu ;)

golinda, zmierz te plaskie srebrne w zarze. one sa super i z pieknej skory, no i zrobione w hiszpanii. to nie kwestia wzrostu tylko szczuplosci nog, a ty masz b szczuple. do rurek lub prostej mini super beda wygladac

inkageo

Aaaaa no to ja już wiem, że za tymi byłam, bo cena spoko i wyglądają też dobrze:
http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-34021-Kozaki-KRIMEN-176000-0.html

Dodany tekst: 23 Paź 2011, 11:34:54

Mierzyłam wczoraj te w zarze i one jednak dla masochistek są.. Bez platformy przy tej wysokości obcasa boli każdy krok. Albo miałam wyjątkowo zmęczone stopy, ale to był trzeci sklep dopiero ;)
Imagine there is no hate

aniak1211

siog
Matko,
ja przez cale zycie nie kupilam tyle butow co Ty w tym roku :mocking:

Czy kazda pare zalozylas co najmniej 2 razy??? ;)
Masz buty w ktorych nie chodzilas???

siog

Cytat: aniak1211 w 23 Paź 2011, 11:56:46
siog
Matko,
ja przez cale zycie nie kupilam tyle butow co Ty w tym roku :mocking:

Czy kazda pare zalozylas co najmniej 2 razy??? ;)
Masz buty w ktorych nie chodzilas???

kazde zalozylam na pewno jeden raz:) ale mam buty ktore np juz dwa lata nie byly noszone. Ja juz kupuje dla kolekcjonowania:) kilka mam takich na co dzien a reszta na okazje i wyjscia:)
wiem wiem ze powinnam sie leczyc. ale ja mam obsesje na punkcie butow...

mobka

Zaraz leczyc, ot takie masz hobby. Kolekcjonerstwo jak kazde inne. Jedni zbieraja znaczki, inni monety, a ty buty ;D

siog

przyznam sie wam tez dlaczego juz z glowa nie wszystko w porzadku  :rotfl: :rotfl: :rotfl: to wazne wyznanie  :rotfl: :rotfl:

4 lata temu kupilam pewne koturny pury lopez w hiszp. nosilam je do wszystkiego i zawsze. po prostu uwielbialam. ludzie mnie do teraz zaczepiaja na ulicy o nie. Rok pozniej (3 lata temu) znowu je kupilam! te same! bo te pierwsze juz troche znosilam. I w tym roku znowu je widzialam! i znowu chyba kupie  :rotfl: :rotfl: :rotfl: bo zadnych innych butow tak nie kochalam i zadne inne buty tak nie pasuja do wszystkiego.... to juz choroba

siog

a i jak kupilam druga pare tych samych butow i pakowalam do walizki to maz mial podejrzania ale ja je wyciagnelam i mowie no patrz to moje stare buty  :rotfl: :rotfl: do dzis nie kapnal sie ze to byly nowo kupione  :rotfl:

Dodany tekst: 23 Paź 2011, 12:35:13

juz kiedys pokazywalam, zaraz poszukam fote. takie wisnowe z guzikami

aja

Cytat: golinda w 23 Paź 2011, 11:12:47sama bym chyba żadnych nie założyła
ja tez a najbardziej podobają mi się buty dla A.

goga

fajne :)

eee tam choroba - hobby po prostu :)

ja w tym roku też odkryłam kilka nienoszonych par co bardzo mnie ucieszyło ;)

mój stan na dziś - 116
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

salsa

Cytat: goga w 23 Paź 2011, 14:27:00mój stan na dziś - 116
hahaha a ja myslałam ze moje 40 par to juz szaleństwo :D :D

mam jeszcze sporo do nadrobienia :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)