buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Anupka

I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

pierwsze bajerzascie piekne ;) drugie normalniej, ale ja Cie rozumiem calkiem ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Paź 2011, 20:11:07
pierwsze bajerzascie piekne ;) drugie normalniej, ale ja Cie rozumiem calkiem ;)

a moich to juz nie skomentowała :foch:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403 oj przepraszam, ale mam bardzo podobne z zeszlego sezonu i zle mi sie w nich chodzi i chetnie bym sie ich pozbyla ;) moze stad moja ignorancja ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

konwalia

Anupka dla mnie drugie, bo emu-wate :)

Anupka

Tych szarych sama nie jestem pewna, a już zwłaszcza w opcji ze spódnicą... no są raczej potrzebą chwili. Czerwone bardzo do mnie krzyczały "weź mnie" ;)
tak naprawdę to mam po prostu nadzieję, ze obie pary wejdą luźno na lewą stopę. Co tu dużo mówić - teraz najcześciej, zarówno w domu jak i na zewnątrz, zakładam mocno zużyte sandałki na rzepy, bo tylko je mogę dostosować do pojawiającej się nagle opuchlizny. Wszystkie inne buty to już wciskam  :thumbdown:
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Helena

Anupka   :empathy: :empathy: :empathy:

szare fajne na pewno wygodne

justynaaaa2

mi się te czerwone podobają, superowe są  :thumbup:

ziuta

Cytat: golinda w 20 Paź 2011, 09:40:06
muszę mieć!

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/118149/516505/LAMINATED%2BHEEL%2BCOURT%2BSHOE
golinda zmieniłaś zdanie o butach z zary? Bo wydaje mi się, że narzekałaś zawsze, że niewygodne.
Pytam, bo wczoraj kupiłam (postanowiłam po 3 latach dać ponownie zarze szansę) i zastanawiam się jak będzie ;)

magdalinska

damka

niewiemjaka

Anupka przezajebiste te czerwone! piękne! :D

wrobelek - fajne botki, ciekawa jestem jak sie nosi takie z taka szersza cholewka? :knuje: do rurek tylko? bo szersze dzinsy to chyba ni dy ry dy? jak to jest ?

golinda - no mi te złote sie nie podobaja ...

mayagaramond

Cytat: golinda w 20 Paź 2011, 10:53:32a jakie ma znaczenie czy wygodne? ważne że piękne! ja samochodem jeżdżę...

ale chyba w biurze nie siedzisz non stop 8 godzin? Ja w tych nieszczesnych czarnych peep toe z asos nawet 3 krokow nie zrobie lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

damka

Cytat: golinda w 20 Paź 2011, 10:53:32damka, widziałaś na żywo?

ładne? da się kilka kroków zrobić?

nie przymierzyłam bo nie było mojego rozmiaru.

Ja mam z Zary 3 pary butów, dla mnie są wygodne i wszystkie maga wysokie, ale zaznaczam ze ja chodzę w nich prawie wyłącznie w biurze.

Porównując do aldo, jakość wykonania lepsza i i cena o niebo też. Ja jestem fanką :)

damka

jeśli odpowiada Ci złoty, błyszczący obcas to polecam. Mnie sie na zdjęciu wydawały bardziej  matowe.

Kasia

Anupka fajne buty, ja też szukam czegoś na płaskiej podeszwie i bez żadnych skomplikowanych zapięć typu sznurowanie ;)

i własnie szukam jakiś kozaków do spódnicy i botków do rurek

i kurd e niewiele tego jest :( a w nogi mi zimno ....

inkageo

Też będę polować na te buty :)
Imagine there is no hate

abkasia

ja polecam najbrzydsze i najwspanialsze buty na swiecie
emu :D

wrobelek0403

Cytat: niewiemjaka w 20 Paź 2011, 09:56:13

wrobelek - fajne botki, ciekawa jestem jak sie nosi takie z taka szersza cholewka? :knuje: do rurek tylko? bo szersze dzinsy to chyba ni dy ry dy? jak to jest ?

do rurek owszem albo do takich 7/8.

ja nosze tez do spodnic ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zosia2007

Cytat: abkasia w 20 Paź 2011, 10:51:20
mialam sobie zakupic na ta zime ale chyba nie dam rady finansowo :(
moze w przyszlym roku

Kasia

no własnie mi się nawet podobają ;) tylko że ja strasznie niszcze buty, koslawię i emu niestety nie dla mnie, pewnie po tygodniu wygladałyby koszmarnie :(

feeling.good

ja się właśnie od kilku dni zastanawiam czy nie nabyć. Jeśli w tej ciąży będę tak puchła jak w ostatniej to chyba nic innego na stopę nie włożę.
Gdzie kupowalaś?

damka

na buy vipie jest teraz promocja na emu

niewiemjaka

a ja to jestem jakas anty -emu'owa
kompletnie nie czaje fenomenu tych butów :mocking:
tzn podoba mi się prostota i zapewne - są wygodne
jednak uciapane powykrzywaiane po polskich chodnikach z jednym bardziej klapnietym w jedna strone - fuj