buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

ziuta

Cytat: golinda w 25 Paź 2011, 09:16:11
poza tym ziutka, możesz iśc do cholewkarza
ja w zasadzie każde (poza jednymi) kozaki mam poprawiane przez cholewkarza, bo nie lubię u siebie efektu odstawania
rany, gdzie ja żyję, że nigdy o tym nie pomyślałam ;D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ziuta w 25 Paź 2011, 09:16:50
poważnie?

no o tym to nawet ja wiem ;) kumpela z roboty, rozmiar 34 ciala lub mniej wszystkie zwezala u swojego ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

konwalia

zwierzu, poszerzyc tez mozna jak chcesz odstajace-w pozku jest taki punkt, gdzie takie cuda robia

ziuta

Cytat: golinda w 25 Paź 2011, 09:17:31
tylko cholewkarz!
w warszawie jest chyba dwóch (a przynajmniej dwóch którym nie strach powierzyć buty)
aaa, to wiele wyjaśnia - jeśli w warszawie jest dwóch, to u mnie na wsi nie ma żadnego lol lol

salsa

ziuta popytaj u szewca, moj bez problemu robi takie rzeczy i swietnie mu wychodzi'

to szewc złota rączka :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: konwalia w 25 Paź 2011, 09:21:41
zwierzu, poszerzyc tez mozna jak chcesz odstajace-w pozku jest taki punkt, gdzie takie cuda robia
ja mam problem z kupieniem, zeby byly w ogole nawet obcisle lol lol to wiesz, nie kupie takich, ze w ogole sie nie mieszcze na pale i nie zaczne sprawdzac, czy beda dobre po rozciagnieciu lol

www.annawilk.pl

wrobelek0403

mnie sie efekt odstawania podoba, ale ... na innych lol lol u siebie wole przylegajace :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

niewiemjaka

jak ja lubię czytać ten wątek lol lol lol

chociaż z ilością butów sie powinnam schować :D haha
najchetniej chodze ciagle w tych samych cała jesien, w zimie w kozakach cala zime lub trekingowych jak slisko
wiosną jak zimno w tych samych co jesienią  lol lol plus moze jeszcze jakiś inne
latem para klapek sandalow ... na imprezy kilka razy do roku obcas
generalnie jakby sie chyba udalo przechodzić cały rok w 2 parach butów to bym przechodziła :rotfl:
ALE wchodze czesto na ten watek żeby się zarazić chłonę zarazki nałogowczyń kupowania butów
come to meeeee :D

ziuta

Cytat: niewiemjaka w 25 Paź 2011, 12:08:36ALE wchodze czesto na ten watek żeby się zarazić chłonę zarazki nałogowczyń kupowania butów
come to meeeee
nie wiesz co czynisz kobieto :D
zarażenie jest kosztowne i liczy się w tysiącach złotych lol

Dodany tekst: 25 Paź 2011, 11:18:38

ja tam unikam tego wątku jak ognia, wchodzę jak muszę ;)

siog

Cytat: ziuta w 25 Paź 2011, 09:10:48
Razi Was, jak kozaki odstają w łydce? To jest moja zmora każdej zimy, nienawidzę kupować kozaków, bo mi wszystkie odstają, ale widzę, że ludzie tak chodzą i żyją. I chyba im to nie przeszkadza? ;D
A ja się czuję jak kot w butach albo czwarty muszkieter lol

to zalezy od fasonu kozakow. niektore powinny odstawac niektore nie. Akurat te na zdjeciu takie byc powinne.tzw slouchy boots. Ja bardziej wole taki odstajacy fason

OlaFasola

Ja zdecydowanie wolę odstające fasony. Te tuskówny bardzo mi się podobają, szkoda że nie są skórzane.

aja

rany ja tyle kozaków musiałam zwezać - zawsze było mi przykro,że nie wygladają tak ładnie na zgrabnych łydach

niewiemjaka

mayagaramond

W zyciu nie wpadlabym na zwezanie cholewek... Zreszta w DE to za droga impreza.

W sklepie mojej kuzynki pani przymierzala kiedys kozaki za kolano, ktorych cholewka byla na nia za waska, wiec powiedziala, ze zaniesie do szewca, zeby jej cholewke skrocil i poszerzyl lol lol

Kozaki kosztowaly chyba 1.800 zloty :padam: :padam:
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

Cytat: golinda w 25 Paź 2011, 14:30:50
dlaczego?
bo pewnie nie ma problemu ze zbyt szerokimi ;D

mayagaramond

Cytat: golinda w 25 Paź 2011, 15:30:50dlaczego?

w DE to sie nie oplaca. Robocizna jest b. droga, szkoda kasy na nowe buty i ich przerabianie. To juz lepiej kupic drozsze buty ;)

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mayagaramond w 25 Paź 2011, 14:33:17
w DE to sie nie oplaca.
no w polsce za zlotowke tez nie robia ;)

www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 25 Paź 2011, 15:38:51no w polsce za zlotowke tez nie robia

domyslam sie, ale w DE koszt jakiejkolwiek robocizny jest wyzszy niz w PL. I to nie ze wzgledu na kurs PL-EUR ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mayagaramond w 25 Paź 2011, 14:40:17

domyslam sie, ale w DE koszt jakiejkolwiek robocizny jest wyzszy niz w PL.

no tez sie domyslam, natomiast pamietam zale tej kumpeli, ze prawie drugie tyle musi doplacic za to zwezanie, ale nie mogla ani chodzic w takich odstajacych (bo fasony lubila takie, ze one odstajace raczej byc nie powinny), ani znalezc zadnych przylegajacych

www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 25 Paź 2011, 15:42:17ani znalezc zadnych przylegajacych

jakbym nie mogla znalezc to moze bym sie tematem zainteresowala, ale np. Buffalo produkuje tez kozaki z wezsza cholewka.

aja

Cytat: golinda w 25 Paź 2011, 15:23:50bez kokieterii, dobrze?
no bez jaj
zawsze podobały mim sie kobiety z taka "miesistą" łydką  a nie patykami na których kozaki bezadziejnie wygladają a po zwezaniu nie zawsze wszystkie dobrze wygladają bo gubia fason

magdalinska

:D na moja łyde wiekszosc jest za mała  i nie dopne :/

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: magdalinska w 25 Paź 2011, 15:02:15
:D na moja łyde wiekszosc jest za mała  i nie dopne :/
witaj w klubie ;(

www.annawilk.pl

marax

mi odstaje 99% kozakow ................. tez nienawidze . jak juz znajde takie co nie odstaja to cena 700 zl albo wiecej . szkoda ze w pasie nie jest rownie optymistycznie  :zly: :zly:

ziuta

Cytat: maraxela w 25 Paź 2011, 16:19:47jak juz znajde takie co nie odstaja to cena 700 zl albo wiecej .
albo brzydkie jak noc...
albo i drogie, i brzydkie lol