buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

marax

ja wchodze do sklepu i pytam ktore sa najwęższe - oszczedza mi to czasu na denerwowanie sie .

abkasia

Cytat: siog w 25 Paź 2011, 11:33:39
to zalezy od fasonu kozakow. niektore powinny odstawac niektore nie. Akurat te na zdjeciu takie byc powinne.tzw slouchy boots. Ja bardziej wole taki odstajacy fason
:thumbup: :thumbup:

mobka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 25 Paź 2011, 15:07:58
witaj w klubie ;(

Moge dolaczyc?

Dodany tekst: 25 Paź 2011, 20:27:05

I do niewiemjakiej tez, wiosna/jesienia latam w balerinach i trampkach, zima mam jedne kozaki do latania, nie mam wyjsciowych, latem mam zazwyczaj jedne sandalki lub klapki do latania. I zazwyczaj mam buty na 1-2 sezony, bo eksploatuje non stop w zasadzie.

marax

Cytat: abkasia w 25 Paź 2011, 16:37:36
  :thumbup: :thumbup:
ja jeszcze zauwazylam ze im wyzsze tym latwiej je dopasowac 

niewiemjaka

mobka  :highfive: no tak jak się spodziewałam maciupki ten nasz klubik :mocking:

justynaaaa2

Cytat: niewiemjaka w 26 Paź 2011, 10:45:01
mobka  :highfive: no tak jak się spodziewałam maciupki ten nasz klubik :mocking:
ja się dołączam :)

a co do odstających kozaków to moim zdaniem te tuskówny muszą odstawać, bo taki mają fason, pewnie w ogóle nie mają suwaka więc muszą być szersze żeby je jakoś wciągnąć  :hmm:
mierzyłam kiedyś takie, wyglądały nieźle ale w ogóle mi się stopy nie trzymały i ciężko się w nich chodziło ;D

cherry

Cytat: niewiemjaka w 26 Paź 2011, 11:45:01mobka  highfive no tak jak się spodziewałam maciupki ten nasz klubik mocking
oj nie taki malutki :-)
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

To jest walka z wiatrakami... Ciagle mi brakuje albo jakiegos koloru albo fasonu albo danego koloru z obcasem albo bez obcasa :crying: :crying: lol lol lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

a ja wlasnie uznalam, ze w ogole nie mam butow lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

siog

ja na odwrot:) juz do miasta nie wychodze i nic nie ogladam bo tylko wszystko chce!!  :crying: a juz sie powoli pakuje...  :crying: :crying:

golinda ogladalas te srebrne buty w zarze?

ziuta

wpadłam się tylko pożalić... mierzyłam dzisiaj w venezii piękne kozaki "w kolano" ;) i chyba mi pasowały, i chyba nawet za bardzo nie odstawały, i czułam się w nich super, ale cholera kosztowały 429zł, a że chwilę wcześniej wydałam kasę na płaszczyk to pożałowałam... a teraz już wiem, że miałam kupić, bo siedzą mi w głowie i pójść sobie nie chcą   :headbang:
no, to się pożaliłam ;D

inkageo

Haha :) Spokojnie, jeszcze je kupisz :beer:
Imagine there is no hate

aniak1211

magdalinska

ziuta a nie pogodzicie sie do jutra? ;)

ziuta

Cytat: magdalinska w 29 Paź 2011, 20:11:06
ziuta a nie pogodzicie sie do jutra? ;)
no właśnie nie zanosi się ;D

zwierzatko_mojej_mamy

ziuta no jak dla mnie to wszystko swietnie wyszlo - 1. przekonalas sie na sto procent, ze musisz miec te kozaki i nie bedziesz zalowac pozniej, 2. zdazysz sie pogodzic i jeszcze w ferworze zgodnosci sam chetnie zaplaci lol lol same plusy :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

magdalinska

to kij, odbraz sie, poswiec sie dla dobra sprawy :D  ja tez sie fosze od rana, ale nie mam w zasiegu venezii, wiec nie mam powodu zeby sie odfoszac (czy jak to tam sie pisze ;) )

ziuta

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 29 Paź 2011, 21:32:44zdazysz sie pogodzic
no właśnie nie wiem czy zdążę, bo póki co napiernicza na kompie w jakaś idiotyczną strzelankę i mam ochotę go zastrzelić, a nie się godzić ;D
Cytat: magdalinska w 29 Paź 2011, 21:33:24ale nie mam w zasiegu venezii, wiec nie mam powodu zeby sie odfoszac
lol lol lol

niewiemjaka

mierzylam takie sliczne butki (w tkmaxie jakies wloskie skorzane za 289zl!)
sa jasniejsze niz na foto
niestety zdalam sobie sprawe, że nie mam garderoby do takich jasnych butów... no i kupilam klasyczne czarne oficerki :/

inkageo

Imagine there is no hate

magdalinska

bardzo fajne :) szukam własnie cos w tym kolorze, ale na obcasie, jedyne ktore mi sie podobały kosztowały 570zł :/

niewiemjaka

no niestety ceny tych oficerek wymiatają .. 350 minimum klasyka to 400-600 zł :ohboy:
te byly przecenione niby z 641 zł pięęęęęękne naprawde...

abkasia

Wlasnie wyciagnelam swoje wszystkie kozaki i jestem zalamana, bo wszystkie sa juz schodzone, niemodne, moja brzydkie obvcasy: ( :(

konwalia

niewiemjaka super, trzeba było brac, taki kolor pasuje do prawie wszystkiego

justynaaaa2

Cytat: abkasia w 30 Paź 2011, 11:50:27
Wlasnie wyciagnelam swoje wszystkie kozaki i jestem zalamana, bo wszystkie sa juz schodzone, niemodne, moja brzydkie obvcasy: ( :(
ja się obawiam tego samego, dlatego na razie nie wyciągam ;D