buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

siog

Cytat: niewiemjaka w 30 Paź 2011, 11:41:56
mierzylam takie sliczne butki (w tkmaxie jakies wloskie skorzane za 289zl!)
sa jasniejsze niz na foto
niestety zdalam sobie sprawe, że nie mam garderoby do takich jasnych butów... no i kupilam klasyczne czarne oficerki :/

niewiemjaka!!! ale te kozaki w takim kolorze sa bardziej klasyczne niz czarne oficerki. kazdy kolor ubran do nich pasuje

:stupid:  walkiem walkiem walkiem :ciagnie:

abkasia

Najlrpsze mam kozaki ktore maja kurcze z 7 lat.. sa na wysokim slupku, taki palony braz..
a czarne i siwe duzo nowsze da brzyydkie

A najgorsze jest to ze ja mm takie wydatki na przelomie list - grudnia, ze nie wiem czy na kozaki wyciulam...

niewiemjaka

siog ale wlasnie nie bo ja najczesciej chodze w czarnym plaszczyku w zimie (do niego takie jasne oficerki chyba nie pasuja ? :knuje:) albo w czarnej kurtce albo w niebieskiej bluzie :D i mi jakos nie pasowaly... :knuje:

ale zrobiłam też jeden manewr taki że oddalam do szewca moja zeszloroczne oficerki i ma mi je popodklejac powymieniac wkladki podzelowac i wogole :D bo skóra jest ok tylko cos mi podeszwa z boku zaczela pękać na tych rantach i beda jak nowe :D za 75 zł wsio

i bede miec 2 pary klasycznych czarnych oficerek lol lol lol

jo_miekka

jejku jak się cieszę, że w zeszłym roku wydałam tę kupę kasy na włoskie granatowe porządne kozaki!

inkageo

Niewiemjaka właśnie do czarnego by były wg mnie idealne..
Imagine there is no hate

konwalia

i granatu no klasyka
niewiejaka no, jedź po nie  :ciagnie:

ja wielbię taki kolor do klasycznych dżinsów

magoo

niewiemjaka piękne te buty
i pasują do czarnego ;)

niewiemjaka

goga

niewiemjaka kupuj te buty !!!

ja właśnie zrobiłam porządek w swoich - tzn wyciągnęłam jesienno - zimowe i odkryłam moje zapomniane czarne botki :D  jak fajnie :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

niewiemjaka w tkmaxx mozna wymieniac :D :D

ja mam siwe oficerki z zeszłego roku i czarne klasyczne na obcasie i dwie pary botków i czarne zamszowe z szeroką cholewką, wiec na kozaki mam embargo :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aniak1211

Dzisiaj na gieldzie sprzedawali UGG po 20funtow:D :rotfl:
Nie skorzystałam z oferty :mocking:

A na zime musze kupic jakies bardziej wyjsciowe ale nie moge takiech znalesc;D

mayagaramond

niewiemjaka - ale piekne!!!

jak to nie masz do nich garderoby? Taki bez naprawde pasuje do wszystkiego (prawie).
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ishka82

niewiemjaka, te buty są absolutnie boskie i absolutnie powinnaś po nie wrócić ;) tym bardziej, że kurde to tak uniwersalny kolor, że praktycznie do wszystkiego pasuje...kup je!

ziuta

Cytat: abkasia w 30 Paź 2011, 11:50:27
Wlasnie wyciagnelam swoje wszystkie kozaki i jestem zalamana, bo wszystkie sa juz schodzone, niemodne, moja brzydkie obvcasy: ( :(
Ja też zrobiłam w weekend przegląd, bilans jest taki, że mam:
- fajne szare botki (tylko do spodni, bo szerokie wokół kostki)
- fajne beżowe kozaki (tylko do spodni, bo odstają i tną łydkę niemiłosiernie)
- czarne oficerki 5 lat stare
- czarne wysokie kozaki wciągane na szpilce (totalnie niemodne).
Muszę kupić jakieś fajne do spódnicy, ale motam się jak głupia. Mąż oglądał te wymarzone w venezii i nawet chciał kupić ;D, ale twierdził przy tym, że założę je 4 razy do roku, bo nie będę w stanie chodzić na codzień w takich wysokich cholewkach (one sięgają do samych kolan) i nie wiem czy nie ma racji  :hmm: (to, że pytał jeszcze czy planuję jeździć w nich konno to pominę ;)) Poza tym, one są beżowe, a nie wiem czy nie wolałabym jednak brązowych albo czarnych...
I nie wiem co robić ;D

wrobelek0403

ziuta ja mam cholewki za kolano i wcale nie sa niewygodne. sa super :D i czesto w nich chodze, te z venezii to oficerki czy na obcasie??
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Cytat: ziuta w 31 Paź 2011, 08:13:23(to, że pytał jeszcze czy planuję jeździć w nich konno to pominę wink)
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Mój też ma zawsze takie teksty :D
Imagine there is no hate

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 31 Paź 2011, 08:17:29te z venezii to oficerki czy na obcasie??
obcas taki kwadratowy klockowy ;) ale wysoki (z 8 cm na pewno)

Dodany tekst: 31 Paź 2011, 08:26:54

Cytat: inkageo w 31 Paź 2011, 08:23:04
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Mój też ma zawsze takie teksty :D
ufffff... :D

rudasekawf

Przegląd mojego zimowego obuwia wprawił mnie w osłupienie, otóż:

1. Buty trekkingowe zimowe
2. 5 letnie kozaki na obcasie (moje ukochane i najwygodniejsze)
3. Paskudne kozaki z czubem (nie noszę ich bo są tak paskudne, że hej, oddam na biednych czy cuś).

I na tym koniec  :padam:

mayagaramond

Cytat: ziuta w 31 Paź 2011, 08:13:23to, że pytał jeszcze czy planuję jeździć w nich konno to pominę

powiedz, ze zaczniesz, jak tylko kupi ci konia
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

wrobelek0403 serio wygodnie Ci się chodzi w takich wysokich cholewkach? Do pracy też w nich chodzisz i wytrzymujesz 8 h? Czy np. w biurze przebierasz?

mayagaramond

ziuta Chodzic w wysokich cholewkach da sie i caly dzien. Pytanie czy dasz rade w nich siedziec. Nie wiem, jak wygladaja z tylu. Siadalas w nich? Nie wpijaja sie pod kolanem?

inkageo

Mi są potrzebne wygodne botki do biegania, zastanawiam się nad tymi, ale seksi to one nie są ;) Za to dosyć ciekawe :) Obcas jest drewniany. Ja nie lubię sztucznych, z tą taką okleiną udającą drewno, a teraz większość takich.. Szczególnie polskich firm..
Imagine there is no hate

ziuta

Cytat: mayagaramond w 31 Paź 2011, 08:40:56
ziuta Chodzic w wysokich cholewkach da sie i caly dzien. Pytanie czy dasz rade w nich siedziec. Nie wiem, jak wygladaja z tylu. Siadalas w nich? Nie wpijaja sie pod kolanem?
maya z tyłu właśnie ok, mają takie wycięcie, że tył kończy się poniżej kolana, bardziej się boję, że mi za ciepło będzie, ale w sumie przecież w oficerkach niewiele poniżej kolana też chodzę cały dzień, a jeszcze są ocieplane :hmm:

wrobelek0403

Cytat: ziuta w 31 Paź 2011, 08:35:59
wrobelek0403 serio wygodnie Ci się chodzi w takich wysokich cholewkach? Do pracy też w nich chodzisz i wytrzymujesz 8 h? Czy np. w biurze przebierasz?

ja zmieniam kazde kozaki w pracy. i to nie chodzi o niewygode, tylko o temperature :D

ale chodzi sie w nich rewelacyjnie :D

o takie sa: