buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

mobka

Zwierzątko a po co ci takie długie kozaki? Ja od 2 lat takie kupuję i doszłam do wniosku w końcu, że krótkie ocieplane botki są dla mnei r lepsze. Noszę spodnie, jeżdżę samochodem...

niewiemjaka

Piekno kozaki zwierzu wkleilas :) wszystkie prawie, bez tych cwiekowych oczywiście

Tylko dlugie to albo w pracy przerbierac albo do spódnicy, nawet na gorke chodze w krotkich ale z traperem, poza tym zima u nas taka osratnio lekka, ze nie wiem czy pare razy zalozylam, przelatalam w krotkich i sztybletach

Konwalia NB fajne te drugie nie widze

golinda

a ja te rozważam (rude), ale trochę odstrasza mnie to odsyłanie do UK

http://pl.nextdirect.com/pl/g532578s2

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

dragonfly, dzieki :)

i są ocieplane, wiec super dla mnie zmarzlaka :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Ooo takie kalosze też czasem by mi się przydały, na marsze, manifestacje, patrzyłam z zazdrością na dziewczyny w kaloszach w czarny poniedziałek :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo, ja mam takie, chodze w nich teraz do pracy, bezcenne są :D

inkageo

Na allegro tanie kalosze są:
http://allegro.pl/buty-damskie-kalosze-sztyblety-gumowce-p-y182-i6543783681.html#thumb/1

Ale myślę, że w sklepach z chińskimi butami jest ten sam towar..
Imagine there is no hate

inkageo

U siebie mam tych sklepów pod dostatkiem, to zajrzę zmierzyć :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

ja mam takiej marki McArthur. Kosztowały 59 zł :D

szelma

golinda, bardzo piękne są! Ładny kształt maja.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

golinda

szelma, czyli co? no risk, no fun? :)

inkageo

Golinda rude z boku jakoś mało zgrabne, ale może to jest zdjęcie jakiegoś małego dziecięcego rozmiaru.
Imagine there is no hate

inkageo

Hmmm... No fajne, ale to będzie już moja trzecia para zamszowych i a la zamszowych. Wszystkie po połowie sezonu były do wywalenia.. Chyba przez wilgoć i sól.
Imagine there is no hate

golinda

a impregnujesz? bo ja też mam zamszowe zimowe i dają radę

inkageo

Imagine there is no hate

golinda

bardzo bardzo nie... wyglądają jak z bazaru, serio...
czarne chcesz?

inkageo

Cytat: golinda w 09 Paź 2016, 18:00:21
a impregnujesz? bo ja też mam zamszowe zimowe i dają radę
Tak, mam spray, jak on śmierdzi! Ale ostatnie to mi się pozaginały i mają zmarszczki okropne, w które wlazła sól.. Zauważyłam, że z zamszowymi na obcasie nie mam problemu, tylko z tymi płaskimi.. No i tył się wyciera od jazdy autem.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

golinda, jakie fajne!

chyba zaczne szperać na działach dzieciecych :D

inkageo

Cytat: golinda w 09 Paź 2016, 18:01:35
bardzo bardzo nie... wyglądają jak z bazaru, serio...
czarne chcesz?
Najpierw czarne.

W podobnych sztybletach widziałam dwa lata temu dziewczynę i wyglądała świetnie. Szukam czegoś podobnego, prostego i te najbardziej przypominają moje wspomnienie ;)
Imagine there is no hate

inkageo

Nie chcę traktora na podeszwie, nie chcę żadnych pasków, klamerek i sprzączek, przeszycia i grubego marginesu wokół buta. Te lasocki na zdjęciach wydają mi się proste i eleganckie.
Imagine there is no hate

golinda

fajne są czarne sztyblety, ale te naprawdę wyglądają tanio

golinda

Cytat: inkageo w 09 Paź 2016, 18:05:37Te lasocki na zdjęciach wydają mi się proste i eleganckie.

właśnie nie. widać, że skóra jest złej jakości, tandetnie się błyszczy. nie kupuj ich, zaklinam cię!

inkageo

Ja już przejrzałam cały internet i te są serio najładniejsze :D
Na drogie nawet nie patrzę ;) Nie jestem w stanie wydać na takie buty więcej niż 200 zł.
Imagine there is no hate