buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

ziuta

a mi się te "drewniaki" podobają, super są, bardzo lubię taki obuw

salsa

Ciekawe czy będą wygodne, nigdy nie miałam takich
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Drewniaki swietne, pierwsze podobałyby si sie bardziej, gdyby były brązowe albo beżowe.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

Maya, ja z kolei nie lubię butów w brazie, nie mam ani jednej pary
W sumie niczego w szafie nie mam w brązie :D
Bez toleruje tylko cielisty i tylko na butach ale akurat potrzebne były mi czarne ;)

didi_loczek

salsa, fajne zakupy, obie pary mi się podobają. Mam nawet podobne drewniaki ;)

U mnie w szafie z butami pustki :(. Po ciąży z A. rozmiar buta zwiększył mi się o pół numeru, do tego przez problemy ortopedyczne nie mogę nosić obcasów
wyższych niż 6 cm, 80% butów wyniosłam na śmietnik  :placze:.
Żeby cały rok nie chodzić w Birkenstockach, :rotfl: kupiłam sobie mój zestaw obowiązkowy: sandały, baleriny, obuw sportowy i coś na obcasie.

fasolka1980

didi_loczek, bardzo fajne! wszystkie!

golinda

didi, nieźle się obkupiłaś butowo :) bardzo fajne wszystkie. ja kupiłam taki oto obuw, może na zdjęciu nie widać, ale to zamsz. czy ktoś gdzieś widział podobne? chcuałabym identyczne, ale z miękkiej skóry, a nie z drewna ;)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

no super super, na zdjęciu li tylko :)
naprawdę nie da się w nich nawet siedzieć
na zalando zamówiłam, nie mogę się teraz zalogować, więc nie mam linka.

wrobelek0403

a to szkoda, bo to moj ulubiony fason.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

wizualnie są dla mnie idealne, takich szukałam. i wysokość obcasa i kształt i nosek i wycięcie i kolor.
no i dupa! jak na złość!

szelma

Bardzo ładne! Szkoda, że niewygodne...

Ja się bardzo przyjemnie zaskoczyłam wygodą moich nowych sandałów - są przewygodne, co mnie cieszy niezmiernie, bo od 2008 r. nie miałam tak naprawdę wygodnych sandałów ;)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

salsa

didi_loczek, super zakupy ! wszystkie bardzo fajne

golinda,  mam identyczne zamszowe buty i też kurde mam wrażenie, ze "z drewna"  - w sensie ze twardawy ten zamsz - tyle ze moje pomimo tego są bardzo wygodne :)

martullek

golinda, ja mam takie z aldo. moje ulubione. baby na ulicy mnie pytają skąd one są ;) ale już są na wykończeniu. chciałabym nowe takie same.

golinda

martullek, ale zamszowe? jaka wysokość? bo aldo zabija mnie wysokością obcasów...

salsa

moje drewniaki super wygodne :D

mayagaramond

golinda może Dune? Tylko nie wiem czy jest w Polsce. I Nine West.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Pierwsze albo trzecie.

Mam problem :) Moją dodatkową premię wykorzystam na moje wymarzone buty. Różowe ;)
Mam do wyboru dwa modele, jeden z gładkiej, drugi z lakierowanej skóry.

Gładka:
http://www.mytheresa.com/en-gb/rockstud-leather-pumps-588146.html?catref=category?utm_source=affiliate&utm_medium=affiliate.cj.int

Lakierowana:
http://www.harrods.com/product/rockstud-patent-100-pump/valentino/000000000005119749?p=5119749&cid=LS&siteID=gcdL_ATRVoE-M7sbjfIgVYWXrnK2NRoxNA#

Napaliłam się ta te lakierowe, ale gładkich nie widziałam na żywo, nie ma ich w Dubaju.

inkageo

Świetne są! Ja bym wolała gładkie.
Imagine there is no hate