buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

mayagaramond

Cytat: golinda w 29 Wrz 2016, 08:46:45buty pudrowy róż...

jeszcze dwa tygodnie i wreszcie zobacze moje :) :dreaming:
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

dragonfly

Cytat: mayagaramond w 29 Wrz 2016, 08:47:38

jeszcze dwa tygodnie i wreszcie zobacze moje :) :dreaming:
maya, te "moje" sa jeszcze w panterke, od razu skojarzylo mi sie z toba :D

http://www.boden.co.uk/en-gb/womens-shoes-boots/flats/ar764/womens-cleo-flat-point

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Kasia

inkageo

Trzecie!

Ale ja też dostałam bzika na punkcie pasteli ostatnio..
Imagine there is no hate

salsa

Dragon, trzecie, te niebieskie buty już mi się opatrzyły, wszędzie są, sama tez mam takie szpilki z wiosny, ilez można lol
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Ale burgund też mi się podoba na ten sezon i można go łączyć z pastelami.
Imagine there is no hate

salsa

o kurcze, a ja mam sweterek w takim kolorze od teściowej, kupiła mi bo krzyk mody a dla mnie to jakiś krzyk rozpaczy i upchnęłam z metkami gdzieś w czeluściach garderoby, mogłam Wam przywieźć na zlot lol
pomyślałam, ze jak odleży swoje to go podaruje pani Krysi czy coś w tym stylu
taki burgund jak 20 lat temu był modny, masakra jak dla mnie ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

golinda

Cytat: salsa w 29 Wrz 2016, 09:58:09taki burgund jak 20 lat temu był modny, masakra jak dla mnie ;)

wyjątkowo nietwarzowy wg mnie...
no może buty, czy spódnica to ok, ale przy twarzy - newa!

inkageo

Takie by mi się przydały, ale miałam już nie kupować szpiców:

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/buty/zobacz-wi%C4%99cej/buty-na-obcasie-c734142p3645639.html

Zresztą pewnie niewygodne.
Imagine there is no hate

szelma

Eeee, brzydki nosek mają - takie zabudowane trumiennie. No i Zara. Odpuść sobie ;)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

inkageo

Nie, nie, ja ich nie kupię, kolor mi się tylko podoba. Chcę okrągłe noski.
Imagine there is no hate

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

dragonfly mamy LK Benett w Dubaju, ale nigdy tam jeszcze nie bylam. Gdybym wiedziala, ze ksiezna tam kupuje!! ;)

dragonfly

Cytat: mayagaramond w 03 Paź 2016, 07:15:19
dragonfly mamy LK Benett w Dubaju, ale nigdy tam jeszcze nie bylam. Gdybym wiedziala, ze ksiezna tam kupuje!! ;)
lol lol lol
ja lubie ich buty, chociaz staram sie kupowac na wyprzedazach ;)

golinda

te mi się podobają, ale nie wiem czy to nie są te co zamówiłam na zalando jakiś czas temu i odesłałam, bo mega niewygodne

http://m.lkbennett.com/h5/r/lkb/Collections/Shoes/Sasha-Patent-Courts/p/SCSASHAPATENTNaturalFawn

wrobelek0403

Cytat: dragonfly w 03 Paź 2016, 05:42:58Wrobel, ona ma dużo butów z LK Bennett. Za co ludzie ja chwalą, bo to taka średnia polka (tzn. średnia jak na Kate ;) )
http://m.lkbennett.com/h5/r/lkb/Collections/Shoes/Signature-Collection/c/shoes-signaturecollection

bardzo ładne, taka klasyka :)

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

golida, dzieki.

obawiam sie jednak, ze są za wąskie w palcach. Kate ma jakieś takie bardziej zaokrąglone przy haluksach, a moze to zdjecie :knuje:

golinda

coś Ty, ma mega szpic :)

ja znalazłam buty marzeń w Aldo. w dodatku przecenione na 180zł. rozmiar 36 buuuuuuu :crying:

damka